2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın kızlar nasılsınız bugün bende bu aralar biberona taktım hangisi iyidir nedir bir iki araştırdım ama emin olamadım sizinde fikirlerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var avent ve lansinoh yavas akımlı biberonlardan memnun kalınmış genelde ama sizlerin düşüncesi nedir bu konuda

oğlumda avent ve dr browns kullandım. dr browns gerçekten gaz yutturmuyor ama fazla geliyor sanki süt. birde o pipeti sürekli yıkamak zor minik bir sterilizasyonum vardı ona tıkış tıkış doldurmaya çalış. avent iyiydi ama ben memnumdum. birde medela sanırım adı onu da çok öven var

Kızlar 3 lü tarama sonucum çıkmış ama yüzde oranı yazmıyor anlayan var mı aranızda. Sadece değerler var netten baktım bulamadım bir şey

Eklentiler

• 3B1266D8-54E3-4C88-AA16-DD18F5ABB31E.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 54
Normal mobilyayla farklı boya kullanacaklarını düşünmüyorum, marka magazalar değiller kendi uretimleri. Cogu digerini boklayarak bir açıklama getirse de ben inanmadim.
Naturel ahşap olani alacagim, üstünde cila varmis ama o da kokar dedi adam koku hamilelikten önce de en hassas oldugum şeydir.
Kızının bir dogo kardeşi olması ne güzel kisa süre geçici yuva olmustum, hem sagir hem kuvvetli olunca bogma tasmayla gezdirmek bile eziyet olmustu bana. Sevdiğim irklardandir.
Takilirlar işte arka koltukta. İlk baslarda belki aralarina file koyarsin ama zaten köpük bebege zarar vermeyecektir. Pamuk gibi hafif oluyorlar bebekler karsisinda. Kediler öyle mi? Benim 3 bacaklı biz yokken kesin sav kroşe sol kroşe çakıp bize yakalaninca küçük Emrah pozlari verecek. Şerefsiz ahah
Seneler önce bacaklarim çok sisiyordu, ailem bobrekten suphelenip bana soylememis. Ozel doktorumuza gitmistik vs vs. Sonra baska doktor kalp hastasisin dedi. En sonunda gogus hastaliklari uzmani anemiden suphelendi de teshis kondu.
Kan degerlerine baktir bence, odemle bagdasmasa da olabilir.
Önce de gideriz umarim. Gecen yaz işten ayrılınca sehirden uzaklasmaya cok vaktim olmuştu.
Bakalım dogum nasil olacak, dinc olacak miyim? Hantal biriyim, öyle sporcu veya hareketli bir yapım yok.
Annelik kuvvetine guveniyorum. Çocuğu için traktörü kaldiran ana velede de bakar herhalde (bakamadi)
hiç kusmadım iki hamileliğimde de ama ikisinde de tavuk etine illet olmuştum. pişerken de yemedim de zaten sonra geçiyor. doğumdan sonra
Ben de istifra etmedim hiç. 2 ay sürekli mide bulantısı vardi sadece.
Aslında iyi de oldu, tavuk mu yiyoruz ne yiyoruz belli degil. Hamilelige ragmen dikkat etmedigim çok şey var, tavukta eksik kalsin :)

Gorumcemden bunu alacagim. Ustu hem oto koltuğu hem arabaya takiliyor herhalde. Biz üşengeç adamiz arabadan onu sokmeyiz
Yanina da kaliteli bir baston. Hafif, tek elle kapanip acilan ve hareket kabiliyeti yüksek

Oo masallah bu kadar yemege az almssn canım bundan sonra dikkat edersen almzsn ama şu da var bazı anneler doğumdan sonra hemen veriyormus belki de o şanslı annelerden olursun. Sürekli bulantı olup yiyemyp kilo vermektnse yiyip almak mi daha iyi bilemedim

kız deme öyle bizim kedi huysuzun önde gidenidir. 1 sn fazla sev direk yersin tırnağı onun istediği zamanda onun istediği kadar sevecen ama oğluma karşı çok sabırlı. geçen gittim. eline oyuncağını almış kedide yatakta yatıyor. hayvancığa vuruyor. oğlum yapma etme diye aldım hemen. kedim hiç bir şey yapmıyor dayanamazsa kalkıp kaçıyor. dedim bizim kedi bile böyle yapıyorsa

günaydın peki bebek arabanın modeli neydi?

İşte benim pislik yalaka, sevgi arsizi ve kiskanc. Kendi adiyla seslendigimde bakmayabilir ama ablasina seslendigimde uykuda olsa bile kalkar

Benim bildigim memurlarin sut izin saatide fazla 3 saat diye biliyorum bizim 1.5 bu adaletsizlik cok kotu sanki memurun cocugu isci cocugundan daha mi cok sute ihtiyaci var madem 3 saat lazim herkes icin oyle olmali turk adalet sistemi
İlk 6 ay 3 saat, sonraki 6 ay 1,5 saat.
Ben şimdi yönetmeliğe baktım da, yarım gün izin hakkından süt iznine geçebiliyorsun ya da 4 ay yarım gün çalıştın kalan 2 ayda günde 3 saat süt iznin olur diyor.
Sadece hem yarım gün çalışayım hem de o yarım günde süt iznim olsun diye birşey yok. Öyle anlıyorum.
4) Yarım gün izin hakkından süt iznine geçiş hali
a) Doğum sonrası analık izninin bitiminden itibaren yarım gün izin kullanmayı tercih eden memur, yarım gün izin hakkından faydalanmayı bırakıp süt izni kullanmayı talep etmesi halinde süt izni süresinin kalan kısmı kadar bu izinden yararlanacaktır.
b) Doğum sonrası analık izni süresi bitiminden itibaren yarım gün izin hakkını kullanmayı talep eden ve bu haktan yararlanma süresi biten memur, süt izni süresinin kalan kısmı kadar bu izinden yararlanacaktır.

Ayy insss:)
Valla bende kilom yok dıye abarttım:)

aynı şeyleri düşünüyorum ben de. Bizim arabanın tekeri çıkıyordu ama tak çıkar, hiç pratik değil. Bizim bebek arabası da büyüktü ilk zamanlar iyi, babayla dışarı çıkıyorsan sorunsuz ama kendim yalnız bir çıkayım dolaşayım falan diyeceksen eziyet, sonra biz de baston puset aldık.
Ben yine onları kullanacağım almayacağım ama şu an alacak olsam yenidoğandan itibaren kullanılan (ya da 3-4 aylıktan itibaren) baston puset alırım.
Bir de o portbebe aparatı sadece birkaç aylık, o yüzden gereksiz masraf ve eve de kalabalık oluyor sonra.

İşte benim pislik yalaka, sevgi arsizi ve kiskanc. Kendi adiyla seslendigimde bakmayabilir ama ablasina seslendigimde uykuda olsa bile kalkar
Eki Görüntüle 2247890
ay çok tatlılar :) bizimde bir köpeğimiz var evde çok kıskanc ama çokda korumacı kızıma sesim yükselse hemen gelip bana havlıyor :) bakalım bebeğe nasıl davranacak :)

Canım bende de yaklaşık 2 haftadır şişkinlik var bende alyansımı takamıyorum, ayakkabılarım olmuyor. Ben çok tuz tüketiyordum onun da etkisi oldu muhtemelen tuzu kestim doktorumunda uyarısıyla.

Avent te genel sıkıntı biberondan sonra memeyi emmiyormus bebekler ondan korktum açıkçası dr. Browns hakkında gaz yapmıyor diye bütün yorumlar ama bu konuda kimse birşey dememiş ins sütümüz yeter ama yetmezde destek gerekirse memeyi de emmeye devam etsinler istiyorum biberon yanında o yüzden kararsız kaldım

Bu hastaneler kafasına gore hareket ediyor zaten ssk miz var ama nedende hicbirseyden faydalanamıyoruz özeller avuç dolusu paraları döküyoruz sonra..Benim elimde risk raporu olduğu halde ve dr un tek tek ayrıntılı incelenmesi gerekiyor önemlidir diye not düştüğü halde perinatolok randevu vermedi bana neymiş belirli şeylere bakıyorlarmış..

Gerçekten canm ya inanılmaz saçma, kuzenim yaptırmasa Tamm riskli gruba bakıyorlar dicem ki sana bakmamışlar kuzenim ne 2 li ne 3 lü hiç birini yaptırmadı buna rağmen girdi ayrıntılıya 5 kuruş vermeden. Sonuçta biz de sigortalıyız. Senin durumun daha sinir bozucu elin de belgen ile vermemiş onay. Şimdi naptın özel demi yaptıracaksın? Hangi şehirdeydin?

Eki Görüntüle 2247903 Eki Görüntüle 2247905

benim bu çok hoşuma gitti
Chicco Duo Lite Way Plus Travel Sistem Bebek Arabası
hem hafif hem tek elle kapanabiliyormuş çok kullanışlı geldi bana.
Ben oğlumda bundan kullandım aman Allahım arabanın haşatını çıkarttık yani bebeğime iş görür mü diye düşünüyorum şuan. Nerdeyse 4 yaşındaydı hala kullanır durumdaydık. Kapaması açması çok kolay hafif. Yer kaplamıyor ben çok çok memnun aldım. Ayrıca tam yattığı için doğduğu andan itibaren kullanılabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…