2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet o seçenek de var denemek isteyenlere :) geldi ürünler gayette güzel ben memnun kaldım canım bak sen de beğeneceğin bi ürün çıkar mutlaka :)
Aa gule güle kullanin :)) bebişe de hayirli olsun cicileri :) dün baktim internette guzel seyler vardi ama bu modeli bulamadim, nakişli hamile kot yazdim cikmadi :)) ne yazinca cikar acaba

Son düzenleme:
Kızlar whatsapp grubumu kursak acaba
Çok iyi fikir whatsapp grubu kurmak. Bu arada cinsiyet öğrenen arkadaşlar hayırlı olsun. Ciciler alanların cicilerinin hepsini çok beğendim. Ben daha başlamadım alışverişe aldıklarınız bana fikir oluyor. En çok şu tavşanlı bebek tulumlarına bayılıyorum. Herhalde onlardan alacağım bu sıralar. Yenidoğan için. Kilo mevzu benim içimde bir yara. Topaklandım gidiyorum. Boy 155 kilo zaten 64 falandı. Şimdi korkudan çıkmıyorum tartıya. Aldım ama ne kadar bilmiyorum. İnşallah veririm bakalım.

O kadar konusmussunuz ki okuyamadim. Sitenin bu haline hic alisamadim ve hic sevmedim eger whatsapp grubu kurarsaniz kesinlikle katılırım. Burdan takip etmek sanirim artik zor olacak.

Pardon yasak olduğunu sonradan okudum

Kızlar merhabalr ben rüyamda tatlı yediğimi gördüm ama çok yeni hamileyim 5 haftalık falan yemem gerekirmi ya üstelik rüyamda kavga ederek aldım zorla o tatlıyı

Listeyi bize de at bakalım :) bana geçen bir çocuk mağazasından verdiler liste hangi ay ne alınacak yazıyor bende onu atayım akşam

Bana doktorum mustela önerdi
Canım daha çok az şey var listemde gördükçe yazıyorum daha çok kendim için olanları yazdım şimdilik:) göğüs kalkanı pompa biberon vs. hangi marka alayım diye filan sonra unutmamak için:) bebek için kıyafet vs. anneme bıraktım ben bugün e bebekte baktım baktım bir şey beğenemedim
Slm kızlarr
17. haftada 4lu test yaptıran var mı özelde?
Fiyatlar nedır acaba?
Bilginiz var mı?
Canım 4’lü teste özelde 270₺ verdim ben.

duskapani listeni bizle paylasirmisin ilerleyen aylarda
Tabiki hatta şimdiden yazdıklarımı söyleyim çok az yazdım ama
Mochi göğüs pompası
Silvernurse gümüş kalkan(silverette’nin Türk malı olanıymış bu)
Chicco Next2me tarzında olan beşikten
Dr Browns biberon. Eğer ememezse Medela Calma diye sadece anne sütüyle kullanılan bir biberon varmış buna doğunca karar vericem galiba:)
Şimdilik bunları yazdım. Araştırıp aklıma yatanlar ama biberondan emin değilim tecrübeli anneler belki fikir verir yazdıklarım mantıklı mı diye Kıyafet almak daha kolay diye düşünüyorum bu tarz markalı şeylere karar vermek çok zor. Bir de ateş ölçer filan doğum öncesi almalı mıyız onu da merak ediyorum burada biri yazmıştı hatta bir marka not almışım VisioFocus diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…