2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim de Nilay, Aylin çok hoşuma gidiyor kız ismi olarak erkek de olursa selim cinsiyet de belli değil ki beklemedeyiz işte
Bugün aynı isimleri düşündüm anlamları da güzel ama benim eşim her şeye burun kıvırıyor. Bir tek İpek hoşuna gitti onun da bakalım neye karar vericez

Buda arkadaşımın sonucu kontrol pazartesi olduğu için dayanamadık bunuda yorumlarmisiniz

Eklentiler

• Screenshot_2019-03-06-22-11-23.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 59
Ben ikea aldım canım, yan tarafı çıkıyor anne yanı beşiği oluyor yatağının yanına kokuyorsun. Yan tarafı takıp odanın farklı bir köşesine koyabilirsşn. Döşeği aşağı inebiliyor haraketli zamanlar için. Ben böyle tercih ettim. 3ay sonra yanımdan ayıracağım çünkü ekstra anne yanı beşiği almak istemedim

Aynen bnde çok kararsızım bulan olursa fikir versin:)

Buda iyi fikir aslnda kaç yaşına kadar kullanılıyor cnm

Bence çok kullanışlı şahsen ben diğer çocuklarımda buna yakın yatak kullandım ve sallanıyordu benimkisi ama sallamadım onları hiç alışmadılar Çok şükür gerek kalmadı yani.. İlerde ayaklanınca yatağı aşağı çekersiniz uzun süre de kullanılır bence en az 2 yaşa kadar

Kızlar 17 haftalık olduk bugün gittik doktora gene bişey demedi 12 haftalıkken kız dedi geçen hafta erkek gibi dedi bugünde pek pozisyonu uygun değildi 3 hafta sonra tekrar gidecez sizim yorumlarınızı merak ettim

Eklentiler

• Screenshot_2019-03-06-22-30-02.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_2019-03-06-19-40-56-1.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar 17 haftalık olduk bugün gittik doktora gene bişey demedi 12 haftalıkken kız dedi geçen hafta erkek gibi dedi bugünde pek pozisyonu uygun değildi 3 hafta sonra tekrar gidecez sizim yorumlarınızı merak ettim
Erkek aynisini gorduk erkek dedi hahaha eger kiz cikarsa benimki de kiz o zaman hayırlı olsun canim bu arada

Son düzenleme:

Bana bi beşik hediye geldi ama o baya büyük onu odasına koyacağım bunun ebatları nasıl küçük mü mecburen şöyle ufakça bişey almamız lazım

Bana erkek gibi geldi canım sanki pipisi var gibi

Etrafımdakiler doktorlar kemik yapısından bile biliyo seninki nasıl bilmiyo falan diye çok kararsızım
kemik yapisi kafa sekli makalede okumustum suphen var demekki elektrigin tam.tutmamis doktorla dusun taşın canım ilerlemeden haftan degerlendir

kemik yapisi kafa sekli makalede okumustum suphen var demekki elektrigin tam.tutmamis doktorla dusun taşın canım ilerlemeden haftan degerlendir
Evet doktorum pekte içime sinmiyor hiç bilgilendirmiyor bu zamana kadar bunu yeme şu zararları falan demedi 5 aylık olacak folis asite devam et dedi ama ben bıraktım hiperaktiflik yapıyomuş bebekte bel ağrım çok aşırı oluyo demir magnezyum hiç bişey yazmadı

Cok ilginc evet evet bence hemen değiştir

Cok ilginc evet ever bence hemen değiştir
İlk gebe kaldığımda bi doktora gitmiştim doktor demir depoların biraz düşük erkenden dolduralım dedi sonra bu doktoru duyduk övdüler deneyelim dedik ilk doktorun yazdığı hapları bıraktırdı içme bunları bulantı yapar dedi içime sinmiyor doktorum bilgilendirmiyor hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…