2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kontrolden çıktım kızlar oğlumu gördüm, çok özlemişim boyu uzun olacak dedi doktorumuz kilosu gayet iyiymiş. Kıpır kıpır herzamanki gibi suyum azalmış biraz 2,5 litre içmem gerekiyormuş ben 4 5 bardak içiyordum. Su içmeye dikkat etmem lazım. Kiloma baktı 1kilo vermişim almaman çok iyi dedi. Herşey güzeldi çok şükür

Sağlıkla kucağına al inşallah musmutlu dönüyor eve insan onları ekranda bile görünce

Kızlar bebeğimin AC( karın çevresi) 1 hafta 2 gün önden gidiyo sorun olur mu acaba

en çok kilo alan benim sanırım 5 kilo almışım 15 haftada 4 5 bardak mı en az 2 litre maşallah herşeyin yolunda gitmesine sevindim

aslında son aylarda almak mantıklı ama dediğin gibi o zamana enerji kalmıyor. tabi bir de hepsini aynı zamanda almak gerçekten büyük masraf. o yüzden şimdiden dışarı çıktıkça ya da internetten fiyatı uygun olanları almakta fayda var.
ben hala alamıyorum o ayrı :) çünkü cinsiyet hala kesin değil %70-80 erkek :)

boyum 172 kilom 61.5 62 de hamile kaldım kabaca 66-67 bandındayım
Maşallah boyun var senin sırıtmazsın o kadar ama hızını azcık yavaşlat sağlıklı şeyler ye abur cubur hamur tatlı kilo yapıyor işte ben de hamurişine saldırıyorum benim boy da 1. 60 kilo 65 oldu yuvarlak bişey oldum şimdiden

Bende 4 kilo verdim diye sağlık ocağında hemşire korkutmustu beni işte bebek gelişemez falan bir sürü şey söyledi sonra doktor hiç bı sorun yok bebeğin gelişimi normal diyince rahatladım kilo almamak daha iyiymiş demek ki ilk aylarda çünkü bebek zaten bizim depolarımız dan beslenebilir musun şükür ki. bende daha kilo alamadım henüz

Bende 67 kilo oldum 4 kilo aldım şimdiye kadar ama boyum o kadar uzun degilki valla karnimda çıktı 9. Ayımı düşünemiyorum ben top gibi yuvarlayacaklar artık beni 1,58 boyum var 63 kiloyla hamile kaldım bide troid hastasıyım nasıl veririm bilmiyorum

ooo sen maşallah baya iyisin B Bluemom44 boyun var kaldırır korkma ben de boydan kazanıyorum herkes çok zayıfsın diye kızıyor bana da
Kızlar kilo verilir sağlıklı olsunlar yeter bize miniklerimize şifa olsun kilo verdirir onlar hareketleriyle uykusuzlukla

Vala ilk hamileliğimde emzirdikçe kendiliğinden gitmişti kilolar inşallah bebişlerimiz bool bol süt içer de biz de incecik oluruz hiç bi şeye gerek kalmaz

Vala ilk hamileliğimde emzirdikçe kendiliğinden gitmişti kilolar inşallah bebişlerimiz bool bol süt içer de biz de incecik oluruz hiç bi şeye gerek kalmaz
Inşallah tek dileğim o şuan oğlumda 50 kiloyla hamile kalmıştım 63 ile doğuma girmiştim hemen vermiştim 21 yaşındaydım o zaman şimdi ise 31 yaşında ve 63 kiloyla hamile kaldım şaka gibi 10 yılda 10 kilo farkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…