- 25 Aralık 2018
- 1.672
- 5.749
- 78
- 36
valla bende tersi oldu. dr browns da çok süt geldiği için memeyi istemedi. medela ya bakın birde onunda yorumları çok iyiAvent te genel sıkıntı biberondan sonra memeyi emmiyormus bebekler ondan korktum açıkçası dr. Browns hakkında gaz yapmıyor diye bütün yorumlar ama bu konuda kimse birşey dememiş ins sütümüz yeter ama yetmezde destek gerekirse memeyi de emmeye devam etsinler istiyorum biberon yanında o yüzden kararsız kaldım
Hayitli olsun misil misil sağlıkla uyuyup büyüsün bebiş insben bebişe hemen oda yapmayacağım için park yatak aldık. geçen akşam kurduk eşimle çok kolay kurulumu. şu halimle ben bile odadan odaya taşıyabildim. sallanırken hışırdamadı. yanındaki cepleri ve rafı çok kullanışlı geldi. bu markanın yorumlarını falan okudum baya olumluydu.
Holmer Kids Maxi Comfort Eurostyle Oyun Parkı 60 x 120 cm
Eki Görüntüle 2247918
Tsk ederim cnm medelaya 'da bakayım küçücük biberonu bu kadar düşüneceğim hiç aklıma gelmezdivalla bende tersi oldu. dr browns da çok süt geldiği için memeyi istemedi. medela ya bakın birde onunda yorumları çok iyi
Bilgiler için çok teşekkür ederim, baktığım iki model de otomatik katlanıp açılıyor tek hamle ile, az yer kaplıyor ve oldukça hafifler. Tekerlek çıkarma tabiki her indirip bindirmede sorun olur. Senede bir kez uzun yola çıkıyoruz mutlaka bavul çanta vs arka taraf doluyken tekerleri çıkartırım ancak. Bu doğa yürüyüşü mevzu bizde fazlaca var. Tekerleklere dikkat etmek lazım demekki tekrar teşekkürlerbebek arabasında aklınızda olsun tekerlekler çıkıyor yalan yani çıksa bile hiç bir işinize yaramaz her arabaya binerken tekerlek mi çıkaracaksınız. satış kandırmacası. mümkün olduğunca tek elle katlanan ve katlandığında bagaja sığan model iyidir. ikincisi o araba altındaki sepet candır. bebeğin eşyaları elinizdeki bir iki parça poşet ve kol çantanızı koymak için büyük sepet iyidir. bir diğeri ise ittirme yerinin tek bar olması iyidir. tek elle ittirmeyi kolaylaştırır diğer eliniz telefon belki ayaküstü bir kahve için boş kalır. birde bebek arabasının yönü değişsin istiyorlar ya benimki değişmiyordu hiç eksikliğini çekmedim. hafif araba iyidir. güzelim yurdumda kimse tekerlekli sandalye ve bebeklileri düşünmediği için baya yüksekten içinde bebek varken arabayı kucaklamanız gerekecek malum bozuk kaldırımlar kaldırımdaki arabalar. bir daha ki yürüyüşünüzde etrafınıza bebek arabası gözünden bakın anlayacaksınız demek istediğimi. ikinciside bu bebek arabaları mesela kumda gideni var. koca amartisörleri olanları. yani gideceğiniz yer park veya avm olacaksa bunlara ihtiyaç yok. ama ben bebemi alıp o doğa yürüyüşü senin bu dağ benim gezmeyecekseniz bunlara ihtiyaç yok. boşa arabaya ağırlık. bir diğer konu ise iş arkadaşım aliexpressten aldı arabasını türkiyenin yarı fiyatına gayet güzeldi. bakılabilir.
saol canim. ishal devam bakalim. ilaci kullaniyorum. 3-5 gune gecmezse tekrar gel dedi.
amin canim.tesekkur ederim.
oglum da ben de tiksinmistim.hiç kusmadım iki hamileliğimde de ama ikisinde de tavuk etine illet olmuştum. pişerken de yemedim de zaten sonra geçiyor. doğumdan sonra
cnm ben oglumda hic almadim. simdi de almadim. eger bebek emerse biberon gerekmeyebilir ben gibi. lazim olunca alirim eczaneden demistim. iyi almamisim diyorum.Günaydın kızlar nasılsınız bugün bende bu aralar biberona taktım hangisi iyidir nedir bir iki araştırdım ama emin olamadım sizinde fikirlerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var avent ve lansinoh yavas akımlı biberonlardan memnun kalınmış genelde ama sizlerin düşüncesi nedir bu konuda
guzel guzel uyusum minis.ben bebişe hemen oda yapmayacağım için park yatak aldık. geçen akşam kurduk eşimle çok kolay kurulumu. şu halimle ben bile odadan odaya taşıyabildim. sallanırken hışırdamadı. yanındaki cepleri ve rafı çok kullanışlı geldi. bu markanın yorumlarını falan okudum baya olumluydu.
Holmer Kids Maxi Comfort Eurostyle Oyun Parkı 60 x 120 cm
Eki Görüntüle 2247918
yesinler hepsini de
Evet canım bizim kedi de allah korusun üstüne yatar diye korkuyorum var onun öyle huyları. Sevdiriyor sonra birden ısırıyor falan bakalım artıkNormal mobilyayla farklı boya kullanacaklarını düşünmüyorum, marka magazalar değiller kendi uretimleri. Cogu digerini boklayarak bir açıklama getirse de ben inanmadim.
Naturel ahşap olani alacagim, üstünde cila varmis ama o da kokar dedi adamkoku hamilelikten önce de en hassas oldugum şeydir.
Kızının bir dogo kardeşi olması ne güzel ❤ kisa süre geçici yuva olmustum, hem sagir hem kuvvetli olunca bogma tasmayla gezdirmek bile eziyet olmustu bana. Sevdiğim irklardandir.
Takilirlar işte arka koltukta. İlk baslarda belki aralarina file koyarsin ama zaten köpük bebege zarar vermeyecektir. Pamuk gibi hafif oluyorlar bebekler karsisinda. Kediler öyle mi? Benim 3 bacaklı biz yokken kesin sav kroşe sol kroşe çakıp bize yakalaninca küçük Emrah pozlari verecek. Şerefsiz ahah
Seneler önce bacaklarim çok sisiyordu, ailem bobrekten suphelenip bana soylememis. Ozel doktorumuza gitmistik vs vs. Sonra baska doktor kalp hastasisin dedi. En sonunda gogus hastaliklari uzmani anemiden suphelendi de teshis kondu.
Kan degerlerine baktir bence, odemle bagdasmasa da olabilir.
Önce de gideriz umarim. Gecen yaz işten ayrılınca sehirden uzaklasmaya cok vaktim olmuştu.
Bakalım dogum nasil olacak, dinc olacak miyim? Hantal biriyim, öyle sporcu veya hareketli bir yapım yok.
Annelik kuvvetine guveniyorum. Çocuğu için traktörü kaldiran ana velede de bakar herhalde (bakamadi)
Ben de istifra etmedim hiç. 2 ay sürekli mide bulantısı vardi sadece.
Aslında iyi de oldu, tavuk mu yiyoruz ne yiyoruz belli degil. Hamilelige ragmen dikkat etmedigim çok şey var, tavukta eksik kalsin :)
Eki Görüntüle 2247878
Gorumcemden bunu alacagim. Ustu hem oto koltuğu hem arabaya takiliyor herhalde. Biz üşengeç adamiz arabadan onu sokmeyiz
Yanina da kaliteli bir baston. Hafif, tek elle kapanip acilan ve hareket kabiliyeti yüksek
Philips avent alıcam bendeGünaydın kızlar nasılsınız bugün bende bu aralar biberona taktım hangisi iyidir nedir bir iki araştırdım ama emin olamadım sizinde fikirlerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var avent ve lansinoh yavas akımlı biberonlardan memnun kalınmış genelde ama sizlerin düşüncesi nedir bu konuda
İnş bizimkide öyle olur valla azcık fazla sev hemen ısırıyor, ben üstüne yatmasından korkuyorum hep koynumda çünkü karnımda yatıyor birde 7kilo kendisi. Allah korusun bebişin üstüne yatmasındakız deme öyle bizim kedi huysuzun önde gidenidir. 1 sn fazla sev direk yersin tırnağı onun istediği zamanda onun istediği kadar sevecen ama oğluma karşı çok sabırlı. geçen gittim. eline oyuncağını almış kedide yatakta yatıyor. hayvancığa vuruyor. oğlum yapma etme diye aldım hemen. kedim hiç bir şey yapmıyor dayanamazsa kalkıp kaçıyor. dedim bizim kedi bile böyle yapıyorsa
Bende başladım bakmaya canım hastane için şortlu takım bakıcam, foto çekimi için dantelli bişeyler istiyorum. Onun dışında 40gün evime kimseyi almam valla misafir için gecelik bakmıycam. Annem sağolsun bizle kalacakben buara kizi biraktim kendime bakmaya balsadim... gecelikler vs.
size tavsiyem acik renk almayin. sicak olacak uzerine sabahlikla gezemeyiz. gelen giden bendeki gibi bitmezse, geceligin ici naklen yayin yapiyor...
simdilik sunlara baktim ama daha almiyorum. ozellikle sezeryanda 1 tane boydan gecelim sart hastane icin. sonra eve alt ust takim yetiyor..
Eki Görüntüle 2247929
tabi bunun koyu kirmizisi mumkunse.
ben 1 hafta kimse gelmesin dedim. ama nerdeeeeee. daha ciktigimdan 5dk sonra millet doldu. kayinvalide sagolsun. laftan anlamadi. ev gunlerce bosalmadi. annemin de benle kalmasina musade etmedi. iyyyyy yine sinir basti.Bende başladım bakmaya canım hastane için şortlu takım bakıcam, foto çekimi için dantelli bişeyler istiyorum. Onun dışında 40gün evime kimseyi almam valla misafir için gecelik bakmıycam. Annem sağolsun bizle kalacak❤ Birde yaz sıcak olacak ne kadar ince askılı şortlu varsa bakıyorum valla ama bulamadım pek
Elimde bulunsun istiyorum iki bebek olunca süt yetmez diye düşünüyorum o yüzden hazır da bulunsun ihtiyaç olursa ugrastirmasin beni istiyorum cnm birer tane alcam şimdilik ins kullanmama gerek kalmaz bnm decnm ben oglumda hic almadim. simdi de almadim. eger bebek emerse biberon gerekmeyebilir ben gibi. lazim olunca alirim eczaneden demistim. iyi almamisim diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?