2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet öyle düşünüyorum ama sgk anlaşması yokmuş rapor veremiyormuş ben sehir dışından geleceğim okula gidemeyeceğim o gün
Bana verdi rapor 3 gun cvs den sonra ozelde calisiyorum is yerim problem yapmadi ama sgk olayini bilmiyorum gercekten hatta kendi sordu kac gun vereyim diye

Benımde 2 gundur sancılarım varr,bende ona yoruyorm cnm.
Bide reflü başladı

Kızlar gecen ay A101 den 45 tlye mama sandalyesi almisti kvdeler.
Aksm gördüm,o kadar kaliteliki.
İyiki almışlar,oyuncağına kadr var önünde.
Bim e de gelyormus,69 tl galıba orda.
Bim den oyun halısı bakcaz biz de 39 tlmis,

Ya korkutma kendini hiç inşallah hiç bişey yoktur.. Allah İn izniyle
korkmamaya calis canim.
arkadasimin oglunda 3 tane vardi. suan 10yasinda. ustun zekali kist vs hic kalmadi bile.
Hayırlı kandiller hanımlar takvimlerimiz geri gelmiş çok sevindim

guiding1 inşallah geçer bişeycik kalmaz. Dua edelim bol bol
Allah şifa versin bulantılar çok zor gerçekten ben hala bittiğine inanamıyorum.. Ama tiksindiğim şeyler hala var görünce bulanıyor midem çok tuhaf diğer hamileliklerimde hiç böyle olmazdım
hepiniz sağolun kızlar Allah razı olsun Rabbim sağ sağlim yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin

Gece 1.30da aglayark uyudm tekrar hastaneye gdip kollarmi mos mor olmsndn da bunaldm nasl geçecek bu bulantı;( 16 hafta bitti neden geçmedi
canım öncelikle geçeceğine inan... bende hastaneye yatım bu sürecte. ve öyle bir noktaya geldik ki evde serum takılıyordu bana hastanede mikrop bulaşmayım diye. doktorum zofran yada zofren ilaç verdi hap 8 mg doktoruna danıs belki sana iyi gelir.. ac kalmamaya calış açlıkda bulantıyı çogaltır. yıyebıldıgın seyleri ye bana sade makarna çok ıyı gelıyordu. mesela

ben doğumdan sonra gaz olmasın diye 6 6 ay boyunca çay yerine hep rezene çayı içtim. yemeklere üzerine kimyon döktüm. ama hamilelikte hiç kullanmadım.
benim birtek sabahları kusmam oluyor hala onun dışında günlük hayatıma dönmeyi başardım.
ben de normale dönmüştüm ama 3 gündür bulantılarım yine başladı. eskisi gibi değil ama yine de var. çabuk geçer inşallah.
bunlar güzel oluyor. hatta alt açma gibi kullanmak alttaki bağlı kısım açılıyor. biraz daha büyüyünce açık kullanılabilir belki. ama büyük boyları varsa onu almak daha mantıklı

Gece 1.30da aglayark uyudm tekrar hastaneye gdip kollarmi mos mor olmsndn da bunaldm nasl geçecek bu bulantı;( 16 hafta bitti neden geçmedi
Hiç bitmeyecek gibi geliyor ama unutacaksın bu günleri inşallah bebişin sağlıklı olsun gerisi geçiyor inşallah.. yiyince hafifletecek bişeyler yok mu sende ben akide şekeri atınca ağzıma o acı tat gidiyordu kraker pötibör iyi geliyordu Bi de krep makarna böyle şeyler..

bende boyle bisey almayi düşünüyorum e bebekte var. 6 fonksiyonluymus. kuzenim tavsiye etmisti.zaten bebegin odasi besigi olacak bu da ekstra gündüz unuturum salona mutfağa tasinabiliyormus

Eklentiler

• 20190307_140226.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 46
Canim gecmis olsun insallah tez zamanda gecer bulantilarin

Ben de uyguna bulabilirsem tiny love alacağım, kızımda bir yakınımdan almıştım çok rahat etmiştim.
Mutfağa, salona her yere taşınıyor. Titreşimi var, gaz sancılarına çok iyi geliyor.
Kampanyalara bakıyorum, eğer temiz bulabilirsem letgodan da alabilirim.

çok geçmiş olsun bende grip oldum yeni yeni atlatıyorum. kızınada ayrıca geçmiş olsun . umarım çocuklugunda çıkarmışsındır sen su çiceğini dikkat et kendine.
Çok teşekkürederim ben çocukken çıkartmışım çok şükür bebekte 4 ayı geçirdiğinden sorun olmaz dedi doktorumuz

Bende küvet, nem ölçer ve oyun halısına bakıcam canım. Mama sandalyesi ikeanınkini çok öneriyorlar. Onun dışımda kıyafet vs kalitesiz buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…