2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
elaide senin kac hafta gobisin gayet guzel.masallah isirmalik buyuk.falan degil normal
haha iyi hissettirmek icin diyosuuun biliyoruuum, 16+5, esimin karisi hamile 6 hafta sonra dogumu var, annem dün ‘yaklastin masallah gobeginle ona valla’ dedi ‘ay anne dur yaa’ dedim hahah..doktor ne diyecek meraktayim, iki hafta sonra randevum var:))

Vallahi gercekten soyluyorum inan bana sorun.yok.bence.goruceksin

Ben bir isim buldum LİNA ismimle de uyumlu Sena, Lina.. Anlamı da cennetteki hurma fidesiymiş.. çok naif yumuşak bir isim gibi geliyor Eşimde beğendi hayret ettim bakalım kesin olmasa da şimdilik bundayım

Hanımlar iyi akşamlar
Şu anne yanı beşiklerde ben bi türlü karar veremiyorum şöyle bir yaşına yakın kullanabileceğim park yatak hariç önerebileceğiniz beşik modelleri var mı gerçekten kafam çok karıştı

Ben bir isim buldum LİNA ismimle de uyumlu Sena, Lina..❤ Anlamı da cennetteki hurma fidesiymiş.. çok naif yumuşak bir isim gibi geliyor Eşimde beğendi hayret ettim bakalım kesin olmasa da şimdilik bundayım
Benim eşimde kız olursa bu ismi istiyor. bende Kumru Lina olabilir diyorum ama ikili isimde pek istemiyoruz

Ankarada yaşayan arkadaşlar Deren klinik hakkında bilgisi olan var mı detayli ultrason için fiyat bilgisi aldim birde size sorayim oyle randevu alayim diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…