Elimde bulunsun istiyorum iki bebek olunca süt yetmez diye düşünüyorum o yüzden hazır da bulunsun ihtiyaç olursa ugrastirmasin beni istiyorum cnm birer tane alcam şimdilik ins kullanmama gerek kalmaz bnm de
İnş bizimkide öyle olur valla azcık fazla sev hemen ısırıyor, ben üstüne yatmasından korkuyorum hep koynumda çünkü karnımda yatıyor birde 7kilo kendisi. Allah korusun bebişin üstüne yatmasında
Bebis yatirmaz merak etme o kucucuk bebeden ne kadar ses cikiyor bir bilsen. Ilk zamanlar cok komikti ya eve geldik battaniyeye sarili yaklasti kafasina kokladi geri geri bi gidisi vardi ilk agladiginda kapilara carpa carpa bir kacisi vardi. Ilk zamanlar cok yaklasmiyorlar zaten yok farzediyorlar gidici gozuyle bakiyorlar bakiyor gitmiyor sonra yaklasiyorlar
Gerçekten canm ya inanılmaz saçma, kuzenim yaptırmasa Tamm riskli gruba bakıyorlar dicem ki sana bakmamışlar kuzenim ne 2 li ne 3 lü hiç birini yaptırmadı buna rağmen girdi ayrıntılıya 5 kuruş vermeden. Sonuçta biz de sigortalıyız. Senin durumun daha sinir bozucu elin de belgen ile vermemiş onay. Şimdi naptın özel demi yaptıracaksın? Hangi şehirdeydin?
Ben istanbuldayım cnm..istanbuldaki devlet hastaneleri burunlarindan kıl aldırmıyorlar..çok diktatör davranıyorlar.nsdir denk gelirsin doğru düzgün bi dr..kalabalık bir şehir olduğundan tahammulleri kalmamış sanırım.. ist dışında ki devlet hastaneleri daha sakin oluyor buraya nazaran ilgili dr lar daha fazla oluyor..şimdi bi devlet hastanesinde tanıdık var saolsun günün yaklaştığında ara yardımcı olurum ben dedi..ama be yine de özel bir hastaneden 8 nisana randevu mu aldım ne olur ne olmaz diye..Ordan bi aksilik çıkarsa özelde yaptiricamm
Ben oğlumda bundan kullandım aman Allahım arabanın haşatını çıkarttık yani bebeğime iş görür mü diye düşünüyorum şuan. Nerdeyse 4 yaşındaydı hala kullanır durumdaydık. Kapaması açması çok kolay hafif. Yer kaplamıyor ben çok çok memnun aldım. Ayrıca tam yattığı için doğduğu andan itibaren kullanılabiliyor.
4 yaşına kadar kullandın..taşıma kapatisesi nedir cnm..Ben de karar veremedim henüz.. ama muhtemelen bundan yana olacağım bende taşıma kapasitesi 20 kilo dediler..genelde 15 oluyor..Ben bitane iyi bir markanın arabasını çaldirdim apartmandan alıp gitmişler.sonra idareten baston almıştım oda çok uzun ömürlü olmadı taşıma ağırlık yönünden..Bu seferki de fazla gelişken olursa diye taşıma kapasitesine bakıyorum açıkçası.. araba en uzun dönem ve en çok kullanılan şey oluyor çünkü
Bende başladım bakmaya canım hastane için şortlu takım bakıcam, foto çekimi için dantelli bişeyler istiyorum. Onun dışında 40gün evime kimseyi almam valla misafir için gecelik bakmıycam. Annem sağolsun bizle kalacak❤ Birde yaz sıcak olacak ne kadar ince askılı şortlu varsa bakıyorum valla ama bulamadım pek
ben buara kizi biraktim kendime bakmaya balsadim ... gecelikler vs.
size tavsiyem acik renk almayin. sicak olacak uzerine sabahlikla gezemeyiz. gelen giden bendeki gibi bitmezse, geceligin ici naklen yayin yapiyor ...
simdilik sunlara baktim ama daha almiyorum. ozellikle sezeryanda 1 tane boydan gecelim sart hastane icin. sonra eve alt ust takim yetiyor..