Arkadaşlar ben az önce yoğurtlu makarna yedim üstüne puding yedim, ve unuttum Demir ilacımı içtim arkadan 20 dk ya kalmaz kustum.. bi sorun olmaz dimi aklıma takıldı
Neden bu kadar katı olduklarını kısmen anlayabiliyorum çünkü zaten çok minyon insanlar (geneli) ve doğumlar %90 normal vajinal doğum oluyormuş. Sezaryen doğumu ancak bebek ya da anne ölecek ise yapıyorlarmış, epidural normal doğumu bile kimse istemez orada dedi. Değişik bir kültür
Neden bu kadar katı olduklarını kısmen anlayabiliyorum çünkü zaten çok minyon insanlar (geneli) ve doğumlar %90 normal vajinal doğum oluyormuş. Sezaryen doğumu ancak bebek ya da anne ölecek ise yapıyorlarmış, epidural normal doğumu bile kimse istemez orada dedi. Değişik bir kültür
Arkadaşlar ben az önce yoğurtlu makarna yedim üstüne puding yedim, ve unuttum Demir ilacımı içtim arkadan 20 dk ya kalmaz kustum.. bi sorun olmaz dimi aklıma takıldı
Aslında yemenizde bi sakınca yok da ne yediğiniz önemli. Mesela bol sebze ağırlıklı yeseniz zaten kalorileri çok düşük olduğu için kilo yapmaz, ama yoğunlukla unlu gıdalarla besleniyorsanız bebeğin bağırsak sağlığı için de sizin için de iyi değil, bence yerken bunlara dikkat etmek lazım.
Sebze yiyemiyorum hâlâ yaa ilk zamanlar çok tiksindim salatayı bile yeni yeni biraz yiyorum belki düzelir bu durum karbonhidrat benim yoldaşım oldu şimdiye kadar o bitkin hal kalktı üzerimden en azından besleyici öğünler hazırlamaya dikkat edicem artık
Tuz yememek lazım biliyorum ama benim canım hep extra tuzlu şeyler çekiyor engel olamıyorum :)) Hatta limona tuz döküp yerim genelde.
Hiç kilo almadım henüz ama tuz etkiliyse gerçekten ödem kaçınılmaz gibi benim için
Efelihayatselinyrbkn
teşekkürler arkadaşlar midem hassas olduğu İçin kustum herhalde o zaman, bende gece içiyordum ama doktor iki doz iç diyince içeyim dedim bi daha gece içeyim ikisinide çok kötü yaptı midemi