hamilelikle birlikte ayak basparmak tirnagim batti.. pedikure gittim ama et tirnagin uzerine uzamis ve kapamis. bildiginiz kesti. ama canimdan can gitti sanki. ayakkabi giyemiyrdum artik o yuzden mecbur yaptirmam lazimdi. dr.la da gorustum. enfeksiyon olmadin diye antibiyotikli krem surecegim. ama cok fena bisimis bu batiklar yahu ;(
Ay çok geçmiş olsun Benim de başparmağımın yan kısımlarında var biliyorum çok acı verici gerçekten ameliyat öneriyor doktorlar tırnak kanalını yeniden yapıyorlar belki Doğumdan sonra yaptırırsın
Böbrek ağrısı yaşayan var mı kızlar aranızda taş yok iltihap da çok düşük seviyede ki normalmiş hamilelikte bu değer ama çok ağrıyor arada bir ağrı giriyor anlatamam şiddetini ilk hamilelikte böyle bir şey olmamıştı hiç
Guzel anneler 17. Haftam ve farklı bir doktora gittim. Bebis yüzüstü yatmış ohh mis gibi uyuyordu bende cikolata bişey yiyemdm öyle uyudu kaldı erkeğe benziyor ama kesin degl dedi ayın 25inde ayrıntılı ultrasn dedi ama 10 gün sonra tekrar ultrsna girmek biraz düşündürdü beni çünkü ne kadar olsa ultrsna sk sk girmek istemyrm. Ayrıntılı ultrsn için belirli bir hafta var mi?
Guzel anneler 17. Haftam ve farklı bir doktora gittim. Bebis yüzüstü yatmış ohh mis gibi uyuyordu bende cikolata bişey yiyemdm öyle uyudu kaldı erkeğe benziyor ama kesin degl dedi ayın 25inde ayrıntılı ultrasn dedi ama 10 gün sonra tekrar ultrsna girmek biraz düşündürdü beni çünkü ne kadar olsa ultrsna sk sk girmek istemyrm. Ayrıntılı ultrsn için belirli bir hafta var mi?
Bizimde bugün kontrolümüz vardı. Önce bebişin kafa aşağıda ayaklar yukarıda olduğu için cinsiyeti göremedi. Çikolata ye dolan gel dedi ve gittiğimizde zorlada olsa görüldü.