Hepinize hayırlı geceler kızlar..yazdiklarini zi okumakla meşguldum...bugün bi rüya gördüm testim sonuçlanıyor du eşime dedim bugün arayacaklar testimiz sonuçlandı rüyamda gördüm dedim..aradan bi kaç saat gecti laboratuvardan aradılar panorama dna testi için şükürler olsun ki sonucum temiz cıktı.. allah dualarımı(zı)kabul etti...hemen sizeyazmak istedim ama anca fırsat bulabildim..üstümden bi kamyon taş inmiş gibi hissediyorum bi yandan da kendimi o kadar salmışım ki hala kendime gelemedim..sizlere de çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve dualarınız için.. ben bile bu riskle iyi sonuç aldıysam eğer sonuç bekleyen diğer arkadaşlarım içiniz rahat olsun eminim sizlerinde hayırlı sonuclariniz gelicek.. benim için neler söylediklerini biliyorsunuz direk aldırsın diyen bile oldu..ama allahıma şükürler olsun iyiz..gerisi allahın takdiri artik..Zaten içimde hiç tereddüt yoktu kötü olacağına dair ama iste o acaba?varya 3 haftadır yedi bitirdi beni..neyseki artik bende rahat bi nefes alıcam.
Arkadaşlar bulantı ilacı Premesis ve metpamit harici kullnp iyi gelen varMi? Ben de 2side mide bulantmi kusmaya cevirdi hala kötüyüm. Haftaya doktora sorcam ama sizleri de merk ettm
Arkadaşlar bulantı ilacı Premesis ve metpamit harici kullnp iyi gelen varMi? Ben de 2side mide bulantmi kusmaya cevirdi hala kötüyüm. Haftaya doktora sorcam ama sizleri de merk ettm
4. ay da yapılıyormus sanırım bakalım 17 haftalıkken kontrolum olcak ben de danışıyım teşekkürler canım ama tek dozda koruyuculuğu yok yazıyor 1 ay sonra 2. dozda 1-3 yıl koruyuculuğu yazıyor
Ankarada yaşayan arkadaşlar Deren klinik hakkında bilgisi olan var mı detayli ultrason için fiyat bilgisi aldim birde size sorayim oyle randevu alayim diye düşündüm
Günaydın kızlar göbişler süper maşallah hepinize. Entegre testimin sonuçları güzel geldi artık bi oh çektik anlayacağınız. peridrol84
sonuçlarına çok sevindim. Güzel haber bekleyen arkadaşlar darısı başınıza. Sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımı inşallah
Tetanoz aşısını bana perinatolog şöyle açıklamıştı, doğum anında steril olmayan malzemelerden bebeği koruyan tek şey bu aşı, evde ya da sağlıksız bir ortamda doğuracaksan mutlaka gerekli ama şu an zaten hastaneler,ameliyathaneler çok steril.
Diğer taraftan bakınca da ben bir zararını görmüyorum istersen yaptırabilirsin demişti. Ben yaptırmıştım bu hamileliğimde de yaptırırım sanırım.
Bir de hemşire 5 dozdan bahsetmişti onu gereksiz bulmuştu, 2 doz yeter demişti.
zaten en az iki tane vuruluyor tetanoz assisi
ama eger ilk hamilelikse 5 e tamamlanirsa omur boyu fayda ediyormus bana öyle demişti hemsire bemde 5 e tammaladim bi daha vurulmayacm o yuzden
zaten en az iki tane vuruluyor tetanoz assisi
ama eger ilk hamilelikse 5 e tamamlanirsa omur boyu fayda ediyormus bana öyle demişti hemsire bemde 5 e tammaladim bi daha vurulmayacm o yuzden
Bende doktor ve ebeyle görüştüm 5 e tamamlayacağım. bir daha uğraşmak istemiyorum. hatta eşimde benle beraber olacak.işi gereği tedbir olsun dedi doktor.
Ben Mozes Basket leri begeniyorum (Musa Sepeti). Odamiza uyan model bu alttaki, fiyatida uygun. Acaba cok mu kapali basucu, bi o beni dusunduruyor. Bide bu sallamali, acaba gece kendiliginden sallanirda bebegimi yuvarlar mi yuz ustu filan Allah korusun. Oda korkuttu beni. Ayrica ben iki bilemedin uc ay kullanmayi dusunuyorum Allah izin verirse. Sonra kendi odasina yatagina gecer insallah ufagimiz. Eki Görüntüle 2242691