Ahahah pardonluk bir durum yok canım ben annemin adı olmasına rağmen koymam pakizeyi o nedir yahuu 50 sene önce konulan isim ne gerek varAy çok pardon tamam isim güzel de hani eski de kaldı artık onlar ya bebişe tuhaf olur diyeaşk bir sabunsa köpürt beni Pakize çok güldüm ya hahahahhaha valla gayet ciddiydi ama biz gülünce o da güldü artık eski isimlere pek meraklı bide Jale dedi arkadaşı varmışta okuldayken çok güzel kızmış gülüp geçiyoruz eşimle napalım artık ☺
Ege üniversitesinde mesai dışı muayene diye bi uygulama var. Hocaların sekreterlerinden ya da internet randevu alınıyor. Hastanenin kalabalığını çekmeden rahatça muayene olabiliyorsun. Ücreti farklı oluyor tabi ama değer bence. Bulunduğun şehirde böyle uygulaması olan bir üniversite hastanesi de işine yarayabilirStres yapmiyorum artik cvs normal cikti bir kalp problemi varsa umuyorum ki dogumdan sonra cozulur ozel hastanenin beni yari yolda birakmasina karsi da bir uni hastanesinde kontrol olacagim
Hacettepede ozgur derene gittim cvs mi yapti detayliya gidecegim ozel klinigi var ama iste randevulari pahali gercekten hacettepede o doktorlara ulasmak pek mumkun degilGecen gun hastanede bi kadin hacettepe uni de prof.dr selcuk tuncer cok iyi cok memnun kaldim demisti. Doktorlarsitesi.com da da iyi yorumlar yaziyor. direkt gidince sekreterinden mi randevu aliniyor bilmiyorum, isterseniz onla gorusun.
Gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallah.. Bekleyiş içinde olan herkese de Allah güzel haberler nasip etsin inşallah.. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz yaa dua ile..Hepinize hayırlı geceler kızlar..yazdiklarini zi okumakla meşguldum...bugün bi rüya gördüm testim sonuçlanıyor du eşime dedim bugün arayacaklar testimiz sonuçlandı rüyamda gördüm dedim..aradan bi kaç saat gecti laboratuvardan aradılar panorama dna testi için şükürler olsun ki sonucum temiz cıktı.. allah dualarımı(zı)kabul etti...hemen sizeyazmak istedim ama anca fırsat bulabildim..üstümden bi kamyon taş inmiş gibi hissediyorum bi yandan da kendimi o kadar salmışım ki hala kendime gelemedim..sizlere de çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve dualarınız için.. ben bile bu riskle iyi sonuç aldıysam eğer sonuç bekleyen diğer arkadaşlarım içiniz rahat olsun eminim sizlerinde hayırlı sonuclariniz gelicek.. benim için neler söylediklerini biliyorsunuz direk aldırsın diyen bile oldu..ama allahıma şükürler olsun iyiz..gerisi allahın takdiri artik..Zaten içimde hiç tereddüt yoktu kötü olacağına dair ama iste o acaba?varya 3 haftadır yedi bitirdi beni..neyseki artik bende rahat bi nefes alıcam.
ben bayrampasa kolanda yaptiracagim 440 tl ucreti varmis zaten muayeneye bu hastaneye gidiyorum. Yalniz sadece persembe gunleri yapılıyormuşBenim 1ay sonra canım nerde yaptırıcam hiç bilmiyorum. İkili teste kendi gittiğim hastane olsun diye 430tl ücret ödedim. İnşallah bu kadar ödemem bunada. İstanbul avrupa yakası önerilerinizi bekliyorum kızlar
Canım çok sevindim gözün aydın Rabbim bekleyen herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin.Hepinize hayırlı geceler kızlar..yazdiklarini zi okumakla meşguldum...bugün bi rüya gördüm testim sonuçlanıyor du eşime dedim bugün arayacaklar testimiz sonuçlandı rüyamda gördüm dedim..aradan bi kaç saat gecti laboratuvardan aradılar panorama dna testi için şükürler olsun ki sonucum temiz cıktı.. allah dualarımı(zı)kabul etti...hemen sizeyazmak istedim ama anca fırsat bulabildim..üstümden bi kamyon taş inmiş gibi hissediyorum bi yandan da kendimi o kadar salmışım ki hala kendime gelemedim..sizlere de çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve dualarınız için.. ben bile bu riskle iyi sonuç aldıysam eğer sonuç bekleyen diğer arkadaşlarım içiniz rahat olsun eminim sizlerinde hayırlı sonuclariniz gelicek.. benim için neler söylediklerini biliyorsunuz direk aldırsın diyen bile oldu..ama allahıma şükürler olsun iyiz..gerisi allahın takdiri artik..Zaten içimde hiç tereddüt yoktu kötü olacağına dair ama iste o acaba?varya 3 haftadır yedi bitirdi beni..neyseki artik bende rahat bi nefes alıcam.
cokkkkkk sevindim. gozun aydin canim...Hepinize hayırlı geceler kızlar..yazdiklarini zi okumakla meşguldum...bugün bi rüya gördüm testim sonuçlanıyor du eşime dedim bugün arayacaklar testimiz sonuçlandı rüyamda gördüm dedim..aradan bi kaç saat gecti laboratuvardan aradılar panorama dna testi için şükürler olsun ki sonucum temiz cıktı.. allah dualarımı(zı)kabul etti...hemen sizeyazmak istedim ama anca fırsat bulabildim..üstümden bi kamyon taş inmiş gibi hissediyorum bi yandan da kendimi o kadar salmışım ki hala kendime gelemedim..sizlere de çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve dualarınız için.. ben bile bu riskle iyi sonuç aldıysam eğer sonuç bekleyen diğer arkadaşlarım içiniz rahat olsun eminim sizlerinde hayırlı sonuclariniz gelicek.. benim için neler söylediklerini biliyorsunuz direk aldırsın diyen bile oldu..ama allahıma şükürler olsun iyiz..gerisi allahın takdiri artik..Zaten içimde hiç tereddüt yoktu kötü olacağına dair ama iste o acaba?varya 3 haftadır yedi bitirdi beni..neyseki artik bende rahat bi nefes alıcam.
Gözün aydın canımHepinize hayırlı geceler kızlar..yazdiklarini zi okumakla meşguldum...bugün bi rüya gördüm testim sonuçlanıyor du eşime dedim bugün arayacaklar testimiz sonuçlandı rüyamda gördüm dedim..aradan bi kaç saat gecti laboratuvardan aradılar panorama dna testi için şükürler olsun ki sonucum temiz cıktı.. allah dualarımı(zı)kabul etti...hemen sizeyazmak istedim ama anca fırsat bulabildim..üstümden bi kamyon taş inmiş gibi hissediyorum bi yandan da kendimi o kadar salmışım ki hala kendime gelemedim..sizlere de çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve dualarınız için.. ben bile bu riskle iyi sonuç aldıysam eğer sonuç bekleyen diğer arkadaşlarım içiniz rahat olsun eminim sizlerinde hayırlı sonuclariniz gelicek.. benim için neler söylediklerini biliyorsunuz direk aldırsın diyen bile oldu..ama allahıma şükürler olsun iyiz..gerisi allahın takdiri artik..Zaten içimde hiç tereddüt yoktu kötü olacağına dair ama iste o acaba?varya 3 haftadır yedi bitirdi beni..neyseki artik bende rahat bi nefes alıcam.
Gözün aydin kalptede bisey yoktur inşallahStres yapmiyorum artik cvs normal cikti bir kalp problemi varsa umuyorum ki dogumdan sonra cozulur ozel hastanenin beni yari yolda birakmasina karsi da bir uni hastanesinde kontrol olacagim
gözünaydın çok sevindim sonuçlarının iyi çıkmasınaHepinize hayırlı geceler kızlar..yazdiklarini zi okumakla meşguldum...bugün bi rüya gördüm testim sonuçlanıyor du eşime dedim bugün arayacaklar testimiz sonuçlandı rüyamda gördüm dedim..aradan bi kaç saat gecti laboratuvardan aradılar panorama dna testi için şükürler olsun ki sonucum temiz cıktı.. allah dualarımı(zı)kabul etti...hemen sizeyazmak istedim ama anca fırsat bulabildim..üstümden bi kamyon taş inmiş gibi hissediyorum bi yandan da kendimi o kadar salmışım ki hala kendime gelemedim..sizlere de çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve dualarınız için.. ben bile bu riskle iyi sonuç aldıysam eğer sonuç bekleyen diğer arkadaşlarım içiniz rahat olsun eminim sizlerinde hayırlı sonuclariniz gelicek.. benim için neler söylediklerini biliyorsunuz direk aldırsın diyen bile oldu..ama allahıma şükürler olsun iyiz..gerisi allahın takdiri artik..Zaten içimde hiç tereddüt yoktu kötü olacağına dair ama iste o acaba?varya 3 haftadır yedi bitirdi beni..neyseki artik bende rahat bi nefes alıcam.
Canm gözünaydın çok sevindim gerçekten. Bundan sonra tadını çıkart en güzel günlerimizHepinize hayırlı geceler kızlar..yazdiklarini zi okumakla meşguldum...bugün bi rüya gördüm testim sonuçlanıyor du eşime dedim bugün arayacaklar testimiz sonuçlandı rüyamda gördüm dedim..aradan bi kaç saat gecti laboratuvardan aradılar panorama dna testi için şükürler olsun ki sonucum temiz cıktı.. allah dualarımı(zı)kabul etti...hemen sizeyazmak istedim ama anca fırsat bulabildim..üstümden bi kamyon taş inmiş gibi hissediyorum bi yandan da kendimi o kadar salmışım ki hala kendime gelemedim..sizlere de çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve dualarınız için.. ben bile bu riskle iyi sonuç aldıysam eğer sonuç bekleyen diğer arkadaşlarım içiniz rahat olsun eminim sizlerinde hayırlı sonuclariniz gelicek.. benim için neler söylediklerini biliyorsunuz direk aldırsın diyen bile oldu..ama allahıma şükürler olsun iyiz..gerisi allahın takdiri artik..Zaten içimde hiç tereddüt yoktu kötü olacağına dair ama iste o acaba?varya 3 haftadır yedi bitirdi beni..neyseki artik bende rahat bi nefes alıcam.
gözün aydın çok sevindim. sağlıcakla al kucağına bebişini inşallah. :)Hepinize hayırlı geceler kızlar..yazdiklarini zi okumakla meşguldum...bugün bi rüya gördüm testim sonuçlanıyor du eşime dedim bugün arayacaklar testimiz sonuçlandı rüyamda gördüm dedim..aradan bi kaç saat gecti laboratuvardan aradılar panorama dna testi için şükürler olsun ki sonucum temiz cıktı.. allah dualarımı(zı)kabul etti...hemen sizeyazmak istedim ama anca fırsat bulabildim..üstümden bi kamyon taş inmiş gibi hissediyorum bi yandan da kendimi o kadar salmışım ki hala kendime gelemedim..sizlere de çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve dualarınız için.. ben bile bu riskle iyi sonuç aldıysam eğer sonuç bekleyen diğer arkadaşlarım içiniz rahat olsun eminim sizlerinde hayırlı sonuclariniz gelicek.. benim için neler söylediklerini biliyorsunuz direk aldırsın diyen bile oldu..ama allahıma şükürler olsun iyiz..gerisi allahın takdiri artik..Zaten içimde hiç tereddüt yoktu kötü olacağına dair ama iste o acaba?varya 3 haftadır yedi bitirdi beni..neyseki artik bende rahat bi nefes alıcam.
inşallah yoktur. fetal eko çekilince rahatlarım inşallah. onun içinde 16. haftada olmam lazım. beklemedeyiz.Gözün aydin kalptede bisey yoktur inşallah
Hepinize hayırlı geceler kızlar..yazdiklarini zi okumakla meşguldum...bugün bi rüya gördüm testim sonuçlanıyor du eşime dedim bugün arayacaklar testimiz sonuçlandı rüyamda gördüm dedim..aradan bi kaç saat gecti laboratuvardan aradılar panorama dna testi için şükürler olsun ki sonucum temiz cıktı.. allah dualarımı(zı)kabul etti...hemen sizeyazmak istedim ama anca fırsat bulabildim..üstümden bi kamyon taş inmiş gibi hissediyorum bi yandan da kendimi o kadar salmışım ki hala kendime gelemedim..sizlere de çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve dualarınız için.. ben bile bu riskle iyi sonuç aldıysam eğer sonuç bekleyen diğer arkadaşlarım içiniz rahat olsun eminim sizlerinde hayırlı sonuclariniz gelicek.. benim için neler söylediklerini biliyorsunuz direk aldırsın diyen bile oldu..ama allahıma şükürler olsun iyiz..gerisi allahın takdiri artik..Zaten içimde hiç tereddüt yoktu kötü olacağına dair ama iste o acaba?varya 3 haftadır yedi bitirdi beni..neyseki artik bende rahat bi nefes alıcam.
Senin ismini çok beğeniyor demek ki her an seni anmak istiyor ama kızın kafası karışır ya anne benle sen aynı mıyız diye sorar gerçi benim kızım da anne sen de Büşra ol diyo bana hep o da kendi adını seviyor benimkini beğenmiyor herhaldeGünaydın annisler bol bol isim konuşulmuşbizde Beril ismine karar verdik eşim tutturdu ikinci adi senin adın olacak diyor onu ikna etmeye çalışıyorum olmaz millet ne der diyorum kafaya takmış ben gidicem nüfusa sonucta yazdiricam adini diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?