İnsanlari rezil.ediyorlar yazık gunah ya birde bebek var isin.ucunda Allah akil.fikir versin bu insanlara canim.kucuk.ilcelerde belki vardir yasayan arkadaşlar yardimci. Olabilir
Kızlar banada 12. Haftada kız denilipte bugün 16. Haftam oğlum olacağını ogrendim Ve soktayim
Bir oğlum vardı 10 yıl Sonra yine oğlanı bulmuşum kız isterken yine oğlan geliyor. Isimler konuşulmuş yazılanları okuyunca oğlumun adı ege bunuda deniz düşünüyordum kız veya erkek fark etmezdi ama erken olursa ikinci isim mehmet istedi eşim kayınpederimi yeni kaybettik o yüzden eşim erkek olursa babamın adını verebilirmiyiz dedi bende kabul ettim çok duygusal bin doneme denk geldik o yüzden bizede mehmet deniz geliyor
Ben de bi kahkaha attım zaten eşimde güldü yok artık anne dedi cidden müdehale edince bende sinir oluyorum gülüp geçicez artık sende öyle yap salla gitsin
Ben Serra, Tuana, Öykü,
Eşim Ahsen,Sanem, Hale değişik değişik isimler söylüyor bakalım nasıl anlaşıcaz
Kızlar banada 12. Haftada kız denilipte bugün 16. Haftam oğlum olacağını ogrendim Ve soktayim
Bir oğlum vardı 10 yıl Sonra yine oğlanı bulmuşum kız isterken yine oğlan geliyor. Isimler konuşulmuş yazılanları okuyunca oğlumun adı ege bunuda deniz düşünüyordum kız veya erkek fark etmezdi ama erken olursa ikinci isim mehmet istedi eşim kayınpederimi yeni kaybettik o yüzden eşim erkek olursa babamın adını verebilirmiyiz dedi bende kabul ettim çok duygusal bin doneme denk geldik o yüzden bizede mehmet deniz geliyor
sen yine iyisin canim benim esim de babasina cok düşkündü 2 sene once kanserden kaybetti. Telefonunun ekraninda bile babasinin fotografi vardir ve babamin ismini koymak istiyorum diyor. babasinin adi sebahattin Eşimi kirmak da istemiyorum ama zaten k.p. cok da sevmezdim bi de kucucuk cocugun adi sebahattin olur mu ya. yanina tuna ismi olacak. Sebahattin tuna yani. Way cocugun haline zavalli ... oglusum senin icin cok üzülüyorum diyorum icimden
Bende cok duydum gercekten korkuyorum benimde problemli olabilir insallah saglikla dogar ama yinede endise ediyorum iste bende devlette takip olacagim duruma bakarim ileride
cnm ben ciddi zor sekilde buldum.sonuncusunu gecen persembe oldum bitti artik sukur. eczaneleri gezmeniz lazim. cok zor bulunuyor..ama simdi ilac zammindan sonra daha rahat bulunuyor olabilir.
Sanırım bende kan sulandırıcı iğneden bulamicam haberde gördüm piyasada bulunmuyor diye son aldığımda da son bunlar sana veriyoruz demistiler bitince ne yapcam bilmiyorum doğuma kadar kullanmam gerekiyor
Bizde eşimle inatlaşıyoruz abuk subuk isimler buluyor ben onun bulduklarını beğenmiyorum o benim bulduklarımı beğenmiyor aslında beğeniyor ama ben beğenmedim onunkileri diye uyuzluk yapıyor ama ben bulucam benim dediğim olacak.. sende sıkma canını millet hep konuşuyor kv de bana Pakize koy dedi şaka gibi anlamı çok güzel tamam ama olmaz ki el kadar bebek ne alaka
Ahahah ay çok güldüm ya annemin adı pakize valla kızın olsa benim adımı koymak istesen asla izin vermem der hep arada takılırız anneme çünkü "aşk bir sabunsa köpürt beni pakize diye ahahaha bence kv şaka yapmıştır sanaa yahuu
sen yine iyisin canim benim esim de babasina cok düşkündü 2 sene once kanserden kaybetti. Telefonunun ekraninda bile babasinin fotografi vardir ve babamin ismini koymak istiyorum diyor. babasinin adi sebahattin Eşimi kirmak da istemiyorum ama zaten k.p. cok da sevmezdim bi de kucucuk cocugun adi sebahattin olur mu ya. yanina tuna ismi olacak. Sebahattin tuna yani. Way cocugun haline zavalli ... oglusum senin icin cok üzülüyorum diyorum icimden
ahhah neyse ki sebahattinle bozulan dengeyi tunayla düzeltiyorsunuz :))
Tuna ismini çok severim oğlum olsaydı Tuna ismi benim de aklımdaki isimlerdendi :)
cnm ben ciddi zor sekilde buldum.sonuncusunu gecen persembe oldum bitti artik sukur. eczaneleri gezmeniz lazim. cok zor bulunuyor..ama simdi ilac zammindan sonra daha rahat bulunuyor olabilir.
Yok cnm bursanin değil merkez ilçelerindeki eczaneleri dahi aradım yok hicbiryerde ins biran önce gelir bilmiyom ne kdrdaha kullanıcam ama haftada bir vurul dedi bulamazsam bulana dek progeston kullan dedi son çare olarak
Yok cnm bursanin değil merkez ilçelerindeki eczaneleri dahi aradım yok hicbiryerde ins biran önce gelir bilmiyom ne kdrdaha kullanıcam ama haftada bir vurul dedi bulamazsam bulana dek progeston kullan dedi son çare olarak
ahhah neyse ki sebahattinle bozulan dengeyi tunayla düzeltiyorsunuz :))
Tuna ismini çok severim oğlum olsaydı Tuna ismi benim de aklımdaki isimlerdendi :)
Bende mehmet ismini hiç sevmem yani eşinin iki iş arkadaşının adıda mehmetti ikiside pek hoşuma gitmeyen tiplerdi bende o yüzden Istemiyorum ama k.p severim o yüzden pek sıkıntı yaratmıyorum Hayırlısıyla artık ama ben deniz demeyi düşünüyorum