2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
valla bende tersi oldu. dr browns da çok süt geldiği için memeyi istemedi. medela ya bakın birde onunda yorumları çok iyi

ben bebişe hemen oda yapmayacağım için park yatak aldık. geçen akşam kurduk eşimle çok kolay kurulumu. şu halimle ben bile odadan odaya taşıyabildim. sallanırken hışırdamadı. yanındaki cepleri ve rafı çok kullanışlı geldi. bu markanın yorumlarını falan okudum baya olumluydu.
Holmer Kids Maxi Comfort Eurostyle Oyun Parkı 60 x 120 cm

Hayitli olsun misil misil sağlıkla uyuyup büyüsün bebiş ins

Bilgiler için çok teşekkür ederim, baktığım iki model de otomatik katlanıp açılıyor tek hamle ile, az yer kaplıyor ve oldukça hafifler. Tekerlek çıkarma tabiki her indirip bindirmede sorun olur. Senede bir kez uzun yola çıkıyoruz mutlaka bavul çanta vs arka taraf doluyken tekerleri çıkartırım ancak. Bu doğa yürüyüşü mevzu bizde fazlaca var. Tekerleklere dikkat etmek lazım demekki tekrar teşekkürler

R Rzg14 canım gecmis olsun. ben kacırmısım simdi okudum
saol canim. ishal devam bakalim. ilaci kullaniyorum. 3-5 gune gecmezse tekrar gel dedi.
R Rzg14 çok geçmiş olsun Canm. Allah beterinden saklasın.
amin canim.tesekkur ederim.

hiç kusmadım iki hamileliğimde de ama ikisinde de tavuk etine illet olmuştum. pişerken de yemedim de zaten sonra geçiyor. doğumdan sonra
oglum da ben de tiksinmistim.

cnm ben oglumda hic almadim. simdi de almadim. eger bebek emerse biberon gerekmeyebilir ben gibi. lazim olunca alirim eczaneden demistim. iyi almamisim diyorum.

guzel guzel uyusum minis.

ben buara kizi biraktim kendime bakmaya balsadim ... gecelikler vs.
size tavsiyem acik renk almayin. sicak olacak uzerine sabahlikla gezemeyiz. gelen giden bendeki gibi bitmezse, geceligin ici naklen yayin yapiyor ...
simdilik sunlara baktim ama daha almiyorum. ozellikle sezeryanda 1 tane boydan gecelim sart hastane icin. sonra eve alt ust takim yetiyor..

tabi bunun koyu kirmizisi mumkunse.

Evet canım bizim kedi de allah korusun üstüne yatar diye korkuyorum var onun öyle huyları. Sevdiriyor sonra birden ısırıyor falan bakalım artık köpeğim ayrı alem ne kadar büyük ve güçlü olduğunun asla farkında değil çıkıp kucağımıza oturmaya çalışıyor. Yürüyüş eğitimi aldırdık şimdi havalar güzel olunca yarım saat yürüyoruz beraber. File falan hak getire 2koltuğa poposunu sığdırsın diye dua ediyorum şuan. Bakalım neler görücez canım

Philips avent alıcam bende

İnş bizimkide öyle olur valla azcık fazla sev hemen ısırıyor, ben üstüne yatmasından korkuyorum hep koynumda çünkü karnımda yatıyor birde 7kilo kendisi. Allah korusun bebişin üstüne yatmasında

Bende başladım bakmaya canım hastane için şortlu takım bakıcam, foto çekimi için dantelli bişeyler istiyorum. Onun dışında 40gün evime kimseyi almam valla misafir için gecelik bakmıycam. Annem sağolsun bizle kalacak Birde yaz sıcak olacak ne kadar ince askılı şortlu varsa bakıyorum valla ama bulamadım pek

ben 1 hafta kimse gelmesin dedim. ama nerdeeeeee. daha ciktigimdan 5dk sonra millet doldu. kayinvalide sagolsun. laftan anlamadi. ev gunlerce bosalmadi. annemin de benle kalmasina musade etmedi. iyyyyy yine sinir basti.

Ben de siyah laciver gibi renkler alayim diyorum ancak lohusa dedin mi beyaz pembe mavi. Zaten sismanim, sıcak, üstüne misafir ki yabanci gelmez ama o da misafir sonuçta :)
Gecelik degil de ev kiyafeti benzeri seyler alacağın.

cnm ben oglumda hic almadim. simdi de almadim. eger bebek emerse biberon gerekmeyebilir ben gibi. lazim olunca alirim eczaneden demistim. iyi almamisim diyorum.
Elimde bulunsun istiyorum iki bebek olunca süt yetmez diye düşünüyorum o yüzden hazır da bulunsun ihtiyaç olursa ugrastirmasin beni istiyorum cnm birer tane alcam şimdilik ins kullanmama gerek kalmaz bnm de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…