2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gözün aydın cnm çok sevindim.allah sağlıkla tamamlamayı nasip etsin ins

Aynen bende sana katılıyorum oğlumda o kadar abarttım ki..kendisi de biraz iri doğdu saolsun gelişimi de hızlı gelişti çoğu kıyafet giyemeden rafa kalktı..senin de dediğin gibi 1 yaş kıyafetleri hep önden oluyordu..oda mevsime denk gelmediğinden kenarda kaldı öylece.. şuan bile hala 1 yaş önden giyiyoruz kıyafetleri.. ona rağmen tam oluyor.bu sefer bende yeteri kadar almayı düşünüyorum..sonuçta elimizin altında mağazalar bi sıkıntı olursa gidilir alınır hemen.bide benim etrafım çok kalabalık onlardan çok fazla bohça bohça kıyafet geliyor.

Ilk hamileliğimde vurulduğunda benimde öyle oldu ilk dozda cnm hatta 3 gün kolumu yukarı kaldıramamıştım.ama ikinci dozda öyle olmamisti

Gunaydin kizlar bugun kontorlum vardi ilk kez bir kontrolden mutlu ciktim hic korkmadan guzel seyler duyarak ve bebegim kizmis acik acik gosterdi kizim minnak cicegim geliyor
Ne güzel gözün aydın hep böyle güzel haberlerle çıkalım kontrollerden inşallah bende salı günü detaylı ultrasona gidicem cinsiyeti hala belli değil bizimde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…