2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Valla zor geçer bulantılar başladı mı 12 13. Haftaya kadar gidiyor yani ama tuzlu krakerler bastırıyordu benimkini biraz soğuk süt Bi de.. Allah kolaylık versin ama geçince hiç olmamış gibi oluyorsun geçici Bi durum böyle düşün..

Ben ne yaparsam yapayım geçmiyordu limon biraz iyi geliyordu yarım saat falan oda

Biraz deneye yanıla öğreneceksin, limon, zencefil, çubuk kraker, galeta, peynir gibi şeyleri dene. Herkeste farklı şeyler işe yarıyor.
Deneyim canım bunları inşallah faydası olur sagolasin kraker hiç almadim hiç canım.istemiyor en çok ayran içesimvar ama o dakesmiyir

Arkadaşlar ayrıntılı ultrosan için arastirmalar yapılmaya baslandimi izmirde olan arkadaşlar nerede yaptiracaksiniz fiyat ne kadar 350 500 arası fiyatlar dönüyor doğrumu bilmiyorum bu arada 16 haftalık olduk
Ben randevumu aldım. Şu an 18.haftadayım Balıkesir üniversite hastanesinde yaptıracağım 120₺. Özeller çok pahalı

K.v 6 ay boyunca bulanmış ınsallah öyle olmam..insallah geçer her gittiğim yere elimde poşetle gidiyorum bide daha çok yeni diye kimseye söylemedik

ben oglumu da kizimi da cok erken hissettim canim. geneli 20.ci haftada olabiliyor.
suan 16+3... her yemek sonrasi ya da herhangi birsey yedikten sonra mutlaka oynuyor...

Arkadaşlar ayrıntılı ultrosan için arastirmalar yapılmaya baslandimi izmirde olan arkadaşlar nerede yaptiracaksiniz fiyat ne kadar 350 500 arası fiyatlar dönüyor doğrumu bilmiyorum bu arada 16 haftalık olduk
Cnm ben birkaç doktoru aradım 600 dü fiyatlar hep. Bi tanesini seçip gidicem ben de Mart orası gibi. 350 tl duymadım hiç var mı ki o rakamlara da

Ben 17.haftada hissetmeye başladım. İçerden pıt pıt vuruyor :) ilk başta akşamları hissediyordum sadece , artık gün boyu hissediyorum saat başı diyebilirim

Bu haftalarda düzenli hissedilmez diye okumuştum cnm ben 16. Haftadayım hiç hissetmiyrm bir an önce hissetmek istiyrm acaba ne zaman hissederim sen ne zman hissetmistin
16 da hissettim . Dün karnımda sisince bide hareket pek hissetmedim telas yaptim ama bu sabahtan brri aktif :) 4-5 kez hissettim

Başınız sağolsun, benimde bebekken ölen abimin ismini annem erkek kardeşime koydu Cankat ismi. Eşinizin Emreyi kabul etmeyip babasının ismini önermesi çok saçma kusura bakmayın kabul etmeyin kesinlikle. Ben bunu istiyorum diyin yorum öneri yapan olursa ismi belli dersiniz hiç canınızı sıkmaya değmez siz ısrarcı olun. Şimdiden ne zorluklar yaşıyoruz anneliği anlıyoruz daha bebişler doğmadan, en çok bizim hakkımız koymak kesinlikle

Benimde normale göre büyük canım gaz oluyor kabızlık oluyor şişiyor haliyle normal bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…