ohhh afiyet olsun yarasın elaide
bence gitme tatile o eş dost ziyaretine döner başbaşalıktan çıkar uçak valizler stres yorar seni tatil normal zamanda bile yorucu değil mi ? bu dönem daha da zorlar yakın biryerlere haftasonu kaçamağı yapmanız daha az yorucu olmaz mı? hem başbaşa kalırsınız da
gozumde ucak, beklemeler, valizler, buyudukce buyuyor inan. hic gidesim yok. bi haftasonu kacamagi bile fazla geliyor, evimde kendi yatagimda uyumak istiyorum. kaldi ki aile ziyaretine ihtiyacimiz yok cunku kendileri (veya sadece kayinvalidem) zaten gelecek bikac haftaya bize. esime sadece deniz tatiline okey desem, ayip olacak. ailesine saygisizlik olarak gorecek belki, dillendirmese de.
aksama boylu boyunca bi konuscaz bakalim.
Aile ziyareti başbaşa tatil olmuyo ama gerçi maksat gezmek olsun ama seni çok yormayacak bir plan yap bence Bi hafta içinde o kadar yolculuk yorar seni
gitmeden stresini yasiyorum resmen hahah! aynen, aile ziyaretine gitmek istemiyorum. bebegim dogunca goturecegim Allahin izniyle zaten kirki ciktiktan hemen sonra, doya doya istedikleri gibi sevsinler opup koklasinlar. onemli olanda onlar icin o zaten. aksam konuscaz esimle, bakalim artik.
cidden kiziyor mu doktorlar?? ne sacma. ne hakla kiziyorlar? burada alman kadin doktorumdaydim 3 hafta once ve 4 kilo almistim, doktoruma 'cok mu fazla almisim sizce' diye sordugumda 'hayir gayet guzel, hic sorun degil kilo alman' dedi. rahatlatti beni. ama simdi 3 haftada 2 kilo daha aldim, ama karnim cok buyudu. ne yapayim yani, ac gezecek degilim ya. Kendime 16 kg max alabilirsin dedim. Bu saatten sonra bu ayda 2 kilo ediyor. Haftada dorduncu aydan sonra yarim kilo almamiz gerektigine gore, eger planladigim sekilde giderse sorun yok. insallah diyelim ne diyelim haha..
Nakislari cok guzel :) ben de bakayim internetten lcw ye :) tesekkur ederim. Internetten begendiginiz modeli magazaya getirtebiliyoruz demisti bugun gorevli. O da guzel bi uygulama ürunu denemeknicin. :)
elaide
az kiloyla kolay doğum olur mantığını kullanıyorlar yani az kilo vücudu daha az yoruyormuş ağırlaştırmıyormuş gündelik hayatını bizimki öyle açıklamıştı sadece ekstra 300 kalori bebeğe yeter diye ama ben de senin mantığındayım istediğimi sağlıklı olarak yiyorum paketli gıdalar hazır gıdalar hariç
Kilolardan korkmayın kızlar..oğlumda ben çok kilo aldım dr kızsa da yapacak bisey yok ac mi kalsaydım yani dimi ama..46 ile hamilekaldim 67,68 ile doguma gitmiştim.tam 4.5 ay sonrada nerdeyse eski kiloma düştüm ve 48 oldum..şimdi ise 49 ile hamile kaldım bakalım bu nasıl.olacak gerçi bu sefer çok yiyemiyorum acayip iştahsızlık var..et ve çeşitlerini hiç yiyesim gelmiyor midemi bulandırıyor..belki dna sonucundan sonra biraz daha kendime düşerim şuan kafa başka yerlerde olduğundan kendime bakamıyorum hiç.kocam dün diyorki kendini o kadar saldın ki bi dizideki sıdıkaya döndün diyor
Kilolardan korkmayın kızlar..oğlumda ben çok kilo aldım dr kızsa da yapacak bisey yok ac mi kalsaydım yani dimi ama..46 ile hamilekaldim 67,68 ile doguma gitmiştim.tam 4.5 ay sonrada nerdeyse eski kiloma düştüm ve 48 oldum..şimdi ise 49 ile hamile kaldım bakalım bu nasıl.olacak gerçi bu sefer çok yiyemiyorum acayip iştahsızlık var..et ve çeşitlerini hiç yiyesim gelmiyor midemi bulandırıyor..belki dna sonucundan sonra biraz daha kendime düşerim şuan kafa başka yerlerde olduğundan kendime bakamıyorum hiç.kocam dün diyorki kendini o kadar saldın ki bi dizideki sıdıkaya döndün diyor
Benim dr da ilk hamileliğimde zayıf hamile kalanlar çok kilo alırsa genelde onlarda ödem olur buda bebek icin çok iyi değil demisti..ama normalde kilolu bayanların kilo alması o sorun değil demisti..hatta bana bendeki kilo mu ödem mi diye test yaptırmıştı da bendeki direk kilo çıkmıştı o kadar yemeye normal tabi..saat başı yemek yerdim nerdeyse
Benim dr da ilk hamileliğimde zayıf hamile kalanlar çok kilo alırsa genelde onlarda ödem olur buda bebek icin çok iyi değil demisti..ama normalde kilolu bayanların kilo alması o sorun değil demisti..hatta bana bendeki kilo mu ödem mi diye test yaptırmıştı da bendeki direk kilo çıkmıştı o kadar yemeye normal tabi..saat başı yemek yerdim nerdeyse