kızlar cvs min tam sonucu çıkmış hiç bir kromozom anomalisi çıkmamış. çok sevinçliyim ya. yarına randevu aldım. cvs geç kalcak gidip bebeğimi göreyim diye az önce aradılar. içimemi doğmuş ne
yani az alin deyince almayin mi anladiniz kiyafet tabiki alinacak ama simdiden bi yas mantiksiz oluyo
cunku ben 6.9 aylik aldiklarimi kizimda 5 ayda oldu ki kizim minik bi bebkti
bide cicugun durum onemli kusmuklu bebis olursa bol.bol kiyafet lazim olur benim kizim Allaha şükür kusan bebek degoldi insallah buda oyle olur
Aynen bende sana katılıyorum oğlumda o kadar abarttım ki..kendisi de biraz iri doğdu saolsun gelişimi de hızlı gelişti çoğu kıyafet giyemeden rafa kalktı..senin de dediğin gibi 1 yaş kıyafetleri hep önden oluyordu..oda mevsime denk gelmediğinden kenarda kaldı öylece.. şuan bile hala 1 yaş önden giyiyoruz kıyafetleri.. ona rağmen tam oluyor.bu sefer bende yeteri kadar almayı düşünüyorum..sonuçta elimizin altında mağazalar bi sıkıntı olursa gidilir alınır hemen.bide benim etrafım çok kalabalık onlardan çok fazla bohça bohça kıyafet geliyor.
Gunaydin kizlar bugun kontorlum vardi ilk kez bir kontrolden mutlu ciktim hic korkmadan guzel seyler duyarak ve bebegim kizmis acik acik gosterdi kizim minnak cicegim geliyor
Gunaydin kizlar bugun kontorlum vardi ilk kez bir kontrolden mutlu ciktim hic korkmadan guzel seyler duyarak ve bebegim kizmis acik acik gosterdi kizim minnak cicegim geliyor
İyi geceler kızlar, biraz geç kaldım ama kadınlar günümüz kutlu olsuun :)
Dün sabah tetanoz aşısı oldum, dün de ağrım oldu ama beni çok zorlamıyordu bugün akşamdan beri baya ağrım var kolumda. Beni ağlatacak kadar. Gerçi bu ara sinirlerim bozuk elimdeki uyuşmalarda beni baya yıprattı tahammülsüz haldeyim herşeye. Zor bir gece beni bekliyor gibi uykusuz ağrı dolu.. Ne fena bişeymiş bu tetanoz
Vallahi korktum.dediginden.sonra daha iki hafta var kontrole icim.icim yer artik ben sadece iki.parca aldim da hediyeler gelmeye basladi hep mavi aman Tanrimm
Ne güzel gözün aydın hep böyle güzel haberlerle çıkalım kontrollerden inşallah bende salı günü detaylı ultrasona gidicem cinsiyeti hala belli değil bizimde :)