2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
çok normal özellikle ilk gebeliklerde 20. haftaya kadar hissetmemek çok doğal bende çok geç hissetmiştim ilk bebeğimde. bunda da henüz hissemedim.

Kaçıncı haftan bende bugün gittim göremedim
17 haftam bitecek hemen hemen arkadaşlarım 12 de falan öğrendiler ilk gittiğimde kordon vardı bacağının arasında sonra kapadı bacağını şimdide secde pozisyonunda kime çektiyse inatçı çocuk
Oh maşallah ya ne güzel keske benimde bu kadar belli olsa :) bol giyince hiç belli olmuyor hala
Yapıyla alakalı galiba canım ama merak etme 6. ayından sonra çıkmaya başlar normali öyle diyorlar sanırım benimki biraz anormal

17 haftam bitecek hemen hemen arkadaşlarım 12 de falan öğrendiler ilk gittiğimde kordon vardı bacağının arasında sonra kapadı bacağını şimdide secde pozisyonunda kime çektiyse inatçı çocuk
benimde 17 hafta olmak üzere her gittiğimde bacakları kapalı inatçı bizimkiler şimdiden :)

benimde 17 hafta olmak üzere her gittiğimde bacakları kapalı inatçı bizimkiler şimdiden :)
Ay şimdiden kolay gelsin bize ben haftaya tekrar deniycem şansımı belki azıcık gösterir Gostermezse de ayrintiliyi bekliycem artık

Ben de 18+2 yim bugün. Her gün değişiyor, bazen sık hissediyorken bazen hiç hissetmiyorum, yoğunken, bir işe konsantreyken pek hissedilmiyor.
Genelde kahvaltıdan sonra ya da akşam yemeğinden sonra hissediyorum. Çikolata mesela ben de hiç işe yaramıyor.

Çok nadir günde üç defayı geçmiyor bu aralar belkide hareket halinde olunca anlamiyorum daha çok akşam evde hissediyorum benim 17+5

Kızlar ya ben 6.haftadayim 4 gündür çok migdem bulanıyor afedersiniz cikaramiyorumda öyle gelecek gibi ama sadece bi öğürme o kadar sonra tekrar bulanıyor çıkarsam rahatlarım belki yarın misafirliğe gidecem napsam bilmiyorum ne yesem ne içsem nasıl geçer

Biraz deneye yanıla öğreneceksin, limon, zencefil, çubuk kraker, galeta, peynir gibi şeyleri dene. Herkeste farklı şeyler işe yarıyor.

Arkadaşlar ayrıntılı ultrosan için arastirmalar yapılmaya baslandimi izmirde olan arkadaşlar nerede yaptiracaksiniz fiyat ne kadar 350 500 arası fiyatlar dönüyor doğrumu bilmiyorum bu arada 16 haftalık olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…