2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ay bunlar da çok tatlılar güle güle giysin ben de şu an sadece liste yapıyorum sonra alıcam inşallah

Listeyi bize de at bakalım :) bana geçen bir çocuk mağazasından verdiler liste hangi ay ne alınacak yazıyor bende onu atayım akşam
Kızlar iyi akşamlar çatlak önleyici krem sürmeye başlamak için erken mi acaba sürenler ne kullanıyor?
Bana doktorum mustela önerdi

gunaydın, iyi haftalar cumleten.

hamilelik takvimine ne olmus? goremedim pek keyifli oluyordu bebegin gelisimini takip etmek. iclalcigim, sumak85 allah gonlune gore versin canım, en önemlisi saglıklı olsunlar, cinsiyet boncuk.

ben henüz cinsiyeti ogrenmeyenlerdenim. sanırım agustos grubunda bir ben kaldım ogrenmeyen. o kadar nt olcumune takıldık ki, hic sormadık, drlarda sagolsunlar hic soylemediler.

bebegime bir esya almadım henüz. kenara para koyuyoruz her ay eşimle maasımızdan. acıkcası bu konuda biraz tuhafım sanırım. 18-20 hafta oluncaya kadar boyle yapmaya kararlıyım ama cicilerinizi gordukce de heveslenmiyor degilim.

bir hamilelik pantolonu aldım kendime o kadar:) su ana kadar 3 kilo aldım.

herkese guzel bir hafta diliyorum,
sevgiler

aaaa alintilama da yapilmiyor. sinir oldum iyice.

gece ben de uyaniyorum ama ayak tabanlarimin aciyacak kadar yanmasindan dolayi. cok canimi yakiyor. oglumda da oluyordu. ondan sonra da uyuyamiyorum.

Kızlar alışverişlere başlanmış ben söylediğimde herkes son aylar alıcam diyordu son aylara kalırsak hapı yuttuk herşey çok pahalı kızlar 3 5kıyafetle bitmiyor okadar eksik var ki. Şuan enerjimiz varken kendimizi zorlamadan almalıyız. Güle güle giysin bebişler

Günaydın güzel anneler.. Cinsiyetler yaklaşık aynı sayı olarak doğa düzenini kuruyor iştee.. Ben de öğrenmedim cinsiyeti daha 2 hafta var en son ben öğrencem galiba..
Bende 8 gün sonra detaylı ultrasona gidicem artık gösterirse o zaman öğrenincem yalnız değilsin :)benimki ısrarla göstermiyor

Merak canım bizimkisi önemli olan sağlıklı olsunlarda fark etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…