2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Zeytinyağı kako yağı karıştırdım hindistan cevizi yağı da alıcam inşallah aktara uğrayınca o çok çok nemlendiriyor
Benim eşim aktarda çalışıyor kayısı yağı getirdi ve hindistan cevizi yağı istedim bende bebek doğduğunda bebektede kullanilabiliyormus hindistan cevizi yağı pişik olmasın diye

Arkadaşlar siteye kaç gün giremedm hamilelk günlüğü de silnms bir rahat edemedi yöneticiler

Merhaba kizlar, nasilsiniz bakalim? Okudum gerci, alisverislere baslanmis, kilolar aliniyor, catlak kremleri/yaglari suruluyor:) Dun sabah tartildim, +6 kg dayim. 10 kg daha alma hakki taniyorum kendime, fazlasi yasak. Insallah basaririm, istahim bir haftadir cok acik, yemedigim kadar yiyorum artik.

Bi konu danisicam size. Esim tatil diye tutturdu, israr edemiyor ama son kez basbasa tatile cikalim diyor (biz Turkiye de yasamiyoruz). Izin gunlerimi dogumdan sonra kullanmak icin saklamak istiyorum, en fazla 1 hafta giderim gidersek eger. O bir haftada esimle deniz tatili yapamiicaz, ailesine gitmek isteyecek. Onuda ben istemiyorum acikcasi, elbette onlari gormek isterim ama bir haftalik tatilimi onlari gormek icin kullanmak istemiyorum. Sen git diyorum, biraz cekiniyor (aslinda bende..) ama yinede gitse bile hic sorun degil. Ailesini gorme konusuna gelince; onlar zaten onumuzdeki aylarda gelecekler bir iki haftaligina bize. Yani onlari gormek icin gitmeme gerek yok. Ne yapsam, uc gunluk deniz tatili uc gunluk aile ziyareti icin ucakti bavuldu eziyetti, hic cekesim yok. Komforuma cok duskunlestim hamilelikte!
Ne dersiniz, gitsem mi esime uyupta?

Aile ziyareti başbaşa tatil olmuyo ama gerçi maksat gezmek olsun ama seni çok yormayacak bir plan yap bence Bi hafta içinde o kadar yolculuk yorar seni

Ben 5 kilo aldm doktor dövcekti dündiyetisyene git kesin dedi
bana da kızdı kendine çalışıyorsun dedi
valla arkadaşım 6.5 aylık hamile 22 kg almış gayet mutlu ve şirin görünüyordu
bebeklerimiz sağlıklı olsun verilirrrr

Ben de full iştah var yaa yemelere doyamam normalde de yemeği çok seven biriyim her an diyetteydim yoksa tombik gezerdim vallahi hamilelikte istisna işte yiyom yiyom
ohhh afiyet olsun yarasın
elaide bence gitme tatile o eş dost ziyaretine döner başbaşalıktan çıkar uçak valizler stres yorar seni tatil normal zamanda bile yorucu değil mi ? bu dönem daha da zorlar yakın biryerlere haftasonu kaçamağı yapmanız daha az yorucu olmaz mı? hem başbaşa kalırsınız da

teşekkür ederim canım hepimize yarasın bebişlerimize..

bende 52 kilo ile hamile kaldim sabah tartildik 54.7 olmusum 18+1 deyim. haftaya kontrolum var doktorum ne diyecek acaba cunku kilo almami istemiyor.
Bence gayet güzel valla sıfır kiloyla hamilelikte duymadım yani o da güç kuvvet oluyo doğum için sonrası için inanın normal doğum yaptım ben doğumdan sonra evde tartıldım 9 kilo gitmişti 3 kilo bebek sıvı plasenta ödem derken Baya gidiyor yani hepsi yağ olarak depolanmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…