2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Üzüldüm yaşadıklarına.. ayrıca kaybın icin de çok üzüldüm.rabbim evlatlarının üzüntülerini yaşatmasın bi daha. Bol sabır diliyorum , insallah bu kez geçen dogumndaki gibi olmaZ hiçbir şey. Eş desteği de çok önemli..

amin cnm buarada yanlis yazmisim. ilkini kaybettim. ikinciyi kaybedince sucladi beni. hem de daha hastane odasinda kurtaj beklerken.

ben 1 hafta kimse gelmesin dedim. ama nerdeeeeee. daha ciktigimdan 5dk sonra millet doldu. kayinvalide sagolsun. laftan anlamadi. ev gunlerce bosalmadi. annemin de benle kalmasina musade etmedi. iyyyyy yine sinir basti.
Ayy senin ki de az değil ya. Eşli gelinir ama geçmiştir 1-2 ay, topalanırsın. Biz de eşimle gidiyoruz arkadaşlarımıza 2 ay sonra. Napcaz ya Allah yardımcımız olsun.
Bakalım bu sefer ikinciler de mesafeli geçer belki. Yani öyle umuyorum

amin cnm insallah. kendileri de kadin. anlamalari lazim ama hirs yapiyrlar. insan cani yaninca annesini ister hakli demiyorlar. hemen gelin bizi istemedi diye lafi sokuyrlar.
Sen bir şey demedin mi? tek gelin misin? Genel de tek olunca daha bi takık ve bağımlı oluyorlar.
acinin arasinda bisi demek gelmiyr insanin aklina cnm. ben cok cevap veren biri degilim. sonradan konustuk ama icime yer etti bir kere. birak tek gelinligi baska cocuklari yok. ben de tekim onlara yani.

Kızlar okuduklarıma inanamadım ne bu kaynanalar böyle☹ İlk çocuğum benim stres oldum valla şimdi. Ben 40gün kimseyi almayı düşünmüyorum. 40mevlüdü yaparken çağarırım herkes gelir altınını takar dualar edilir mevlüt yemeği yenir giderler . Annem benimle kalıcak Evde 1 tane L koltuk var ordada annem yatar başka yatılı alamam zaten. Misafir desen kimseyi kabul etmeyi düşünmüyorum. Hastaneye gelir eşli gelmek isteyen onda da odada oturtamam kimseyi kovalarım valla

dilerim istedigin gibi olur cnm. stres olma, herkes ayni seyi yasayacak diye birsey yok. hamileyken belli ediyorlar zaten kendilerini. sen ordan anlarsin kv nin ne dusundugunu. benimki simdiden yapisma turlarina basladi bile.

Geçen haftada benim boncuk yüzüstü yatmış uyuyordu tatlı ya yiyemdm ama sonrakine mutlaka yiycgm birde görüntüde gördm ya sanki film gibi karnimda degl gibi

Tahmin ettim tek olduğunu. Genelde tek olanlara daha bir yükleniyorlar. Allah yardımcımız olsun. Ben de kayınvalide olucam her zaman diyorum ki herkesin evi yuvası kendine. Herkes evinde eşiyle mutlu olsun Allah eşime hayırlı uzun ömür versin, eşim Yanımda olsun bana o yeter çocuklarım evlerinde eşleriyle nasıl isterlerse yaşasın hiç bir şeylerine karışmam banane.
İşte canm kimisine işlemiyor maalesef. Keşke anlayışlı olsalar da. Valla kaynanamın tanıdığının bir gelini var Mevlüt yapmıycam dedi kaynanası kendi evinde okuttu. Kız dedi kış günü herkes gripli hastalıklı hiç hoşlanmadığım işler bunlar diye. Bebeği oda dan hiç çıkarttırmadı hastalık kapmasın diye. En iyisini yapıyor valla.
Ben şimdiler de açıldım, baya konuşuyorum söylüyorum falan ama eşim üzülmesin diye yine de terslemiyorum. Ama nedense hiç hazetmiyorum. Tüylerim dikiliyor aklından yine ne planlar geçiyor bunun diye

Canım nasipse bende öyle dusnyrm ama anneme tek kişilik 100×200 yatak aldım koltukta yatamaz 40 gün diye. Bu arada daha bebeğe bisey almadm arada annem sagolsn geliyor ona kiyamyrm annelerimiz iyi ki varlar

Sizler ne kadar ucuza buluyorsunuz böyle ben fiyat aldığım da en az 400 diyorlar

Allah tan bizim kocanın sülalesi yok çok geniş bi çevreleri yoktur.bi hala bi teyze bide amca oda burda değil zaten..Ben şanslıyım desenize o zaman..ama bizim taraf kalabalıktır.. ama öyle dangul dungul gelmezler..

Olaylar olaylar. Daha dogurmadan insan çevreden duyduklari gordukleriyle strese giriyor bile.

Biz zaten ayni binadayiz. Ailem daha uzak ve yaşlılar. Hastanede eşim kalacak, onunla konuştum. Eve de yatili kimseyi almayi düşünmüyorum, henüz kimseyle konuyu konusmadim, daha oralara var. inşallah yardima ihtiyacim olmaz. Zaten hepimiz ayni binadayiz. Bir sey olsa yardima gelirler hemen.

amin cnm buarada yanlis yazmisim. ilkini kaybettim. ikinciyi kaybedince sucladi beni. hem de daha hastane odasinda kurtaj beklerken.
Ahh bu kvdeler sanki biz onlardan az üzülüyor az istiyoruz da bnmkiler uzaktalar kışın gelir bir ay kalır giderler bn troid tedavisi gördüm cocuk için tedavi görüyorum aramış beni fircaliyor dediğine bak millet ikincileri doğurdu sen duruyon bırak ilaç kullanmayı da doğur iki gün ağlamıştım

Bir de benim kedilerim strese girer evde yabanci olunca. Zaten tantana olacak dogum zamani, odasiydu aglamasiydi vs, hayvanlara yuklenmem.Gerekirse kiz arkadaslarim var, onlar kalır.

Ayyy kıyamam yaa.. İnsan ne desin ki zihniyet farklı ya kafaları çok farklı bazı kadınların.. Benim de annem gelip baktı bana ikisinde de sağolsun.. İlk doğumlar da tecrübeli birinin olması çok iyi bebeği yıkarken falan göbeği ilkin hassas insan çekiniyor giydirirken Bi de dikiş ağrıları oluyor rahat hareket edemiyorsun iyi oluyor annişler in yardımı.. İnşallah rahatlıkla atlatırız o dönemleri de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…