Benim de eşim bu sefer hemen çıktı göbeğin diyordu sizinkileri görünce rahatladım. haftaya da k. Valideye gidicez bakalım kesin moral bozarlar.kadın her gördüğünde kilo almışsın diyor:) Kızım da 7.ay birden top yutmuş gibi olmuştum o zamana kadar kimse anlamamıştı. Her hamilelik başka gerçekten Eki Görüntüle 2242503
Hatta geçen gün bebeklerde mi sorun var buyumuyormular niye kucuk karnim diye evham yapmaya baslamistim ki doktora gittim yolundaymış herşey için rahatladı
Bu karnın çabuk çıkması yada çıkmaması iç karınla alakalı.ic karnı geniş olanların geç çıkıyor ki bence en güzeli bu...ben ikinci ayımda başladım hamile taytı giymeye çok çabuk çıkıyor çünkü.suan 7 aylık gibiyim.doguma kadar büyük bir deniz topuna dönerim heralde..oğlumda son ayda penguenler gibi yürümeye baslamistim
Sağlıklı olsu lar da göbişler farklı farklı herkeste işte yapısı farklı herkesin.. Benimkisi de şişmiş daha 16. Haftaya 2 gün var Eki Görüntüle 2242553
Trendy*l da çok seçenek var canım, göğüsten aşşağı bol aldım özellikle. Hamile elbisesi adına satılanları hiç beğenmedim malesef☹ İnşallah bulursun canım istediğini
Lökosit normal değer de diğerleri de iyi gayet bence canım sorun teşkil edecek bir şey yok gibi görünüyor bildiğim kadarıyla.. benim lökosit 280 lerde falandı enfeksiyon geçirmiştim mantarla beraber
anladigim kadariyla karaciger enzimin iyi. kan sayiminda sorun yok gorunen. idrarda normal. biraz bazik cikmis. su ic der sanirim ya da onemsemez. aclik kan sekerinde normalden dusuk cikmis..ona da beslenmene dikkat et der.
anladigim kadariyla karaciger enzimin iyi. kan sayiminda sorun yok gorunen. idrarda normal. biraz bazik cikmis. su ic der sanirim ya da onemsemez. aclik kan sekerinde normalden dusuk cikmis..ona da beslenmene dikkat et der.
Lökosit normal değer de diğerleri de iyi gayet bence canım sorun teşkil edecek bir şey yok gibi görünüyor bildiğim kadarıyla.. benim lökosit 280 lerde falandı enfeksiyon geçirmiştim mantarla beraber
Tınaztepe de serkan güçlü sefa kelekçi 350 500 arası dediler biraz daha uygun bulurmuyuz dedim egepolde uygunmuş ama telde fiyat vermiyolar giden varsa bilgi verirse seviniriz cnm
Tınaztepe de serkan güçlü sefa kelekçi 350 500 arası dediler biraz daha uygun bulurmuyuz dedim egepolde uygunmuş ama telde fiyat vermiyolar giden varsa bilgi verirse seviniriz cnm