Ayy maşallah göbişler kocaman olmuşş bende havalar ısındı diye birkaç elbise almıştım internetten onları denerken çektim Tam 4 Aylık, -1 Kilo verdiğim göbeğimm kızlar
Yaa yerim göbeklerinizi
iyi ki paylaştınız kendi kendime göbeğim erken mi çıktı diyodum neyse ki normalmiş
Heveslendim bende paylaşıcam 17 haftanın ilk gününden Eki Görüntüle 2242414
Ah benim rengim bir boğa Burcu olarak vazgeçilmezimdir kırmızı çok da yakışmış canım sağlıkla giy Nisan da kuzenimin nişanı var bende bakıyorum elbise ama pek içime sinen bişey bulamadım
Ah benim rengim bir boğa Burcu olarak vazgeçilmezimdir kırmızı çok da yakışmış canım sağlıkla giy Nisan da kuzenimin nişanı var bende bakıyorum elbise ama pek içime sinen bişey bulamadım
Trendy*l da çok seçenek var canım, göğüsten aşşağı bol aldım özellikle. Hamile elbisesi adına satılanları hiç beğenmedim malesef İnşallah bulursun canım istediğini
Ateacherlady
bir haber okumuştum eskiden. baba anne hastanede yatarken habersiz isim yazdırdı diye anne dava açmıştı babaya sende korkut onu bende açar sürüm sürüm süründürürüm seni de işin ilginci evliydiler yani boşanma falan yok. yani düşünsenize sabah kahvaltı yapıyonuz. sonra elele tutuşup mahkemeye gidiyorsunuz biri davalı öbürü davacı
Oh oh ne güzel yalnız değilim bana da eşim senin ki çok çıkmış diyo akşamları bende normal demek istiyorum ama sizi görünce gönül rahatlığıyla normal diyeceğim
Benim de eşim bu sefer hemen çıktı göbeğin diyordu sizinkileri görünce rahatladım. haftaya da k. Valideye gidicez bakalım kesin moral bozarlar.kadın her gördüğünde kilo almışsın diyor:) Kızım da 7.ay birden top yutmuş gibi olmuştum o zamana kadar kimse anlamamıştı. Her hamilelik başka gerçekten
17 haftam bitecek hemen hemen arkadaşlarım 12 de falan öğrendiler ilk gittiğimde kordon vardı bacağının arasında sonra kapadı bacağını şimdide secde pozisyonunda kime çektiyse inatçı çocuk
Yapıyla alakalı galiba canım ama merak etme 6. ayından sonra çıkmaya başlar normali öyle diyorlar sanırım benimki biraz anormal
İsim konusunda kimse karışmasın diye bende ismi bu olacak deyip geçtim erkek tarafına o zaman fikir uretemediler. Eşime sordum sadece aklında hangi isimler var diye ama oda benim dediğime karar verdi. Ada olacak inşallah.
Kızlar ya ben 6.haftadayim 4 gündür çok migdem bulanıyor afedersiniz cikaramiyorumda öyle gelecek gibi ama sadece bi öğürme o kadar sonra tekrar bulanıyor çıkarsam rahatlarım belki yarın misafirliğe gidecem napsam bilmiyorum ne yesem ne içsem nasıl geçer
Geçmez o ogurmeler ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri sadece öğürüyorum.dedigin çıkarma olayı yok Sadece öğürtu.4 ay bitmek üzere azalacağına daha fazlalasti
Hatta geçen gün bebeklerde mi sorun var buyumuyormular niye kucuk karnim diye evham yapmaya baslamistim ki doktora gittim yolundaymış herşey için rahatladı