2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
günaydın . testin güzel çıkmasına ok sevindimm gözünüz aydın sağlıkla kuçağınıza alın bebeğinizi :)

Arkadaşlar bulantı ilacı Premesis ve metpamit harici kullnp iyi gelen varMi? Ben de 2side mide bulantmi kusmaya cevirdi hala kötüyüm. Haftaya doktora sorcam ama sizleri de merk ettm
bana doktorum zofran vermişti bende işe yaradı bir doktoruna danış istersen.

Arkadaşlar bulantı ilacı Premesis ve metpamit harici kullnp iyi gelen varMi? Ben de 2side mide bulantmi kusmaya cevirdi hala kötüyüm. Haftaya doktora sorcam ama sizleri de merk ettm
senin de mi devam geçmiş olsun benim de devam durup durup çıldırdı bebeler bu haftalar

Ateacherlady ben deren klinikte cvs yaptırdım. gerçekten iyi bir doktor. içimi çok rahatlatmıştı.detaylı ultrasonu mu orada yaptıracağım.

tetanoz olayını ben de 23'ünde doktoruma sorucam kafam karıştı nette okudum yaptırın diyen var yaptırmayın diyen var ben de baya endişelendim

Ben bnm doktora sormustum tek doz yaptır dedi yarın gidip yapilcam
Ben bnm doktora sormustum tek doz yaptır dedi yarın gidip yapilcam
4. ay da yapılıyormus sanırım bakalım 17 haftalıkken kontrolum olcak ben de danışıyım teşekkürler canım ama tek dozda koruyuculuğu yok yazıyor 1 ay sonra 2. dozda 1-3 yıl koruyuculuğu yazıyor

Tetanoz aşısını bana perinatolog şöyle açıklamıştı, doğum anında steril olmayan malzemelerden bebeği koruyan tek şey bu aşı, evde ya da sağlıksız bir ortamda doğuracaksan mutlaka gerekli ama şu an zaten hastaneler,ameliyathaneler çok steril.
Diğer taraftan bakınca da ben bir zararını görmüyorum istersen yaptırabilirsin demişti. Ben yaptırmıştım bu hamileliğimde de yaptırırım sanırım.
Bir de hemşire 5 dozdan bahsetmişti onu gereksiz bulmuştu, 2 doz yeter demişti.

zaten en az iki tane vuruluyor tetanoz assisi
ama eger ilk hamilelikse 5 e tamamlanirsa omur boyu fayda ediyormus bana öyle demişti hemsire bemde 5 e tammaladim bi daha vurulmayacm o yuzden
Bende doktor ve ebeyle görüştüm 5 e tamamlayacağım. bir daha uğraşmak istemiyorum. hatta eşimde benle beraber olacak.işi gereği tedbir olsun dedi doktor.

Fiyatı ne kadarmis aradimm bulamadım internette var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…