2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ay sende minicik masallah! sana da kilolu diyosa kayinvaliden, yeter artik diye cingar cikar derim valla haha.

Tahlil sonuçlarımda kötü bişey var mianlayan varsa yazabilir mi

Eklentiler

• Screenshot_2019-03-06-18-32-53-120_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_2019-03-06-18-32-55-892_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_2019-03-06-18-32-30-314_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_2019-03-06-18-32-39-598_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_2019-03-06-18-32-01-935_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_2019-03-06-18-32-10-800_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 46
Bu karnın çabuk çıkması yada çıkmaması iç karınla alakalı.ic karnı geniş olanların geç çıkıyor ki bence en güzeli bu...ben ikinci ayımda başladım hamile taytı giymeye çok çabuk çıkıyor çünkü.suan 7 aylık gibiyim.doguma kadar büyük bir deniz topuna dönerim heralde..oğlumda son ayda penguenler gibi yürümeye baslamistim

Evet Biraz var ama seninki kadar değil :) 6 ay cok ya hareketlerini hissedeyim bari iyi olduğunu anlarm
Ben de hissetmiyorum henüz arada elimi koyup hissetmeye çalışıyorum hafif bi kıpırdama oluyor ama bagirsaklarimmi bebisimmi ayırt edemiyorum

Trendy*l da çok seçenek var canım, göğüsten aşşağı bol aldım özellikle. Hamile elbisesi adına satılanları hiç beğenmedim malesef☹ İnşallah bulursun canım istediğini
Evet canım kötü modeller var hep bakayım oraya sağol :)

Lökosit normal değer de diğerleri de iyi gayet bence canım sorun teşkil edecek bir şey yok gibi görünüyor bildiğim kadarıyla.. benim lökosit 280 lerde falandı enfeksiyon geçirmiştim mantarla beraber

Bende dün gece pıt pıt hareket hissettim kaç kere ama emin değilim bebek hareketimi değil mi?
bebis o bebis..
anladigim kadariyla karaciger enzimin iyi. kan sayiminda sorun yok gorunen. idrarda normal. biraz bazik cikmis. su ic der sanirim ya da onemsemez. aclik kan sekerinde normalden dusuk cikmis..ona da beslenmene dikkat et der.

İp
bebis o bebis..

anladigim kadariyla karaciger enzimin iyi. kan sayiminda sorun yok gorunen. idrarda normal. biraz bazik cikmis. su ic der sanirim ya da onemsemez. aclik kan sekerinde normalden dusuk cikmis..ona da beslenmene dikkat et der.
Anladım canım teşekkürler

Lökosit normal değer de diğerleri de iyi gayet bence canım sorun teşkil edecek bir şey yok gibi görünüyor bildiğim kadarıyla.. benim lökosit 280 lerde falandı enfeksiyon geçirmiştim mantarla beraber
Saol canm geçmiş olsun sanada

Cnm ben birkaç doktoru aradım 600 dü fiyatlar hep. Bi tanesini seçip gidicem ben de Mart orası gibi. 350 tl duymadım hiç var mı ki o rakamlara da
Tınaztepe de serkan güçlü sefa kelekçi 350 500 arası dediler biraz daha uygun bulurmuyuz dedim egepolde uygunmuş ama telde fiyat vermiyolar giden varsa bilgi verirse seviniriz cnm

Tınaztepe de serkan güçlü sefa kelekçi 350 500 arası dediler biraz daha uygun bulurmuyuz dedim egepolde uygunmuş ama telde fiyat vermiyolar giden varsa bilgi verirse seviniriz cnm
Dokuz eylül de poliklinik yaparsa 100 tl
Öğretim görevlisi yaparsa 350 tl ücreti var
Ben de alsancak ta sermet sağol dan randevu aldım 350 tl

Oyyy masallahh gobis fotoları gelmeye baslamis benim de cikti goren anliyor artik :)
Sizler nasilsiniz umarim herkes bebecikleriyle iyidir opuyorummm

Benimde sonuçlarına bakarmisiniz zahmet olmazsa :)

Eklentiler

• Screenshot_2019-03-06-20-08-54_1.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_2019-03-06-20-08-25_1.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_2019-03-06-20-07-58_1.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…