Üzüldüm yaşadıklarına.. ayrıca kaybın icin de çok üzüldüm.rabbim evlatlarının üzüntülerini yaşatmasın bi daha. Bol sabır diliyorum , insallah bu kez geçen dogumndaki gibi olmaZ hiçbir şey. Eş desteği de çok önemli..simdiden stres sardi ama umarim aynisi olmaz. kayinpeder bile 8gun geceye kadar cikmadi evden. sonunda enzirirken ne var ne yok gordu yani.. dümbüllu gibi gezip durdugu icin. esime dedim sonunda gelmedj babasi ama o da olay oldu.
benim kv anlayisizdir. hersey kendi istedigi olsun ister. okumak cahilligi alir .... bakidir diye sevdigim bir soz var. tam onu yasatiyor sagolsun. okumus calismis emekli kadin bunu yapan. ama insanlik lazim iste. belki ilk bebegimi kaybettigimde beni suclamasaydi bu kadar da tepkili olmazdim. bizim olaylarimiz farkli. annemle kalmak istedim onun yuzunden 1 gece bile kalamadim. hemen olay cikarir. ya faleket baski hissediyrm uzerimde.
sorma cnm. bana her gelen esli geldi. kadin erkek. abartmiyrm eve geldim 5 dk sonra geldiler. gelen bi daha geldi. oysa kayinvalidem sehrin bir ucu ben bir ucu. yani mesafe fark etmiyr.
amin cnm buarada yanlis yazmisim. ilkini kaybettim. ikinciyi kaybedince sucladi beni. hem de daha hastane odasinda kurtaj beklerken.Üzüldüm yaşadıklarına.. ayrıca kaybın icin de çok üzüldüm.rabbim evlatlarının üzüntülerini yaşatmasın bi daha. Bol sabır diliyorum , insallah bu kez geçen dogumndaki gibi olmaZ hiçbir şey. Eş desteği de çok önemli..
ben 1 hafta kimse gelmesin dedim. ama nerdeeeeee. daha ciktigimdan 5dk sonra millet doldu. kayinvalide sagolsun. laftan anlamadi. ev gunlerce bosalmadi. annemin de benle kalmasina musade etmedi. iyyyyy yine sinir basti.
Ayy senin ki de az değil ya. Eşli gelinir ama geçmiştir 1-2 ay, topalanırsın. Biz de eşimle gidiyoruz arkadaşlarımıza 2 ay sonra. Napcaz ya Allah yardımcımız olsun.simdiden stres sardi ama umarim aynisi olmaz. kayinpeder bile 8gun geceye kadar cikmadi evden. sonunda enzirirken ne var ne yok gordu yani.. dümbüllu gibi gezip durdugu icin. esime dedim sonunda gelmedj babasi ama o da olay oldu.
benim kv anlayisizdir. hersey kendi istedigi olsun ister. okumak cahilligi alir .... bakidir diye sevdigim bir soz var. tam onu yasatiyor sagolsun. okumus calismis emekli kadin bunu yapan. ama insanlik lazim iste. belki ilk bebegimi kaybettigimde beni suclamasaydi bu kadar da tepkili olmazdim. bizim olaylarimiz farkli. annemle kalmak istedim onun yuzunden 1 gece bile kalamadim. hemen olay cikarir. ya faleket baski hissediyrm uzerimde.
sorma cnm. bana her gelen esli geldi. kadin erkek. abartmiyrm eve geldim 5 dk sonra geldiler. gelen bi daha geldi. oysa kayinvalidem sehrin bir ucu ben bir ucu. yani mesafe fark etmiyr.
Sen bir şey demedin mi? tek gelin misin? Genel de tek olunca daha bi takık ve bağımlı oluyorlar.amin cnm buarada yanlis yazmisim. ilkini kaybettim. ikinciyi kaybedince sucladi beni. hem de daha hastane odasinda kurtaj beklerken.
amin cnm insallah. kendileri de kadin. anlamalari lazim ama hirs yapiyrlar. insan cani yaninca annesini ister hakli demiyorlar. hemen gelin bizi istemedi diye lafi sokuyrlar.Ayy senin ki de az değil ya. Eşli gelinir ama geçmiştir 1-2 ay, topalanırsın. Biz de eşimle gidiyoruz arkadaşlarımıza 2 ay sonra. Napcaz ya Allah yardımcımız olsun.
Bakalım bu sefer ikinciler de mesafeli geçer belki. Yani öyle umuyorum
acinin arasinda bisi demek gelmiyr insanin aklina cnm. ben cok cevap veren biri degilim. sonradan konustuk ama icime yer etti bir kere. birak tek gelinligi baska cocuklari yok. ben de tekim onlara yani.Sen bir şey demedin mi? tek gelin misin? Genel de tek olunca daha bi takık ve bağımlı oluyorlar.
dilerim istedigin gibi olur cnm. stres olma, herkes ayni seyi yasayacak diye birsey yok. hamileyken belli ediyorlar zaten kendilerini. sen ordan anlarsin kv nin ne dusundugunu. benimki simdiden yapisma turlarina basladi bile.Kızlar okuduklarıma inanamadım ne bu kaynanalar böyle☹ İlk çocuğum benim stres oldum valla şimdi. Ben 40gün kimseyi almayı düşünmüyorum. 40mevlüdü yaparken çağarırım herkes gelir altınını takar dualar edilir mevlüt yemeği yenir giderler . Annem benimle kalıcak Evde 1 tane L koltuk var ordada annem yatar başka yatılı alamam zaten. Misafir desen kimseyi kabul etmeyi düşünmüyorum. Hastaneye gelir eşli gelmek isteyen onda da odada oturtamam kimseyi kovalarım valla
Geçen haftada benim boncuk yüzüstü yatmış uyuyordu tatlı ya yiyemdm ama sonrakine mutlaka yiycgmKızlar nasılsınız? Umarım herkes iyidir. Ben dün ayrıntılı ultrasona girdim. Çok şükür sağlıklı ve bir sorunu yok canım oğlumun. Gelişimi 10 gün ilerideymiş maşallah. Fakat yüzünü çok az görebildim miniğimin, hemen yakaladık bir iki foto ❤ Sürekli yüzüstü yatıyor, kafasını plasentaya dayıyor. Uyandırmaya çalıştık arkasını döndü yattı yine. Bir önceki kontrolümüzde de yüzüstü yattığını söylemişti doktor. Yine de bu kez görebildim ya 10 saniye de olsa , dünyalara değişmem yüzünü gördüğüm anı. Çok güzel bir duyguymuş. İçim kıpır kıpır...
Tahmin ettim tek olduğunu. Genelde tek olanlara daha bir yükleniyorlar. Allah yardımcımız olsun. Ben de kayınvalide olucam her zaman diyorum ki herkesin evi yuvası kendine. Herkes evinde eşiyle mutlu olsun Allah eşime hayırlı uzun ömür versin, eşim Yanımda olsun bana o yeter çocuklarım evlerinde eşleriyle nasıl isterlerse yaşasın hiç bir şeylerine karışmam banane.amin cnm insallah. kendileri de kadin. anlamalari lazim ama hirs yapiyrlar. insan cani yaninca annesini ister hakli demiyorlar. hemen gelin bizi istemedi diye lafi sokuyrlar.
acinin arasinda bisi demek gelmiyr insanin aklina cnm. ben cok cevap veren biri degilim. sonradan konustuk ama icime yer etti bir kere. birak tek gelinligi baska cocuklari yok. ben de tekim onlara yani.
İşte canm kimisine işlemiyor maalesef. Keşke anlayışlı olsalar da. Valla kaynanamın tanıdığının bir gelini var Mevlüt yapmıycam dedi kaynanası kendi evinde okuttu. Kız dedi kış günü herkes gripli hastalıklı hiç hoşlanmadığım işler bunlar diye. Bebeği oda dan hiç çıkarttırmadı hastalık kapmasın diye. En iyisini yapıyor valla.Kızlar okuduklarıma inanamadım ne bu kaynanalar böyle☹ İlk çocuğum benim stres oldum valla şimdi. Ben 40gün kimseyi almayı düşünmüyorum. 40mevlüdü yaparken çağarırım herkes gelir altınını takar dualar edilir mevlüt yemeği yenir giderler . Annem benimle kalıcak Evde 1 tane L koltuk var ordada annem yatar başka yatılı alamam zaten. Misafir desen kimseyi kabul etmeyi düşünmüyorum. Hastaneye gelir eşli gelmek isteyen onda da odada oturtamam kimseyi kovalarım valla
Canım nasipse bende öyle dusnyrm ama anneme tek kişilik 100×200 yatak aldım koltukta yatamaz 40 gün diye. Bu arada daha bebeğe bisey almadm arada annem sagolsn geliyor ona kiyamyrm annelerimiz iyi ki varlarKızlar okuduklarıma inanamadım ne bu kaynanalar böyle☹ İlk çocuğum benim stres oldum valla şimdi. Ben 40gün kimseyi almayı düşünmüyorum. 40mevlüdü yaparken çağarırım herkes gelir altınını takar dualar edilir mevlüt yemeği yenir giderler . Annem benimle kalıcak Evde 1 tane L koltuk var ordada annem yatar başka yatılı alamam zaten. Misafir desen kimseyi kabul etmeyi düşünmüyorum. Hastaneye gelir eşli gelmek isteyen onda da odada oturtamam kimseyi kovalarım valla
İnşallah canım sağolÇok ciciiii güle güle kullansın
Yaa çok geçmiş olsun Allah korusun inşallah bebişleri.. Kan görünce insan çok korkuyor inşallah atlatırsın bu dönemi hemen yaSelam kızlar günlerdir giremedim buralara inşallah herkes iyidir ben yine kanama yüzünden hastaneye yatıyorum moralim cok bozuldu
Sizler ne kadar ucuza buluyorsunuz böyle ben fiyat aldığım da en az 400 diyorlarBen de bir arkadaşım aracılığıyla 9 Nisan a Uludağ üni den ayrıntılı ultrason için gün aldım. Hoca yapacağı için 110 tl ücret dediler. Sonuçta özellerde 200 den aşağı bir yer yok. Çok şükür bunu bulduğuma
Allah tan bizim kocanın sülalesi yok çok geniş bi çevreleri yoktur.bi hala bi teyze bide amca oda burda değil zaten..Ben şanslıyım desenize o zaman..ama bizim taraf kalabalıktır.. ama öyle dangul dungul gelmezler..Ayy bak aklıma geldi sinir bastı bana da. Doğum yaptığım gece annem kalacaktı Yanımda kaynanam demiş ben de kalcam. Eşim geldi dedi annemde kalmak istiyor ya dedim zaten yer yok daraltmayın beni kaşcak bir durum yok dedim. Ben lobide uyurum demiş kadın2 gün kalmıştım kaynanam ilk akşam kaldı. Kayınpeder ve kendi babam gündüzleri hep odadaydılar çay lar kahveler. Eve geldik 10-15 günlüktüm kaynanam dedi komşular eşli gelmek istiyor bir akşam. İnanamadım ya çok sinirlendim yine. Dedim ki ben daha lohusayım adamlar gelcek utanmıcaklar mı dedim. Nolcak kızım baban gibi onlar senin dedi. Sonra gelsinler dedim olmaz gelsinler ayıp olur nolcak dedi. Geldiler de. Maalesef çok yakınız biz de kendi annem 10 kaynanam 15 dk mesafede ve tüm akrabalar çevrede oturuyor. Hergün geldiler gittiler ayyyy hiç insan eksik olmadı. Poğaçalar ikramlar. Tamm ben bişey e dokunmadım ama insan kalabalığı yeter yani. Uzakta yaşayan arkadaşların en şanslı olacağı kısım bu sanırım. Gerçi onlara da 1-2 ay yatmalı gelir kaynanalar.
Ahh bu kvdeler sanki biz onlardan az üzülüyor az istiyoruz da bnmkiler uzaktalar kışın gelir bir ay kalır giderler bn troid tedavisi gördüm cocuk için tedavi görüyorum aramış beni fircaliyor dediğine bak millet ikincileri doğurdu sen duruyon bırak ilaç kullanmayı da doğur iki gün ağlamıştımamin cnm buarada yanlis yazmisim. ilkini kaybettim. ikinciyi kaybedince sucladi beni. hem de daha hastane odasinda kurtaj beklerken.
Ayyy kıyamam yaa.. İnsan ne desin ki zihniyet farklı ya kafaları çok farklı bazı kadınların.. Benim de annem gelip baktı bana ikisinde de sağolsun.. İlk doğumlar da tecrübeli birinin olması çok iyi bebeği yıkarken falan göbeği ilkin hassas insan çekiniyor giydirirken Bi de dikiş ağrıları oluyor rahat hareket edemiyorsun iyi oluyor annişler in yardımı.. İnşallah rahatlıkla atlatırız o dönemleri deAhh bu kvdeler sanki biz onlardan az üzülüyor az istiyoruz da bnmkiler uzaktalar kışın gelir bir ay kalır giderler bn troid tedavisi gördüm cocuk için tedavi görüyorum aramış beni fircaliyor dediğine bak millet ikincileri doğurdu sen duruyon bırak ilaç kullanmayı da doğur iki gün ağlamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?