hamilelere 2 yıl izin verilmeli hem öncesinde 9 ay sonrasında 1 yıl vallahi eziyet ben de sürünerek işe geliyorum bazen iki kez otobüsten in bin bulantım olduğu için hastalıktan sürünüyoruz herkes grip bize geçiyor
Başka bitki tüketme bence limon bal senin için çok iyi olur boğazını da açar limonlu ıhlamur beraber demle iç ben de grip atlattım ateşim çıktı hem de Bi parol içtim mecburen ama onu bile kullanma diyen doktor var.. Dinlenmen gerek..
Herkese merhaba, grip olanlara hasta olanlara gecmis olsun. Adacayi hamilelere yasakmiş onu yazayim dedim. Ihlamur, zencefil, kusburnu çok iyi gelir hele de kusburnuda cok C vitamini varmis.
canım dün akşam bana 7 aylıkmı diye sordular. biride doğum yakın galiba dedi.
ama ben ilk hamileliğimden alışkınım bu duruma. dediğin gibi karnım çok sert olurdu hiçbir sorun olmadı. ama ben onu gaza bağlıyorum. gazdan sertleşiyor karın bence. akşamları özellikle sertleşiyor. sabahları normale dönüyor
yaa bende o kadar yok bazen çok çıkıyor dediğin gibi gazdan muhtemelen miğdemde çok şişiyor birinci gebelikten karında kaldı
bugün doktor kontrolüm vardı bebeğin kafasında kist gördü geçebilirde dedi ikili yaptırmamıştım kesin sonuç vermesede üçlüyü yaptıralım dedi tahlil verdim nette araştırdım geçende oluyormuş biraz tedirginim açıkçası eşim aradı naptın diye zor konuştum ağlayacaktım elimde değil
Merhaba agustos anneleri :) bir suredir forumu takip ediyordum ama yeni uye oldum. Hepimize saglikli dogumlar diliyorum :)
Geçen gun rezene konuşulmuş, ben 1 aydir rezene içiyorum doktorum da tavsiye etti gaz sorunuma iyi geldi. Zaten daha once anne olan arkadaslarim hamilelikte ve emzirme surecinde rezene cayi ictiler. Hem kendileri hem bebegin gazi icin.bana da tavsiye etmislerdi. Rezeneyi demleyip kimyon katarak icerseniz daha faydali olur.
Günaydın kızlar bugün rüyamda ilk defa kız bebek gördüm bu güne kadar hep erkek bebek görüyordum .Çok tatlı tombul bi bebekti işin garip yani ona erkek kıyafetleri giydiriyorduk kayın validem iyice erkek oldu bu çocuk diyor yine arafta kaldım :)
malesef canım normal iznimizi bile zor kullanıyoruz
sağol canım amirler hamile kalmamıza razı olmuyor bizi sevmiyor işimizi seviyor
sağol canım hamilelil zor çekiliyor grip üstüne tuz biber oldu
yaa bende o kadar yok bazen çok çıkıyor dediğin gibi gazdan muhtemelen miğdemde çok şişiyor birinci gebelikten karında kaldı
bugün doktor kontrolüm vardı bebeğin kafasında kist gördü geçebilirde dedi ikili yaptırmamıştım kesin sonuç vermesede üçlüyü yaptıralım dedi tahlil verdim nette araştırdım geçende oluyormuş biraz tedirginim açıkçası eşim aradı naptın diye zor konuştum ağlayacaktım elimde değil
malesef canım normal iznimizi bile zor kullanıyoruz
sağol canım amirler hamile kalmamıza razı olmuyor bizi sevmiyor işimizi seviyor
sağol canım hamilelil zor çekiliyor grip üstüne tuz biber oldu
herkese guzel bir gun dilerim. bugun sagdan sagdan sanci girip duruyor bicak gibi. ya ayaklarim usudu ya da rahim buyuyor diye dusunuyorum. insallah cabuk gecer.
depresifim bugun. aglamakliyim hep. bu ruh halleri de yoruyor insani.
Arkadaşlar bulantı ilacı Premesis ve metpamit harici kullnp iyi gelen varMi? Ben de 2side mide bulantmi kusmaya cevirdi hala kötüyüm. Haftaya doktora sorcam ama sizleri de merk ettm
Allah şifa versin bulantılar çok zor gerçekten ben hala bittiğine inanamıyorum.. Ama tiksindiğim şeyler hala var görünce bulanıyor midem çok tuhaf diğer hamileliklerimde hiç böyle olmazdım
Kızlar 17 haftalık olduk bugün gittik doktora gene bişey demedi 12 haftalıkken kız dedi geçen hafta erkek gibi dedi bugünde pek pozisyonu uygun değildi 3 hafta sonra tekrar gidecez sizim yorumlarınızı merak ettim
Kızlar 17 haftalık olduk bugün gittik doktora gene bişey demedi 12 haftalıkken kız dedi geçen hafta erkek gibi dedi bugünde pek pozisyonu uygun değildi 3 hafta sonra tekrar gidecez sizim yorumlarınızı merak ettim
17 haftalık resimleri mi bunlar hiç güzel poz yakalayamamış doktor ve cinsiyet kesinlikle belli değil bu iki resimde. sağlıklı doğsunda kız erkek farketmez bence eninde sonunda öğreneceksin :)
Bebeğin boyuna göre değişir herhalde canım, yan tarafı çıkartıp döşeği aşşağı şekip 4yaşına kadar kullandır istersen resimde olduğu gibiEki Görüntüle 2242843