2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Ateacherlady çok geçmiş olsun cnm.stres her şeyin düşmanı, daha çok tetikler. rahat ve mutlu olmaya çalışmanı bol bol dua etmeni öneririm. Sağlıkla ve zamanında gelsin yavrun

Kızlar nasılsınız? Umarım herkes iyidir. Ben dün ayrıntılı ultrasona girdim. Çok şükür sağlıklı ve bir sorunu yok canım oğlumun. Gelişimi 10 gün ilerideymiş maşallah. Fakat yüzünü çok az görebildim miniğimin, hemen yakaladık bir iki foto ❤ Sürekli yüzüstü yatıyor, kafasını plasentaya dayıyor. Uyandırmaya çalıştık arkasını döndü yattı yine. Bir önceki kontrolümüzde de yüzüstü yattığını söylemişti doktor. Yine de bu kez görebildim ya 10 saniye de olsa , dünyalara değişmem yüzünü gördüğüm anı. Çok güzel bir duyguymuş. İçim kıpır kıpır...

Tam kilo kapasitesini bilmiyorum canm ama çok dayanıklı ve kullanışlı.
Selam kızlar günlerdir giremedim buralara inşallah herkes iyidir ben yine kanama yüzünden hastaneye yatıyorum moralim cok bozuldu
geçmiş olsun canm inşAllah bu son olur. Rabbim sağlıkla kavuştursun inşAllah.

ben 1 hafta kimse gelmesin dedim. ama nerdeeeeee. daha ciktigimdan 5dk sonra millet doldu. kayinvalide sagolsun. laftan anlamadi. ev gunlerce bosalmadi. annemin de benle kalmasina musade etmedi. iyyyyy yine sinir basti.
Bu dogumunda da mı aynısı olacak canım??

Benim de Kayınvalidemle aram cok iyidir, ama sanırım senin yaşadıklarını yaşayacağım ve kalbini kıracağım için endişeliyim. Ailesi akrabaları çok kalabalık ve eve doluşacaklar belli. Kendisi de evlerimiz 15-20 dk mesafede olmasına rağmen uzuuuunnnnca bir süre bende kalacağını söyledi, ki annemin de bende kalacağını biliyor. Hepberaber kalırız kafasında. Cok iyi niyetlidir ama çok konuşur, çenesi çok. Yorum yapmayı çok sever ve karşısındakini dinlemez hep kendi konuşur. 1 saatten sonra başım ağrımaya başlar :))) 1 hafta kalsın tabi ki ama sonrasında benimkisi de kafa yaniiii , ne tepki vereceğim acaba...
Biri Doğum yaptı mı hemen evine giderler. Laf arasında “yeni Doğum yapana 40 gün misafir gitmemek lazım” dedim, “olsun olsun, gidilir, sana da gelecekler” dedi

Çok iyi fiyat almışsın. Hem de hocadan :) ben de perinatolog bir profesörden randevu almıstım haftaya yaptıracaktım. 650 tl dedi. Dün hastanede kontrolüm vardı , orada da radyoloji uzmanı yapıyormuş. E gelmişken burada yaptırayım çok da irdelememek lazım kimin yaptığını dedim. 180 e hallettik biz de

Ayy bak aklıma geldi sinir bastı bana da. Doğum yaptığım gece annem kalacaktı Yanımda kaynanam demiş ben de kalcam. Eşim geldi dedi annemde kalmak istiyor ya dedim zaten yer yok daraltmayın beni kaşcak bir durum yok dedim. Ben lobide uyurum demiş kadın 2 gün kalmıştım kaynanam ilk akşam kaldı. Kayınpeder ve kendi babam gündüzleri hep odadaydılar çay lar kahveler. Eve geldik 10-15 günlüktüm kaynanam dedi komşular eşli gelmek istiyor bir akşam. İnanamadım ya çok sinirlendim yine. Dedim ki ben daha lohusayım adamlar gelcek utanmıcaklar mı dedim. Nolcak kızım baban gibi onlar senin dedi. Sonra gelsinler dedim olmaz gelsinler ayıp olur nolcak dedi. Geldiler de. Maalesef çok yakınız biz de kendi annem 10 kaynanam 15 dk mesafede ve tüm akrabalar çevrede oturuyor. Hergün geldiler gittiler ayyyy hiç insan eksik olmadı. Poğaçalar ikramlar. Tamm ben bişey e dokunmadım ama insan kalabalığı yeter yani. Uzakta yaşayan arkadaşların en şanslı olacağı kısım bu sanırım. Gerçi onlara da 1-2 ay yatmalı gelir kaynanalar.

Ooo gözünaydın canm sen de uyguna halletmişsin. Güzel haberlerle geliriz inşAllah

Ahaha senin kv coşmuş canım sanada gelecekler mi dedi gerçekten. Ben olsam komple hayatımdan çıkartırım öyle laf anlamaz insanı

simdiden stres sardi ama umarim aynisi olmaz. kayinpeder bile 8gun geceye kadar cikmadi evden. sonunda enzirirken ne var ne yok gordu yani .. dümbüllu gibi gezip durdugu icin. esime dedim sonunda gelmedj babasi ama o da olay oldu.
benim kv anlayisizdir. hersey kendi istedigi olsun ister. okumak cahilligi alir .... bakidir diye sevdigim bir soz var. tam onu yasatiyor sagolsun. okumus calismis emekli kadin bunu yapan. ama insanlik lazim iste. belki ilk bebegimi kaybettigimde beni suclamasaydi bu kadar da tepkili olmazdim. bizim olaylarimiz farkli. annemle kalmak istedim onun yuzunden 1 gece bile kalamadim. hemen olay cikarir. ya faleket baski hissediyrm uzerimde.
sorma cnm. bana her gelen esli geldi. kadin erkek. abartmiyrm eve geldim 5 dk sonra geldiler. gelen bi daha geldi. oysa kayinvalidem sehrin bir ucu ben bir ucu. yani mesafe fark etmiyr.

Ahaha senin kv coşmuş canım sanada gelecekler mi dedi gerçekten. Ben olsam komple hayatımdan çıkartırım öyle laf anlamaz insanı
Aynen canım ama o birlik beraberlik kafasında düşündüğü için böyle. İşte niyetini bilmesem kötü niyetli olsa görüşmezdim bile :) gercekten o kadar iyidir ki , ben calısıyorum ,ona anahtarı verdim acil bişi olursa eve gelsin diye. Anne ütüler birikti şu gün uğrar mısın derim , evime gelir yemeğimi ütümü yapar ortalığı toplar biz gelmeden de gider. Mutlu oluyor böyle. Çocuklarıma yapıyorum başkasına degil der. Onun tek olumsuz yanı çok konuşuyor ve karşısındakini dinlemiyor. Ben de kendimi anlatmaya çalışmıyorum 64 yaşındaki insana. Kendi kendime sinirlenip atıyorum sinirimi. Ama doğumdan sonra ekstra sinirleneceğim işte o zaman susup oturmam herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…