arkadaşlar uzun zamandır aklıma takılan bir konu var. cvs sonucumun hızlı sonucu normal geldi. kesin sonucu bugün yarın çıkacak. normal çıksa bile bebeğimde ters a akımı var. bu durum bebeğimde bir kalp problemi olduğunu gösteriyor. yani nadiren sağlıklı bebekte görülüyor. özel hastaneye gidiyorum. ama özel hastaneler genelde bu tarz problemli gebeliklerde başka hastaneye git deme ihtimalleri çok oluyor. allah izin verirde 36. haftamda başka yere git derlerse ne yapacağımı bilmiyorum. devlette nereye gideyim onu da bilmiyorum. doğum evleri çok uzak bana. üniversite hastanelerine nasıl randevu alınıyor bilmiyorum internetten sürekli dolu. çok korkuyorum bu durumdan.
Canım kalp için fetal eko yaptır bence orada belli olurarkadaşlar uzun zamandır aklıma takılan bir konu var. cvs sonucumun hızlı sonucu normal geldi. kesin sonucu bugün yarın çıkacak. normal çıksa bile bebeğimde ters a akımı var. bu durum bebeğimde bir kalp problemi olduğunu gösteriyor. yani nadiren sağlıklı bebekte görülüyor. özel hastaneye gidiyorum. ama özel hastaneler genelde bu tarz problemli gebeliklerde başka hastaneye git deme ihtimalleri çok oluyor. allah izin verirde 36. haftamda başka yere git derlerse ne yapacağımı bilmiyorum. devlette nereye gideyim onu da bilmiyorum. doğum evleri çok uzak bana. üniversite hastanelerine nasıl randevu alınıyor bilmiyorum internetten sürekli dolu. çok korkuyorum bu durumdan.
Benim 1ay sonra canım nerde yaptırıcam hiç bilmiyorum. İkili teste kendi gittiğim hastane olsun diye 430tl ücret ödedim. İnşallah bu kadar ödemem bunada. İstanbul avrupa yakası önerilerinizi bekliyorum kızlarKızlar detaylı ultrasona giden oldu mu benim ki bir hafta sonra inşallah bir sorun yoktur
Canım detaylı ultrason özelde baya pahalı 1 saate yakın tüm organları incelitorlar çünkü. Benin özel hastaneye giden bir arkadaşım bu kontrol için üniversite hastanesine gitti doktorun bişey demez bence bir sürü para verme. Bir radyolog yada perinatolog yapar muayeni.Benim 1ay sonra canım nerde yaptırıcam hiç bilmiyorum. İkili teste kendi gittiğim hastane olsun diye 430tl ücret ödedim. İnşallah bu kadar ödemem bunada. İstanbul avrupa yakası önerilerinizi bekliyorum kızlar
Benim ilk gebeliğimde detaylı ultrasonda fark edilen bir vsd vardı. Kirli kan ve temiz kan arasındaki perdede minik bir açıklık vardı. Doğum yapacağın hastanede çocuk kardiyologu olması avantajına olabilir, hatta doğuma eşlik edebilir. Bizim böyle bir şansımız vardı özel hastaneydi tam donanımlıydı. Hastane şartlarını iyi araştır bence. İnşallah korktuğuna ugramazsin icini ferah tut canım inan stresle başka sorunlar da geliyorarkadaşlar uzun zamandır aklıma takılan bir konu var. cvs sonucumun hızlı sonucu normal geldi. kesin sonucu bugün yarın çıkacak. normal çıksa bile bebeğimde ters a akımı var. bu durum bebeğimde bir kalp problemi olduğunu gösteriyor. yani nadiren sağlıklı bebekte görülüyor. özel hastaneye gidiyorum. ama özel hastaneler genelde bu tarz problemli gebeliklerde başka hastaneye git deme ihtimalleri çok oluyor. allah izin verirde 36. haftamda başka yere git derlerse ne yapacağımı bilmiyorum. devlette nereye gideyim onu da bilmiyorum. doğum evleri çok uzak bana. üniversite hastanelerine nasıl randevu alınıyor bilmiyorum internetten sürekli dolu. çok korkuyorum bu durumdan.
Gerçekten insanları neden mağdur edersiniz ki ya sebebi var mı acaba fiyat falan mı artrıracaklar ülkede böyle şeyler yapmayı seviyorlar ne yazık kiçok saçma bulunamaması ya. insanları ne kadar zor durumlara sokuyorlar. ilaç meselesi iyice arap saçına döndü ülkemizde
Yaptiracagim en erken 16 haftada yapiliyormus su an 15. HaftadayimCanım kalp için fetal eko yaptır bence orada belli olur
Stres yapmiyorum artik cvs normal cikti bir kalp problemi varsa umuyorum ki dogumdan sonra cozulur ozel hastanenin beni yari yolda birakmasina karsi da bir uni hastanesinde kontrol olacagimBenim ilk gebeliğimde detaylı ultrasonda fark edilen bir vsd vardı. Kirli kan ve temiz kan arasındaki perdede minik bir açıklık vardı. Doğum yapacağın hastanede çocuk kardiyologu olması avantajına olabilir, hatta doğuma eşlik edebilir. Bizim böyle bir şansımız vardı özel hastaneydi tam donanımlıydı. Hastane şartlarını iyi araştır bence. İnşallah korktuğuna ugramazsin icini ferah tut canım inan stresle başka sorunlar da geliyor
Umarim tum hastalar hastaliklar icin hem ilac bulunur hem tum ilaclar hastalar icin sgk odemesinde olur bu devirde hala ilac sikintisi ilginc gercektenGerçekten insanları neden mağdur edersiniz ki ya sebebi var mı acaba fiyat falan mı artrıracaklar ülkede böyle şeyler yapmayı seviyorlar ne yazık ki
Ay çok pardon tamam isim güzel de hani eski de kaldı artık onlar ya bebişe tuhaf olur diyeAhahah ay çok güldüm ya annemin adı pakize valla kızın olsa benim adımı koymak istesen asla izin vermem der hep arada takılırız anneme çünkü "aşk bir sabunsa köpürt beni pakize diye ahahahabence kv şaka yapmıştır sanaa yahuu
EVet bir arkadaş da söyledi anlamını ben istemiyordum zaten eşimde istemez artık :)Sanem isminin anlamına bakın öyle karar verin derim :)
Bence herkes isim hakkını kendi çocuğunda kullansın onlar oğullarının kızlarının ismini koymuş biz de kendi oğullarımızın kızlarımızın ismini koyalım büyükler müdahale etmemeli yani ama işte heyecan yapıyorlar demek ki.. Eşlerin büyüklerin isminde ısrarı da ayrı mevzu ortak bir karar alabilmeniz dileğiyleAy çok pardon tamam isim güzel de hani eski de kaldı artık onlar ya bebişe tuhaf olur diyeaşk bir sabunsa köpürt beni Pakize çok güldüm ya hahahahhaha valla gayet ciddiydi ama biz gülünce o da güldü artık eski isimlere pek meraklı bide Jale dedi arkadaşı varmışta okuldayken çok güzel kızmış gülüp geçiyoruz eşimle napalım artık ☺
eşimle bi anlasma yapmistik kiz olursa ben erkek olursa ismini o koyacakti. erkek olunca iddaayi kaybettim. esim sebahattin ali olsun dedi ilk başta olmaz dedim yazar ismi sonucta dalga gecerler oglumla. sonra tuna olsun bari dedim zaten begendigim bir isimdi. yavas yavas kanina girip sebahattin den vazgecirmeye calisiyorum inceden inceden işliyorum beynine. bak kocacim benim icin sorun degil ama cocuga yazik diyorum bakalim doguma kadar calismalara devam edicemahhah neyse ki sebahattinle bozulan dengeyi tunayla düzeltiyorsunuz :))
Tuna ismini çok severim oğlum olsaydı Tuna ismi benim de aklımdaki isimlerdendi :)
Cok tatlişş :))Tum anne adaylarinin.dikkatine reklama.girmesin ama dünyanın ünlü alisveris sitesi desem hastahane icin susleme fikrim vardi.organizasyon cok ucuk.fiyattaydi bende kendimce biseyler buldum.temam safari ve bunları aldim.normalde türkiye de baya pahali ilgilenenler cok.guzel.temalarla dogum.gunu parti konseptli temalı alabilir
Stres yapmiyorum artik cvs normal cikti bir kalp problemi varsa umuyorum ki dogumdan sonra cozulur ozel hastanenin beni yari yolda birakmasina karsi da bir uni hastanesinde kontrol olacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?