Surpriz olmus :) Hayirli olsun :)Oğlum olacakmış şoktayım hep kız gibi geliyordu. Kızım da kız istiyordu nasıl anlatıcaz bakalım :)
Zekai tahir bize cok uzak nerdeyse sehrin obur tarafi su yeni acilan bilkent hastanesi yakin oradan almaya calisacagimcnm zekai tahire git en azindan. sabah git agni gun muayene olursun. randevusuz gidebilirsin..ya da mhrs den randevu al o zaman git. en azindan oraya girisin olsun.
Arayayim belki alirim en azindan bir doktorum olsun istiyorum her ihtimale karsi. Bilkent hastanesi de cok yakin bize birde oradan almaya calisayim. Artik hangisine alabilirsemHaklısın canım.. Üniversite hastaneleri için yanlış hatırlamıyorsam 182’yi aramak gerekiyor ordan veriliyordu randevu sanki
yenimahalle devleti diyorsan o da ayni sekilde. mhrs den alabilirsin.Zekai tahir bize cok uzak nerdeyse sehrin obur tarafi su yeni acilan bilkent hastanesi yakin oradan almaya calisacagim
Yenimahallede yakin bize ama benim bahsettigim su sehir hastaneleri varya bir iki hafta once acildi bilkentte. Cok karisikmis ama olsun hem is yerimin yanibasiyenimahalle devleti diyorsan o da ayni sekilde. mhrs den alabilirsin.
Hasta secmiyorlar da soyle yapiyorlar. 36 haftaya kadar takip edip muayeneni yapiyor sonra bebegini kucagina almaya yakin anneye su cumle kuruluyor riskli gebeliksin ben yerinde olsam tam tesekkullu bir hastanede dogum yapardim. Cocuk cerrahi cocuk kardiyolojisi olan. Eee endiseli anne ne yapar kostur kostur hastane arar. Ters a dalgasi var bebegimde cvs de bir kromozom bozuklugu yok dendi ama ters a dalgasi bir kalp problemini gosterir diyorlar muhtemelen dogumumu yaptirmak istemeyecekler bende onlem olarak bir doktorum olsun istiyorum sonra ortada kalmayayim. Bir iki kisiden duydum boyle yapildigini ben sadece onlem olarak bir hastane ariyorumBen de dün ayrıntılı ultrason için tarih alayım artık diye fiyat sormuştum.
575 tl dediler.
Freshh İsim konusunda isimlerin çocukları etkilediğini düşünmüşümdür hep.
Emre ler de yaramaz olur mesela genelde.
Ama ben bi ismi beğendiysem koyarım, çok sakin Efe ler de, Emre’ler de vardır eminim.
@snowmotion Doktorun hasta seçme gibi bir lüksü olmaması lazım bence.
Çok şaşırdım.
Sonucunda zor durumda olan hastaya yardımcı olmak değil mi işleri?
Sen içini ferah tut, yolunda gider inşallah her şey.
Çok geçmiş olsun, umarım hiçbir sağlık problemi yaşamadan kucağınıza alırsınız bebeğinizi.Hasta secmiyorlar da soyle yapiyorlar. 36 haftaya kadar takip edip muayeneni yapiyor sonra bebegini kucagina almaya yakin anneye su cumle kuruluyor riskli gebeliksin ben yerinde olsam tam tesekkullu bir hastanede dogum yapardim. Cocuk cerrahi cocuk kardiyolojisi olan. Eee endiseli anne ne yapar kostur kostur hastane arar. Ters a dalgasi var bebegimde cvs de bir kromozom bozuklugu yok dendi ama ters a dalgasi bir kalp problemini gosterir diyorlar muhtemelen dogumumu yaptirmak istemeyecekler bende onlem olarak bir doktorum olsun istiyorum sonra ortada kalmayayim. Bir iki kisiden duydum boyle yapildigini ben sadece onlem olarak bir hastane ariyorum
hahaha sevilir oyle kaynanalaaar!Hayırlı olsun canım, Anne olacak kişinin bunu istemesi önemli. Ben de bazen şakasına kayınpederimin adını koyacağım diyorum, kayınvalidem sinirleniyor hemen. 45 senedir bu adamı gördüğüm seslendiğim yeter, istemem başka diyor
Valla adi cok duyulmus hastanelerde bile yapiyorlar riske girmek istemiyor sonucta ozel kim ne derse desin ticari kaygi guduyorlar hastanem cok buyuk bir hastane degil ama ufakda degil son ameliyatimda kalp kapakcigi degisimi yapiliyordu kesin beni yollarlar drmiyorum ama onlem aliyorum diyelimÇok geçmiş olsun, umarım hiçbir sağlık problemi yaşamadan kucağınıza alırsınız bebeğinizi.
Gittiğiniz hastane küçük bir hastane mi? Tam teşekküllü hastanelerde genelde yönlendirmiyorlar hatta bebeğin sıkıntısı neyse doğum anında o doktoru hazır bulunduran hastaneler oluyor.
Test sonucunuz çıkınca doktorunuzla bu konuyu konuşsanız belki sizi öyle bir hastaneye/doktora o bile yönlendirebilir.
Gece hemen 12 den sonra alınca randevu bulma imkanı oluyor iki hafta sonraya yoksa hep dolu oluyoEvet üniversite devlet hastaneleri 182 den randevu alınıyor
o durumu sevmiyorum. iş arkadaşım 36. haftasında bir de doğum yapacağı hastaneyi aramak zorunda kaldı. doktorun anlaşmalı olduğu hasteneler de oluyor ama bana doğru gelmiyor. doktor bile yabancı oluyor hastaneye. bir de özel hastaneler sorunsuz gebelik istiyor. kaç kişiden duydum doğuma 2 hafta kala burda doğurma git tam teşekküllü üni hastanesinde doğur diyen. ama ben nasıl randevu alındığını da bilmiyorum hep dolu hep dolu. cvs mi yaptırdığım doktora gidebilirim. hacettepede prof ama bir randevu içinde her seferinde 800 lira vermek iyi maaş alan beni bile yorar detaylıya gitmeyi planlıyorum.
Haklisin ben de gordum bu sekilde olaylar. O yuzden hem devlete hem ozele gidiyodum. Devlette bile yeri geldi kuvoz yeri bulunamadi. Baska hastanelere naklettiler. Dogum yeri arastirirken en onemlisi de dogum sonrasi bebek yogun bakimi v.s tam tesekkullu olmasi. Doktor ne kadar iyi olsa da ekipman olmayinca olmuyor bazi seyler.Hasta secmiyorlar da soyle yapiyorlar. 36 haftaya kadar takip edip muayeneni yapiyor sonra bebegini kucagina almaya yakin anneye su cumle kuruluyor riskli gebeliksin ben yerinde olsam tam tesekkullu bir hastanede dogum yapardim. Cocuk cerrahi cocuk kardiyolojisi olan. Eee endiseli anne ne yapar kostur kostur hastane arar. Ters a dalgasi var bebegimde cvs de bir kromozom bozuklugu yok dendi ama ters a dalgasi bir kalp problemini gosterir diyorlar muhtemelen dogumumu yaptirmak istemeyecekler bende onlem olarak bir doktorum olsun istiyorum sonra ortada kalmayayim. Bir iki kisiden duydum boyle yapildigini ben sadece onlem olarak bir hastane ariyorum
Tatlim ankarayi alt.üst ettim uc hafta once kanamam vardi yoktu ilceler dahil olmak uzere piyasadan almislar progestanin ignesini verdi.doktor yerineKızlar pruloton depot iğne kullanan var mı bulabiliyor musunuz nerden nasıl temin ediyorsunuz 4 kutu kullandım dahada bulamıyorum
Bende cok duydum gercekten korkuyorum benimde problemli olabilir insallah saglikla dogar ama yinede endise ediyorum iste bende devlette takip olacagim duruma bakarim ilerideHaklisin ben de gordum bu sekilde olaylar. O yuzden hem devlete hem ozele gidiyodum. Devlette bile yeri geldi kuvoz yeri bulunamadi. Baska hastanelere naklettiler. Dogum yeri arastirirken en onemlisi de dogum sonrasi bebek yogun bakimi v.s tam tesekkullu olmasi. Doktor ne kadar iyi olsa da ekipman olmayinca olmuyor bazi seyler.
Bende iki yada 3 kutu vardı doktor kalsın kullanma dedi yakın olsak verirdim sana aynıysa tabiKızlar pruloton depot iğne kullanan var mı bulabiliyor musunuz nerden nasıl temin ediyorsunuz 4 kutu kullandım dahada bulamıyorum
Sanırım bende kan sulandırıcı iğneden bulamicam haberde gördüm piyasada bulunmuyor diye son aldığımda da son bunlar sana veriyoruz demistiler bitince ne yapcam bilmiyorumTatlim ankarayi alt.üst ettim uc hafta once kanamam vardi yoktu ilceler dahil olmak uzere piyasadan almislar progestanin ignesini verdi.doktor yerine
İnsanlari rezil.ediyorlar yazık gunah ya birde bebek var isin.ucunda Allah akil.fikir versin bu insanlara canim.kucuk.ilcelerde belki vardir yasayan arkadaşlar yardimci. OlabilirSanırım bende kan sulandırıcı iğneden bulamicam haberde gördüm piyasada bulunmuyor diye son aldığımda da son bunlar sana veriyoruz demistiler bitince ne yapcam bilmiyorumdoğuma kadar kullanmam gerekiyor
çok saçma bulunamaması ya. insanları ne kadar zor durumlara sokuyorlar. ilaç meselesi iyice arap saçına döndü ülkemizdeSanırım bende kan sulandırıcı iğneden bulamicam haberde gördüm piyasada bulunmuyor diye son aldığımda da son bunlar sana veriyoruz demistiler bitince ne yapcam bilmiyorumdoğuma kadar kullanmam gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?