2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
hepsi de cok guzel. ben de listesiz bodozlama aliyorum. ev pembe dolmus farkinda olmadan
ozellikle aldigin ahsap oyuncak super. oglum 5yas olmak uzere hala oynuyor severek.

Mavi ve siyah beyaz da gördüm ya sende gri harici.guzel cok güzeller gule.gule.giysin hepsini saglikla
Herkesin kıyafetleri cok.guzel.pembeler ciciler tum.bebisler gule.gule saglikla.ugiysin yavrucaklar

Yıldızlı hepsi takım gibi çok güzeller güle güle kullan hepsi de kullanışlı şeyler bunlar listesiz de alınır iyi yapmışsın..
dimi ablasiii takim gibi oldu! he is gonna be my star! Haha..

hepsi de cok guzel. ben de listesiz bodozlama aliyorum. ev pembe dolmus farkinda olmadan
ozellikle aldigin ahsap oyuncak super. oglum 5yas olmak uzere hala oynuyor severek.
dimi, ahsap cok tatli! daha bisuru ahsap oyuncak vardi indirimde, biraz daha alici gozle baksa miydim bilemedim..

Mavi ve siyah beyaz da gördüm ya sende gri harici.guzel cok güzeller gule.gule.giysin hepsini saglikla
Herkesin kıyafetleri cok.guzel.pembeler ciciler tum.bebisler gule.gule saglikla.ugiysin yavrucaklar
napim yaa cok renkli sevmiyorum nedense, gelen hediyeler nasilsa renkli olur! ama alicam, kirmizi sari yesil var aklimda, kafamin bi kosesin artik gri bisey elime alinca Alesta geliyoo hahah..

ahsaplar kesinlikle cok kullanislilar. ev yapiyr otopark yapiyr vs. boyalari CE li oldugu agzina alinca zarar vermiyr. yapilari kalin oldugu icin de hem zedelenmiyor hem de yutamiyorlar vs.

Çok güzeller gülle güle kullansın miniğin inşallah

Kizlar bu arada aksam.migrosa gitmistim bebek bezlerinde indirim vardı bebekleri.olan anneler bilginize millet.baya talan ediyordu

Kızlar 16 haftaligim ben bebeğimi çok sık hissetmiyorum 1 gün hissediyorsam 2 gün hiç hissetmiyorum bu haftada olanlar sizler ne durumdasiniz

Kızlar 16 haftaligim ben bebeğimi çok sık hissetmiyorum 1 gün hissediyorsam 2 gün hiç hissetmiyorum bu haftada olanlar sizler ne durumdasiniz
biz 18 haftaligiz, iki uc gune bir ‘heee bu herhalde bizim ufaklik tiiii’ diyorum ancak haha.. henüz erkenmis, bikac haftaya hep hissedecekmisiz insallah:)

Hangi mağazadan aldın bunları canım bayıldııımmm

Güle güle kullansın prenses Faydalı olduysam ne mutlu canım

biz 18 haftaligiz, iki uc gune bir ‘heee bu herhalde bizim ufaklik tiiii’ diyorum ancak haha.. henüz erkenmis, bikac haftaya hep hissedecekmisiz insallah:)
Ayy inş cnm daha pek hissetmeyince bi sorun mu var diyorum korkuyorum bir an önce sık bi sekilde hissetsekte korkmasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…