2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
canım dün akşam bana 7 aylıkmı diye sordular. biride doğum yakın galiba dedi.
ama ben ilk hamileliğimden alışkınım bu duruma. dediğin gibi karnım çok sert olurdu hiçbir sorun olmadı. ama ben onu gaza bağlıyorum. gazdan sertleşiyor karın bence. akşamları özellikle sertleşiyor. sabahları normale dönüyor

Ben de grip atlattım sıcak suyun İçine limon sıkıp içtim sürekli gerçekten iyi geldi gerçi serum da yemiştim ikisi birden daha etkili oldu sanırım..

Ben ben ben! Hem cok buyuk hemde cok sert, ozellikle gobegimin üst kismi cok sert gibi geliyor bana!!

E hadi kizlar okadar sey paylasiyoruz yuzumuzu kesip hamile gobeklerimizi gorelim! Kocaman karni olanlar biraz rahatlar haha
Ben atayım hemen :) aynı şekil benimde üst taraf çok sert

Eklentiler

• IMG_20190306_121516_252.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 82
Ay ben hamile olduğumu bile karnımdan anladım normalde mideden sis dururdum hamile kaldığım ay alt karnım çıktı ve pembembemsi duruyordu evet dediğin gibi sabahları normal akşama dogurcak gibi oluyorum

erkek tarafinda var bir sorun sanirim. benim oglumda karismaya calistilar direk onlerini kestim. kizimda direk ismini soyledim gectim.

bana dr ihlamur disinda bisi vermemisti canim.

Gözün aydın cnm çok şükür rahatladın artk darısı tüm sonuç bekleyenlere inşallah

Bana doktorm nane limon bal önermişti sadece

Kızlar site yenilendikten sonra giremedim. Bu halini de hiiç sevmedim :/
Ben bebeğinin hareketlerini hissedenlere sormak istiyorum. Günde kac kez hissediyorsunuz? Ben 18 +2 yim şu an bu haftalarda olanlar yazabilir mi :)
Birde bu zamanlarda öyle her hareketi hissetmememizde normal degil mi ? 21-22 sonrasi bir düzene girecek sanırım

Bir de dün karnım öyle sertti ki öğleden sonra artık büyüyor diye mi yoksa gaz şişlik falan miydi anlamadim :) taş gibi olmuştu . Sabah daha iyi uyandim çok şükür kahvalti sonrasi da hareketini hissettim:) dun pek hissedememistim

Ayy ben de ben de üçüncü hamilelik benim Bi de iyice yayıldı göbeğim çok gaz oluyor ama gerçekten akşamları 7 aylık gibiyim ben de

Bu haftalarda düzenli hissedilmez diye okumuştum cnm ben 16. Haftadayım hiç hissetmiyrm bir an önce hissetmek istiyrm acaba ne zaman hissederim sen ne zman hissetmistin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…