2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet bunları çok beğeniyorum canım döşeğinede koymayı düşüyorum. Yanları yüksek olduğu için anne karnı hissi veriyormuş. Bunun sünger olanlarıda var fakat bu daha güzel dediğin gibi salonda veya misafirlikte kullanmak için. Önemli olan boyu, çocuk 6aylıkken bile kullanmalı. İnstgramda birçok yapan sayfa var kumaşını renklerini kendin seçiyorsun ben almayı düşünüyorum

yan beşik kısa süre kullanılabiliyor. ben kızıma büyüyen beşik yataklardan almıştım çilekten. tabii odanızın buyuklugu önemli eğer yanınıza kuracaksanız. 4 yaşına kadar da kullandık yatağını kızımın.

bence cokda kullanışlı değil bunlar yani özellikle ıkıncı aydan sonra hareketleri artınca. zaten belli bir süre sonra bebek sığmıyor içine .

4. ay da yapılıyormus sanırım bakalım 17 haftalıkken kontrolum olcak ben de danışıyım teşekkürler canım ama tek dozda koruyuculuğu yok yazıyor 1 ay sonra 2. dozda 1-3 yıl koruyuculuğu yazıyor
Bilmiyorum ki cnm açıkçası araştırmadım da bn doktora sordum oda öyle dedi yarın sağlık ocagindada sorarım yazarım buraya

adamın sadece muayenesi 800. ben sadece muayeneye gitcektim içimden yuh demiştim.detaylıda 800 olunca içime su serpildi
Vallahi anlamıyorum hastaneler tutturabildigine.ozel sağlık sigortaları da karşılamıyormuş ne hikmetse ben diğer iki dogumumda da acibademe gidiyordum farklı bir şehirde muayene ücreti alıyordu sadece ve detaylı için ekstra bir ücret talep etmiyorlardı. Çok fazla uygulama farklılığı var. Hamilelikte illaki yapılan bir kontrol ama dogum paketi haricinde bırakılıyor. Herşey ticari Allah yardımcımız olsun

Öyle tabi ki sağlıklı olsunda :) insan merak ediyor işte
ilk kızımda 5 aylığa kadar bu heycanı yaşadım:) 5 aylıkta gösterdi bize cinsiyetini. şaunda kız bebeğe hamileyim 17 haftalık yine göztermedi ama biz veracity testinde kız olduğunu öğrendik :)

S sewils88 sen diyince baktım bim'in broşurüne o ufak mama sandalyeleri gerçekten çok iyi benim evimde arkası yatan çift tepsili ayarlanabilir tarzda var hem çok ağır hem çok yer kaplıyor annemin evine bunun benzerini almıştık o çok kullanışlı annem yeri süpürürken bile alıp hop masanın üstüne çıkarıyor. benimki ben tek başıma koridora zor çıkarıyorum. birde güvenlik kilitleri gözüme çarptı benim priz koruyucularım falan var ama benim oğlan bu ara buzdolabına dadandı. belki ona bir kilit alırım. birde ağız mendillerine bakmak lazım pamuksa alınabilir. küvet takımı da alınabilir. benim oğlandan kalan var gerçi ben gideyim belki dolap koruyucu alırım.

Selamlar
Ben de grip oldum şansıma kizimda suçiçeği çıkartıyor evi karantinaya aldık yatıyoruz
Beşikler paylaşılmış benim kızımdan besigim var ilk aylarda on koruma bolumumu indirip yatagima birleştirip anne yani olarak kullanacağım salon içinde yuvarlak olandan yapmayı planlıyorum

çoğu hastane dışarıdan hizmet alıyor. mesela oğlumda hastanenin bir perinatoloğu yoktu. dışarıdan bir adam belli günler geliyordu. hatta bu bebeğimde bile ilk teşhisimi o koydu. ona ayrı para ödemiştik yanılmıyorsam 250 gibi bir şeydi. benim problemli olunca bir profa görüneyim dedim. hacettepe özgür deren'in kliniğini aradım. 800 muayene o da nakit ise dediler. hani ona takip olayım doğumuda hacettepede yaparım dedim ama her ay 800 zor benim için. sonra cvs yaptırdım. şimdide detaylı ultrasona gideceğim. hacettepeye de artık poliklinikten girmeye çalışacağım

çok geçmiş olsun bende grip oldum yeni yeni atlatıyorum. kızınada ayrıca geçmiş olsun . umarım çocuklugunda çıkarmışsındır sen su çiceğini dikkat et kendine.

Boy çeşitleri var mı acaba ? Bende bakayım instagramdan. Nette çok çeşit yok gibi

ilk kızımda 5 aylığa kadar bu heycanı yaşadım:) 5 aylıkta gösterdi bize cinsiyetini. şaunda kız bebeğe hamileyim 17 haftalık yine göztermedi ama biz veracity testinde kız olduğunu öğrendik :)
Bizimkide detaylı ultrasona kaldı artık 3 hafta sonraya :)

Allah yardımcın olsun.

Deren klinikte nakit 800 kartla 900 dediler ümit korucuoğlu nu aradim 500 dediler ama sgk ile anlaşmaları yokmuş yani ben okuldan izin alip gelcem ama rapor veremezlermis

Geçti mi canım senin ben hala aynıyım ya çok bunaldım etrafımdakiler beni iyi çekiyor valla ben bile kendime dayanamıyorum artık
Gece 1.30da aglayark uyudm tekrar hastaneye gdip kollarmi mos mor olmsndn da bunaldm nasl geçecek bu bulantı;( 16 hafta bitti neden geçmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…