2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Süt kaynayınca incir atıp 5 dk daha kaynatiyorum sonra blenderda çekip iciyorum
bende yapayım bakim hazımsızlık şişkinlik yapıyo ilk hamileliğimde 5.aydan sonra çıkmıştı karnım onda zayıftım bunda doğumdan kalan göbek bebek hazımsızlık karnım büyük kocaman yaa
olabilir canim. detayli ultrasonda goreceksin artik demekki.
ondada göstermezse:)

grip olmuşum varmı tavsiyeleriniz doktora gidemedim yarın kontrolum var ilaç verirmi bilmiyorum bu durumda

isim konuşmuşsunuz biz kız istemiştik hep kız ismi düşündük erkek olunca şaşırdık hiç isim bulamıyoruz eşim eski isimlerden olsun istiyor
benim iki yaşında olan bir erkek kardeşim öldü adı emreydi ben emre olsun istiyorum o abisinin adıda emre ondan diyemi acaba yok diyo
ama kendi babasının dedesinin isimlerini söylüyo onuda ben kabul etmiyorum kaynanam meraklıdır o isim bulur diğer çocuklarında hep yorumda bulundu ben kabul etmem dedim eşim on kardeş eşim annen doya doya koymuştur dedim benim iki çocuğum var bırak ben koyim dedim:)

gostermezse doguma artik )

gecmis olsun. ben grip olunca sadece atesin 38 i gecerse parol al demisti dr. ihlamur vs idare etmistim ben.

isim konusunda da su anneleri bi rahat biraksalar. zaten herkesin ismi olmus, yasamis vs. surekli bir baskasinin ismini koymaya calisilmasi hic hosuma gitmiyor. anne; karninda tasiyan emek veren. ister buyuklerin adini koyar ister kendi aklindakini...

grip için yatıp dinlenecek bol c vitamini alcaksın yoğurt kefir meyve yeşillik tüket canım geçmiş olsun
yatma işi yok be canım çalışıyoruz bu haftada birim sorumlusu seminerde yerine ben bakıyorum izin yok haftayada maaş haftası öyle izin yok:)
yemeye devam ozaman:)

anneler konusunda haklısın benim ailem hiç karışmaz ilk kızımdada karışmadı ama nedense bu erkek tarafımı böyle
ıhlamur içiyorum canım başkada bitki çayı ne içilir bilmiyorum nettede farklı farklı yazıyor

yatma işi yok be canım çalışıyoruz bu haftada birim sorumlusu seminerde yerine ben bakıyorum izin yok haftayada maaş haftası öyle izin yok:)
yemeye devam ozaman:)
hamilelere 2 yıl izin verilmeli hem öncesinde 9 ay sonrasında 1 yıl vallahi eziyet ben de sürünerek işe geliyorum bazen iki kez otobüsten in bin bulantım olduğu için hastalıktan sürünüyoruz herkes grip bize geçiyor

Başka bitki tüketme bence limon bal senin için çok iyi olur boğazını da açar limonlu ıhlamur beraber demle iç ben de grip atlattım ateşim çıktı hem de Bi parol içtim mecburen ama onu bile kullanma diyen doktor var.. Dinlenmen gerek..

Vallahi çok zor hamileyken evde yatmak bile rahatlatmıyor insanı insanın canı o kadar acırken kalk işe git performans sergile... Yazık kadınlara gerçekten şartları iyileştirilmeli

Herkese merhaba, grip olanlara hasta olanlara gecmis olsun. Adacayi hamilelere yasakmiş onu yazayim dedim. Ihlamur, zencefil, kusburnu çok iyi gelir hele de kusburnuda cok C vitamini varmis.

Merhaba arkadaşlar 4 aylık olduk çok şükür ama benim karnımı görenler 7 -8 aylık sanıyor 4 aylık olduğunu duyan çok şaşırıyor dünde cinsiyet öğrenmek için doktora gittiğimde doktor çok şaşırdı karnın bu aya göre çok fazla dedi gelip dokundu hemde çok sert dedi bende hemen tereddüt ettim biseyde diyemedim ben gibi olan varmı bu ayada normalmi sizce

Ve hala cinsiyette öğrenmedim bebeğim secde pozisyonunda

Ben ben ben! Hem cok buyuk hemde cok sert, ozellikle gobegimin üst kismi cok sert gibi geliyor bana!!

E hadi kizlar okadar sey paylasiyoruz yuzumuzu kesip hamile gobeklerimizi gorelim! Kocaman karni olanlar biraz rahatlar haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…