2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aynen bu kilolar süt deposu oluyor inşallah sağlıkla veririz insan toparlıyor bir seneye kadar o gerilen koca göbek bile neredeyse eski haline dönüyor tabi çatlak yoksa

G

Örneğin belli oluyor mu hamile olduğunu anlaşılıyor mu yani :)
normalde göbeğim yoktu baya ince uzundum şimdi göbiş armut oldu dar giyince anlıyorlar
Zeytinliii inşallah o konuda rahatım veririz ya ben takılmıyorum havalar ısınsın yürüyüş yapıcam hareketsizlik yüzünden de aldım iş dışında aktivite yapamıyorum
abur cubur yemiyorum ama bulantıdan dolayı karbonhidrat artırdım ekmek kuru gıdalar bisküvi kraker galeta gibi o aldırdı
canınızı sıkmayın annelerrrr inşallah 6 ayda fit olucaz yaparız süt artıran kilo verdiren diyet hep beraber

Ben de ben de oğlumda 53 kiloyla hamile kaldım bunda 64 amanıınn

Aynen bu kilolar süt deposu oluyor inşallah sağlıkla veririz insan toparlıyor bir seneye kadar o gerilen koca göbek bile neredeyse eski haline dönüyor tabi çatlak yoksa
Benim zaten catlagim vardı o yüzden şuan o kadar düşünmüyorum yinede kayısı yağı kullanıyorum ama nemlendirmek için

Ayy hayali bile güzel hepimiz bebişleri doğurmuşuz paylaşıyoruz Burdan yine her bişeyi

Benim zaten catlagim vardı o yüzden şuan o kadar düşünmüyorum yinede kayısı yağı kullanıyorum ama nemlendirmek için
Ben de bitkisel yağ kullanıyorum iki hamileliğimde de kullandım İlkinde sadece karnıma sürdüm o koca karnım çatlamadı ama bacaklarım çatladı hiç bilemedim onların da çatladığını

İnşallah kolay veririz ya :) bende sıcak havaları bekliyorum işten sonra yürüdük yapmak için

Ben de bitkisel yağ kullanıyorum iki hamileliğimde de kullandım İlkinde sadece karnıma sürdüm o koca karnım çatlamadı ama bacaklarım çatladı hiç bilemedim onların da çatladığını
Hangi yağı kullaniyosun ben daha baslamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…