2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Canım kalp için fetal eko yaptır bence orada belli olur

Kızlar detaylı ultrasona giden oldu mu benim ki bir hafta sonra inşallah bir sorun yoktur
Benim 1ay sonra canım nerde yaptırıcam hiç bilmiyorum. İkili teste kendi gittiğim hastane olsun diye 430tl ücret ödedim. İnşallah bu kadar ödemem bunada. İstanbul avrupa yakası önerilerinizi bekliyorum kızlar

Canım detaylı ultrason özelde baya pahalı 1 saate yakın tüm organları incelitorlar çünkü. Benin özel hastaneye giden bir arkadaşım bu kontrol için üniversite hastanesine gitti doktorun bişey demez bence bir sürü para verme. Bir radyolog yada perinatolog yapar muayeni.

Benim ilk gebeliğimde detaylı ultrasonda fark edilen bir vsd vardı. Kirli kan ve temiz kan arasındaki perdede minik bir açıklık vardı. Doğum yapacağın hastanede çocuk kardiyologu olması avantajına olabilir, hatta doğuma eşlik edebilir. Bizim böyle bir şansımız vardı özel hastaneydi tam donanımlıydı. Hastane şartlarını iyi araştır bence. İnşallah korktuğuna ugramazsin icini ferah tut canım inan stresle başka sorunlar da geliyor

Stres yapmiyorum artik cvs normal cikti bir kalp problemi varsa umuyorum ki dogumdan sonra cozulur ozel hastanenin beni yari yolda birakmasina karsi da bir uni hastanesinde kontrol olacagim

Gerçekten insanları neden mağdur edersiniz ki ya sebebi var mı acaba fiyat falan mı artrıracaklar ülkede böyle şeyler yapmayı seviyorlar ne yazık ki
Umarim tum hastalar hastaliklar icin hem ilac bulunur hem tum ilaclar hastalar icin sgk odemesinde olur bu devirde hala ilac sikintisi ilginc gercekten

Ay çok pardon tamam isim güzel de hani eski de kaldı artık onlar ya bebişe tuhaf olur diye aşk bir sabunsa köpürt beni Pakize çok güldüm ya hahahahhaha valla gayet ciddiydi ama biz gülünce o da güldü artık eski isimlere pek meraklı bide Jale dedi arkadaşı varmışta okuldayken çok güzel kızmış gülüp geçiyoruz eşimle napalım artık

Bence herkes isim hakkını kendi çocuğunda kullansın onlar oğullarının kızlarının ismini koymuş biz de kendi oğullarımızın kızlarımızın ismini koyalım büyükler müdahale etmemeli yani ama işte heyecan yapıyorlar demek ki.. Eşlerin büyüklerin isminde ısrarı da ayrı mevzu ortak bir karar alabilmeniz dileğiyle

Tum anne adaylarinin.dikkatine reklama.girmesin ama dünyanın ünlü alisveris sitesi desem hastahane icin susleme fikrim vardi.organizasyon cok ucuk.fiyattaydi bende kendimce biseyler buldum.temam safari ve bunları aldim.normalde türkiye de baya pahali ilgilenenler cok.guzel.temalarla dogum.gunu parti konseptli temalı alabilir

Eklentiler

• Screenshot_2019-03-05-19-45-22.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_2019-03-05-19-45-10.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 62
  • Screenshot_2019-03-05-19-45-02.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 62
  • Screenshot_2019-03-05-19-44-41.webp
    44,1 KB · Görüntüleme: 50
ahhah neyse ki sebahattinle bozulan dengeyi tunayla düzeltiyorsunuz :))
Tuna ismini çok severim oğlum olsaydı Tuna ismi benim de aklımdaki isimlerdendi :)
eşimle bi anlasma yapmistik kiz olursa ben erkek olursa ismini o koyacakti. erkek olunca iddaayi kaybettim. esim sebahattin ali olsun dedi ilk başta olmaz dedim yazar ismi sonucta dalga gecerler oglumla. sonra tuna olsun bari dedim zaten begendigim bir isimdi. yavas yavas kanina girip sebahattin den vazgecirmeye calisiyorum inceden inceden işliyorum beynine. bak kocacim benim icin sorun degil ama cocuga yazik diyorum bakalim doguma kadar calismalara devam edicem

Benim 1ay sonra canım nerde yaptırıcam hiç bilmiyorum. İkili teste kendi gittiğim hastane olsun diye 430tl ücret ödedim. İnşallah bu kadar ödemem bunada. İstanbul avrupa yakası önerilerinizi bekliyorum kızlar
[/QUOTE]
ben bayrampasa kolanda yaptiracagim 440 tl ucreti varmis zaten muayeneye bu hastaneye gidiyorum. Yalniz sadece persembe gunleri yapılıyormuş

Cok tatlişş :))

Stres yapmiyorum artik cvs normal cikti bir kalp problemi varsa umuyorum ki dogumdan sonra cozulur ozel hastanenin beni yari yolda birakmasina karsi da bir uni hastanesinde kontrol olacagim

Gecen gun hastanede bi kadin hacettepe uni de prof.dr selcuk tuncer cok iyi cok memnun kaldim demisti. Doktorlarsitesi.com da da iyi yorumlar yaziyor. direkt gidince sekreterinden mi randevu aliniyor bilmiyorum, isterseniz onla gorusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…