2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
18. haftamdayım 2 kilo aldım, doktorum kiloya çok takıntılı değil ama ne kadar az kilo o kadar rahat hamilelik ve sonrası demek aslında.
İlk hamileliğimde 20. haftaya kadar hiç kilo almayıp, toplamda 16 kilo almıştım. Birden nasıl o kadar hızlı aldım anlamamıştım. Doğum sonrası gittiğim diyetisyen de ilk zamanlar kilo almayanlar sonra daha hızlı alıyor demişti.
Bu sefer 13-14 kilo ile bitirirsem iyi olacak.

Benim görümcem de senin gibi limonu yiyor öyle ama 7 aylık o şişmiş malesef

en çok kilo alan benim sanırım 5 kilo almışım 15 haftada 4 5 bardak mı en az 2 litre maşallah herşeyin yolunda gitmesine sevindim
ben de toplam 4.5 kg aldim canim.
ama korkum yok, cunku oglumda da boyle ayda 1 kg ile gittim. son ay 2 kg aldim. toplam 11 kg ile bitirdim. 40im bittiginde 15kg vermistim...yeter ki sut olsun diye verilen herseyi yemeyin. asil verilemeyen kilo emzirme doneminde alinan. su icsen sut oluyor

aynen ben korkmuyorum vallahi çok rahatım

cumartesi kontrolde kan vermistim. kan sayimina bakmis dr. o yuzden demir ilacina da baslamadi. takviyeye gerek yok dedi.

sadece multivitamin baslamis oldum yani

Kızlar 16+5 haftalık hamileyim bazen karnıma sancı mı desem bıçak saplanıyo gibi ağrı giriyo bu aylarda sizdede oluyor mu

Tuz döküyor musun? Sadece limonda ödem yapıyor mu bilemedim
Maalesef tuz da döküyorum. az dökmeye çalışıyorum. ilk zamanlarda su içemiyordum midemi bulandırıyordu. ben de limonlu su yapıyordum. kalan dilimleri de tuzluyordum :) mide bulantım geçince azalttım ama ara ara yapıyorum.

Japon bir arkadaş Japonya'da hamilelerin yalnızca 7 kilo alma hakkının olduğunu söylemişti baya azarlıyorlarmış neden daha çok aldın diye

Ben de full iştah var yaa yemelere doyamam normalde de yemeği çok seven biriyim her an diyetteydim yoksa tombik gezerdim vallahi hamilelikte istisna işte yiyom yiyom
Aslında yemenizde bi sakınca yok da ne yediğiniz önemli. Mesela bol sebze ağırlıklı yeseniz zaten kalorileri çok düşük olduğu için kilo yapmaz, ama yoğunlukla unlu gıdalarla besleniyorsanız bebeğin bağırsak sağlığı için de sizin için de iyi değil, bence yerken bunlara dikkat etmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…