2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Seninkinin ölçüleri nasıldı canım ben fazla yatirmam diye düşünüyorum normal yatakta alicam
Valla cnm ölçülere bakmadım ama bu tarz sepetlere bakarken açıklamalarında yazıyordu 12 diye bazıların da ise 24 36 ay.ben büyük alayim diyorum 2.3 yasinakadar yatarsa sonra direk yatağa geçiş yaparız diye düşündüm.oglumda büyümix almıştım kullanışlı ama çok yer kapliyor

Allah Allah vallahi korkmaya başladım ya bebekler surprizli ya doktorlar ben iyice okudukça daha da garip oluyorum
Aslinda erken ogrenmeye calistigimiz icin karisiklik oluyo. 16. Haftadan sonra ogrenmek daha mantikli. Diger turlu insan beklentiye giriyor

Ay olarak yazmıyor da 50×80 cm yazıyor 6 7 ay kullansam yeter bana yatak da alcam çünkü

Ay olarak yazmıyor da 50×80 cm yazıyor 6 7 ay kullansam yeter bana yatak da alcam çünkü
merhaba herkese,
o yatak çok cici gerçekten ama görüştüğüm bi kaç annenin fikri şu: hani anne yanı yatakları var ya tam bitişen, bu onlar gibi olmadığı için gece emzirip bebeği yerine koyarken her saat başı ayağa kalkman gerekir zor olur , yorar diyorlar .

Anne yani beşik de düşündüm ben aslında ama bu eskiden beri hayalimdi bunu alicam o yüzden

Anne yani beşik de düşündüm ben aslında ama bu eskiden beri hayalimdi bunu alicam o yüzden
Benimki anne yani da oluyordu ama hic kullanmadim yani bence cok elzem degil baby tech markaydi bir tarafin korkulugunu sokulup bazaya sabitleniyordu ben onun yerine sepeti yanima cekip bebegi alip yatakta emzirip yatirdim hep nedense hep cok korktum uykuda elim deger ezerim diye

Bende ezerim çarparım korkusuyla hiç bulaşmıyorum yatağa birleşik beşiklerden. Deli uyuyorum çünkü
Yanımda ama ayrı yatsın

Tetanoz 20. Haftada demisti bizim saglik ocagi sizi erkenmi çağırdılar ?

peridrol84 canim kıyafet konusunda ne demk isyedigimi bi sen anlamissin sagol canim buradaki. herkes sehirde yasiyo bildigim en ucra yerde yasayan tahminim ben
hersey herkesin ayagin altinda bosa para saçmaya gerek yok bu zamnda
zaten etraf zevkli ise guzel hediyekr de gelir

Arkadaşlar ctesi randevumuz vardı afp testi için kan verdik ellerine bacaklarına kafa taşına falan bakti herşey güzel dedi şükür nisan 9u na detaylı ultrason için randevu alcaz bu arada kesinleşti cinsiyet Kızımız olacakmış çok heyecanlandım çok şükür bügunlerime

Merhaba.eylul annelerindenim..acaba 2li testinde risk cuttoff deger altinda olupta fhcgsi ve mom degeri yuksek olan oldu mu? Kan 230 mom degerim 5.48.. fakat kombine deger 1370/1 risksiz bolgede.doktor dna testi istedi.harmony tesi yaptirdik acaba benim gibi olan anne adaylari var mi icinizde ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…