2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ikinize de gecmis olsun canim.

Deren klinikte nakit 800 kartla 900 dediler ümit korucuoğlu nu aradim 500 dediler ama sgk ile anlaşmaları yokmuş yani ben okuldan izin alip gelcem ama rapor veremezlermis
o fiyatlar nedir yahu. ben kendi hastanemde yaptiracagum. dr.um oyle dedi. baska dr yapacak. muayene ucreti verecegim sadece sanirim. 156tl gibi bisi olmali. sgk li. medical park ankara hastanesi. deniz esin di soyadi sanirim. bir bakin isterseniz.

Benımde 2 gundur sancılarım varr,bende ona yoruyorm cnm.
Bide reflü başladı
gecmis olsun cnm. migdene dokunan seylere dikkat et. bisi yedikten sonra 30dk yatma.

kızlar hayırlı kandiller, dün 1 saatlik bir yolculuk yaptım sonra sonra ayakta kaldım. dünden beri sağ kasığım ve göbek deliğinin biraz altına kısa süreli bıçak saplaması gibi oluyor. bu haftalarda norma mi yoksa bu yolculuk mu etkiledi bu sefer normalde işim gereği haftada 1 yada 2 gün yolculuk yapıyorum ilk defa oldu

Yorulduğun için oluyodur canım benimde aynısı oluyo ağrı gibi değilde bıçak saplanması gibi acı verici. E bide büyüyorlar tabi eve gidince dinlen iyice. Geçmiş olsun

Tutumluanne ye bakin orada kesin bulursunuz ben daha once alisveris yapmistim guvenlidir

Selam kızlar, uzun zamandır konuyu takipteyim anca üye olup mesaj yazabildim cinsiyet öğrenemeyen annelerden biri de benim. Aslında 12. Haftada kız olarak tahminde bulundu ama bazı erkek bebeklerin organ gelişimini tamamlaması 14-15. Haftayı bulabiliyormuş. Haftaya öğreneceğiz inşallah

Hepimizin kandili mübarek olsun. Hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah.

Deren klinikte nakit 800 kartla 900 dediler ümit korucuoğlu nu aradim 500 dediler ama sgk ile anlaşmaları yokmuş yani ben okuldan izin alip gelcem ama rapor veremezlermis
Benim bulduklarım Yenimahalle’de Servet ünsal tıp nakit 380 tl Dr ali İpek. Madicalparkta Batıkent Hastanesi deniz esinler 500 tl kkartı geçiyor. SGK anlaşması hastanenin olduğu için rapor geçerli olacaktır. Bu isimleri bana doktorum yazmış. İyi tanırım demiş. Ben yarın ki kontrolden sonrA randevu alacağım. İlk boş randevuları da çok uzak tarihlerde değil en geç söyleyen 15 Mart dedi.

Canım öyle bir noktaya geldim ki artık neden 9 ay hamillk gibi saçma sapan şeyler bile geçmeye basladi aklmdn. Yemektn sudan herseydn kendimdn bile bunaldm inan ki

Canım yerken iyi yediktn 2 dakika sonra anında tum vucudma yayılan bulanti neler denedm yok yok safran bile k.maya basladm o dereceye geldm. Beynim basım pskljm çok bozuldu. 2. Çocuk bile artk dusunemyrm

Banada 1 hafta önceden randevu alabilirsiniz dedi oyle yapacağım bende

Kızlar 17 haftalık olduk bugün gittik doktora gene bişey demedi 12 haftalıkken kız dedi geçen hafta erkek gibi dedi bugünde pek pozisyonu uygun değildi 3 hafta sonra tekrar gidecez sizim yorumlarınızı merak ettim
Bence erkek aynı doktora gıdıyorsan cınsıyet ogrenmek ıcın bı seferlık baska doktora gıdın ıstersenız

Tutumluanne ye bakin orada kesin bulursunuz ben daha once alisveris yapmistim guvenlidir
Oraya da bakacağım ama oradan kargoyla almak sıkıntılı olabilir çünkü büyük bir parça.
Letgonun avantajı öncesinde gidip görüyorsunuz sorun yoksa alıyorsunuz hemen, çok eşya sattım hiç sorun yaşamadım.
Bakalım iyi bir kampanyaya denk gelirsem sıfır da alabilirim, daha zaman çok nasılsa :)
Bu arada hepinizin kandili mübarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…