2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Japon bir arkadaş Japonya'da hamilelerin yalnızca 7 kilo alma hakkının olduğunu söylemişti baya azarlıyorlarmış neden daha çok aldın diye
daha neler, ulkeye gel yaa.

elbette hicbirimiz cok asiri agirlasmak istemiyoruz, kaldi ki aksamlari abur cubur yiyebilsem emin ol yiicem ama tikaniyorum cok fena bisey yiyemiyorum. esim zorla portakal yediriyor. gunduzleri yedim yedim, yemekten sonra kontenjan doluyor, bizim ufaklik kiziyo galiba haha.

Arkadaşlar ben az önce yoğurtlu makarna yedim üstüne puding yedim, ve unuttum Demir ilacımı içtim arkadan 20 dk ya kalmaz kustum.. bi sorun olmaz dimi aklıma takıldı

Neden bu kadar katı olduklarını kısmen anlayabiliyorum çünkü zaten çok minyon insanlar (geneli) ve doğumlar %90 normal vajinal doğum oluyormuş. Sezaryen doğumu ancak bebek ya da anne ölecek ise yapıyorlarmış, epidural normal doğumu bile kimse istemez orada dedi. Değişik bir kültür

aynisi yasadigim ulke icinde gecerli, ayrica bende uzun boylu degilim. bakalim belki bidahaki gittigimde doktorum kilona dikkat et der...korkuyorum acikcasi haha.

Arkadaşlar ben az önce yoğurtlu makarna yedim üstüne puding yedim, ve unuttum Demir ilacımı içtim arkadan 20 dk ya kalmaz kustum.. bi sorun olmaz dimi aklıma takıldı
demir ilacını gece iç ben gece içiyorum doktor yemekten iki saat sonra dedi hem emilim gece daha fazla oluyormuş

Sebze yiyemiyorum hâlâ yaa ilk zamanlar çok tiksindim salatayı bile yeni yeni biraz yiyorum belki düzelir bu durum karbonhidrat benim yoldaşım oldu şimdiye kadar o bitkin hal kalktı üzerimden en azından besleyici öğünler hazırlamaya dikkat edicem artık

Malesef bnmde öyle tuzsuz hayat düşünemiyorum zaten azıcık tuzsuz yesem başım dönüyor tansiyonum düşüyor

Malesef bnmde öyle tuzsuz hayat düşünemiyorum zaten azıcık tuzsuz yesem başım dönüyor tansiyonum düşüyor
Seviyorsak katlancaz o halde yapcak bişey yok
Japon bir arkadaş Japonya'da hamilelerin yalnızca 7 kilo alma hakkının olduğunu söylemişti baya azarlıyorlarmış neden daha çok aldın diye
7 den fazla alanlara napıyolarmış acaba

Slm kızlarr
17. haftada 4lu test yaptıran var mı özelde?
Fiyatlar nedır acaba?
Bilginiz var mı?

Efelihayat selinyrbkn teşekkürler arkadaşlar midem hassas olduğu İçin kustum herhalde o zaman, bende gece içiyordum ama doktor iki doz iç diyince içeyim dedim bi daha gece içeyim ikisinide çok kötü yaptı midemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…