2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kizlar bende kizimda buna benzer bisey almistim 3 4 ay kullandik fiyati da uygun bizim ki katlaniyo yerde kaplamiyo yine onu kullanicam insallh

çok saçma bulunamaması ya. insanları ne kadar zor durumlara sokuyorlar. ilaç meselesi iyice arap saçına döndü ülkemizde
Canım kan sulandırıcı ismi ne muadilleri oluyo mesela ben clexan 0,4 kullanıyodum bulamadığımdan muadili oxapar kullanıyorum.

Çok çok sevindim canım. Allah güzel haber bekleyenlerin yüzünü güldürsün senin gibi. Boşu boşuna bir sürü stres yaşadın. Sağlıkla kucağına al inşallah.

Çok sevindim canım gözün aydın. Sağlıkla kucağına gelsin inşallah.

Gözümüz aydın kuzum çok sevindim Hayırlısıyla atlatacağız hep birlikte bu gunleri

Kızlar 17 haftalık olduk bugün gittik doktora gene bişey demedi 12 haftalıkken kız dedi geçen hafta erkek gibi dedi bugünde pek pozisyonu uygun değildi 3 hafta sonra tekrar gidecez sizim yorumlarınızı merak ettim
erkek bence bu yani sanki ordaki cikinti da pipisi gibi

Günaydınnn hanımlarr :) birazdan tetanos aşısı yaptırmak için sağlık ocağına gidicem bugün için randevu vermişlerdi. Doktorumda yaptırmalısın demişti ama hala kafam karışık bu konuda kafamda deli sorular :)
Birde bugün afp testimin sonucunu alıcam inşallah herşey yolundadır.

Benim doğumum sezeryan olacağı için her ihtimale karşı yaptıracağım ne ile karşılaşacağımız belli değil diye düşünüyorum riske atmak istemiyorum sonuçta metal ürünler kullanılıyor hijyenini nekadar nasıl olduğunu bilemeyiz

Doğru aslında bu açıdan hiç düşünmemiştim. Yaptırıcaktım zaten ama en azından şuan içim rahatladı :) teşekkür ederim ♥

Ankarada yaşayan arkadaşlar Deren klinik hakkında bilgisi olan var mı detayli ultrason için fiyat bilgisi aldim birde size sorayim oyle randevu alayim diye düşündüm
Ben ankaradayım ama bilgim. Bende de tavsiye üzerine iki tane numara var. Biri demetevlerde biri Batıkent’te. Daha arayıp fiyat almadım. Alınca zaten buradan size de yazacaktım. Yarın doktor kontrolünde sorup ona göre arayacağım. Sizin aldığınız fiyat nedir. Ben de bu gün arayıp öğrenebilirim fiyat isterseniz. Karşılaştırırız.

Arkadaşlar bulantı ilacı Premesis ve metpamit harici kullnp iyi gelen varMi? Ben de 2side mide bulantmi kusmaya cevirdi hala kötüyüm. Haftaya doktora sorcam ama sizleri de merk ettm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…