2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merhaba,
Benimde aynısı oldu. Öncesinde düşük öyküm var. Doktor her kontrolde kanama olursa haber ver muhakkak diye tembih ediyordu. Sanki tahmin ediyormuş gibi. 14. Haftada çamaşırımda çok az gördüm 2 damla. Doktora yazdım gel bakalım dedi. Rahmin kasılmış onu gevşetmemiz lazım deyip progesteron başlattı alttan sabah akşam. Dinlen dedi de işle zor. Rapor dedi, işler yoğun dedim. Ama bu hafta alıcam sanırım rapor.Karnım taş gibi. Korkmuyorum. Geçer diye düşünüyorum. Sen de endişelenme bence. Doktorun iletişim halinde ol.

İhtar çekecekler cunku onlarda hukukcu baya cekismeli.olcak islerin azligi nedeniyle sebep o olcak elden.alcam.teblig

Kesinlikle şikayet et. Hem personel fazlalığı diyor hem de senin yerine birini alıyorsa sen kazanırsın. Eğer iş azlığından çıkış veriliyorsa belirli bir süre o pozisyona kimseyi alamaz. Noter de olsa adaletten kaçamaz. Lütfen ihmal etme. İşe iadeni al. Çalıştırmaz muhtemelen ama dava sonuçlanana kadar olan maaşını alırsın. SGK ödenir. Sonrasından bebeğini doğurursun . İşsizlik hakkın varsa onu değerlendir. Ben İnsan Kaynaklarında çalıştığım için böyle söylüyorum şakın ihmal etme.

gunaydin. dun ekleyecektim unuttum. ben bu ikisinin farkli turunu kullanmistim. ozellikle ben gibi kolik bebegi olan bir anne icin hayat kurtarici ev icinde kullanmak icin cok rahatlar. yine de inceleyip almanizda fayda var tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…