2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ah benim rengim bir boğa Burcu olarak vazgeçilmezimdir kırmızı çok da yakışmış canım sağlıkla giy Nisan da kuzenimin nişanı var bende bakıyorum elbise ama pek içime sinen bişey bulamadım

Ah benim rengim bir boğa Burcu olarak vazgeçilmezimdir kırmızı çok da yakışmış canım sağlıkla giy Nisan da kuzenimin nişanı var bende bakıyorum elbise ama pek içime sinen bişey bulamadım
Trendy*l da çok seçenek var canım, göğüsten aşşağı bol aldım özellikle. Hamile elbisesi adına satılanları hiç beğenmedim malesef İnşallah bulursun canım istediğini

Yaa cok mantıklı akşam bulayim o haberi okuyayım

Benim de eşim bu sefer hemen çıktı göbeğin diyordu sizinkileri görünce rahatladım. haftaya da k. Valideye gidicez bakalım kesin moral bozarlar.kadın her gördüğünde kilo almışsın diyor:) Kızım da 7.ay birden top yutmuş gibi olmuştum o zamana kadar kimse anlamamıştı. Her hamilelik başka gerçekten

Evet Biraz var ama seninki kadar değil :) 6 ay cok ya hareketlerini hissedeyim bari iyi olduğunu anlarm

Geçmez o ogurmeler ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri sadece öğürüyorum.dedigin çıkarma olayı yok Sadece öğürtu.4 ay bitmek üzere azalacağına daha fazlalasti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…