2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kız listesine beni de ekleyin
Son 2 kontrolde erkek gibi diyordu bugün kesinleştirdi kızım olacakmış
Defne'm geliyor
sağlıcaklaa gelsinn innss
Valla böyle ornekler gördukce bende hafif tutusuyormmm:)
Kız dıye annemler bisuru sey aldı,ördu:)
Salı kntrolde netlesır artık inns:)

Ilk hamileliğimde vurulduğunda benimde öyle oldu ilk dozda cnm hatta 3 gün kolumu yukarı kaldıramamıştım.ama ikinci dozda öyle olmamisti
Aynen ya saçımı bile toplayamıyorum :/ dün gece çok kötüydü ama bu sabah daha rahat uyandım ağrı azalmış çok şükür. İkinci dozda öyle olmamasına sevindim gözüm baya korktu dünden beri çünkü :)

İlk doz mu senin? Benimde 14 martta sağlık ocağına randevum sanırım aşı yapcaklar. Okudukça korkuyorum

İlk doz mu senin? Benimde 14 martta sağlık ocağına randevum sanırım aşı yapcaklar. Okudukça korkuyorum

İlk doz canım. Dünden beri internette okuyorum bu aşıyla ilgili. Bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor. Bende korkuyorum ikinci dozdan ama yaptırmazsak ve biz yada bebeğimizde tetanoz olursa daha büyük ağrı ve acıya maruz kalırız. Herşey evlatlarımız için bunada katlanıcaz elbet :)

Öyle tabi yaptırcaz mecbur

Bu arada kontrolleriniz ne sıklıkta bizi hala 15 günde bir çağırıyor bir sıkıntımızda yok aslında. Kalp rahatsızlıgım var bu sebeple sık takibi uygun gördüğünü ifade ediyor ama ilk gebeliğimde hiç böyle durumlar yoktu kafam çok karışıyor bazen dr değiştirme hususunda

Ayda 1 çağırıyor doktor fakat ben araştırma hastanesinde bir doktora daha gidiyorum o yüzden 2 haftada bir kontrolüm var

Özelde ayda bir çağırıyor ben devlete de gittiğim için iki haftada bir gitmiş oluyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…