- 24 Kasım 2017
- 2.343
- 6.597
- 158
Inş hepimizde kolaylıkla sağlıkla atlatalımAyyy kıyamam yaa.. İnsan ne desin ki zihniyet farklı ya kafaları çok farklı bazı kadınların.. Benim de annem gelip baktı bana ikisinde de sağolsun.. İlk doğumlar da tecrübeli birinin olması çok iyi bebeği yıkarken falan göbeği ilkin hassas insan çekiniyor giydirirken Bi de dikiş ağrıları oluyor rahat hareket edemiyorsun iyi oluyor annişler in yardımı.. İnşallah rahatlıkla atlatırız o dönemleri de
Evet fiyatlar çok yüksek gerçekten ya. Benim doktorun yönlendirmesiyle gitseydim en az 400-500 verecektim. Allah razı olsun ayarladı arkadaşım. Dün gittiğim devlette ki doktor herkese yapmıyoruz risklilere yapıyoruz demişti bana da. İnşAllah sen de uygun bir yer bulursun. Sen Bursa’da mıydın? Bursa da FSM de sonomar diye merkez var 250 ye yaptırmış arkadaşımSizler ne kadar ucuza buluyorsunuz böyle ben fiyat aldığım da en az 400 diyorlar
Sat a göre 19+5 de yaptırdım canım benMuhabbetiniz bol olsun hanimlar. detayli ultrason yaptiran arkadaşlar olmus. Kacinci haftalarda yaptirdiniz acaba? Herkes farkli birsey diyor kafam karisti benim
Canm detaylı 18-23 hafta arası yapılıyor. Ama geneli 20. Haftaya denk getiriyor.Muhabbetiniz bol olsun hanimlar. detayli ultrason yaptiran arkadaşlar olmus. Kacinci haftalarda yaptirdiniz acaba? Herkes farkli birsey diyor kafam karisti benim
Ay iyi aklıma getirdin benim ev bahçeli, evde kedim var bahçede de köpeğim. Köpeğim bahçeye yeni geçti daha. Doğum zamanı 2ay önceden derim ben köpek evde diye. Valla kimse gelmez ohhBir de benim kedilerim strese girer evde yabanci olunca. Zaten tantana olacak dogum zamani, odasiydu aglamasiydi vs, hayvanlara yuklenmem.Gerekirse kiz arkadaslarim var, onlar kalır.
hadsiz iste...Ahh bu kvdeler sanki biz onlardan az üzülüyor az istiyoruz da bnmkiler uzaktalar kışın gelir bir ay kalır giderler bn troid tedavisi gördüm cocuk için tedavi görüyorum aramış beni fircaliyor dediğine bak millet ikincileri doğurdu sen duruyon bırak ilaç kullanmayı da doğur iki gün ağlamıştım
19+5te canim benimMuhabbetiniz bol olsun hanimlar. detayli ultrason yaptiran arkadaşlar olmus. Kacinci haftalarda yaptirdiniz acaba? Herkes farkli birsey diyor kafam karisti benim
Yok cnm ist dayım ben..Ben parasında falan değilim artik.hamile kaldığımdan beri zaten hep stresli moral bozuklu geçti.. biran önce zaman gelsinde yaptırayım onun derdindeyim..valla bi oh diyemedim doğumun yarısını yarıladık hala belirsizlikler insanı deli ediyorEvet fiyatlar çok yüksek gerçekten ya. Benim doktorun yönlendirmesiyle gitseydim en az 400-500 verecektim. Allah razı olsun ayarladı arkadaşım. Dün gittiğim devlette ki doktor herkese yapmıyoruz risklilere yapıyoruz demişti bana da. İnşAllah sen de uygun bir yer bulursun. Sen Bursa’da mıydın? Bursa da FSM de sonomar diye merkez var 250 ye yaptırmış arkadaşım
İnşAllah artık sıkıntıların biter canm ya. Valla yolu yarıladık artık. Sağlıkla gelsinler kuzucuklar diğer herşeyin çaresi bulunur Allah’ın izniyle..Yok cnm ist dayım ben..Ben parasında falan değilim artik.hamile kaldığımdan beri zaten hep stresli moral bozuklu geçti.. biran önce zaman gelsinde yaptırayım onun derdindeyim..valla bi oh diyemedim doğumun yarısını yarıladık hala belirsizlikler insanı deli ediyor
Amin canım inşallah.. bir an önce artik ağustos gelse de yavaş yavaş sırasıyla allahın izniyle sağlıklı bir şekilde alsak kucagimizaİnşAllah artık sıkıntıların biter canm ya. Valla yolu yarıladık artık. Sağlıkla gelsinler kuzucuklar diğer herşeyin çaresi bulunur Allah’ın izniyle..
Simdi bu çocuk okula baslayinca ders calistirabilmek icin benim de ders calismam gerekecek.
Akşam akşam aklıma gelen şeyler
Günaydın Ağustos’un güzel anneleri
Bursa da yine Bahar havası esiyor çok güzel. Çalışanlara kolaylık, ev hanımlarına daha çok kolaylık diliyorum
Canım Neşe hanım hala dönmemiş Doğum izninden. Hayat hastanesi sana çok terstir sanırım ama orada Nazmiye Şentürk var o da çok yoğun ama ilgili bir doktormuş. Aklında olsun.
Bana da cüz verir misin canm?
Kızlar ben dün akşam devlete gittim. Çok şükür herşey yolunda 200 ger olmuş benim temel reisimayrıntılı usg için randevu isticektim dedim, Burda çekilmiyor dedi. Bi daha ki ay gelirsin bakabildiğimiz kadar bakarız dedi. Halbu ki 3 hafta önce kuzenim yaptırdı. Hocam dedim burdan sizin yönlendirmeniz ile perinatolojide yapılıyor Muş dedim. Baktı bana şöyle. Herkese ayrıntılı yapılmaz riskli gördüklerimizi yolluyoruz, her isteyeni yollasak ne olur buralar dedi. Şaşırdım. 17+6 sın 3 lü test istedim senden başka sıkıntı yok bebek gayet iyi dedi çıktım uyuz oldum sonuçta yaptıran yaptırıyor yani. Şimdi başka yollar araştırıyorum
Çok geçmiş olsun canım en kısa sürede iyileşirsin inşallahhhsaol canim. ishal devam bakalim. ilaci kullaniyorum. 3-5 gune gecmezse tekrar gel dedi.
amin canim.tesekkur ederim.
oglum da ben de tiksinmistim.
Bu bebişler şöyle bi sağlıkla doğsun da ele avuca gelsinlerde bak onların popişinden nasıl ısırıyorummm.. annelerine ne nazlandılar ne nazlandılar vallaa :)) çok geçmiş olsun canım olsun tedbir amaçlı da olsa yat daha iyi olur böyle böyle tamamlıcaz günlerimizi napalımHiçbir sebeb yok ağrımda vardoktor erken dogum mu diye bakti açilma yok incelme yok tedbir amaclı yatırıyor her seferinde
Benim Pazartesi günü 20. Haftada olucakMuhabbetiniz bol olsun hanimlar. detayli ultrason yaptiran arkadaşlar olmus. Kacinci haftalarda yaptirdiniz acaba? Herkes farkli birsey diyor kafam karisti benim
Benimde 20+4 günlükken yapılacak detayliBenim Pazartesi günü 20. Haftada olucak
Kızlar bende Mevlütte dağıtacağım hediyeliklere merak sardım ☺ Niyeyse bebek Mevlütleri her zaman bana çok huzur vermiştir bayılıyorum
bizim bi yer var burda tarihi bir mekan nişan söz içinde kiralanılıuor orda yapmayı düşünüyorum kısmet olursa.. ev de çok zahmetli oluyor bu tarz şeyler..
birde ben de çocuk odası yapmıyorum şimdilik ilerde düşünüyorum okul yaşına geldiğinde evimde müsait değil bunun İçin sanırım park yataklar mı iyi oluyor yoksa karyola tarzı beşikler mi? Çok bilgisizim valla yazdıklarınızı okuyup anlamaya çalışıyorum kendimce
Mevlut süslerini bende şuan düşünenlerdenim..ilk baktigim şey o oldu.. sanırım ben oda kokusu dağıtıcam en azından işlerine yarar bisey olur bi arkadaş da gördüm cok-da sık duruyordu bi ara resim atarım.. yanina da mevlut şekeri olur diyorum şimdilik..yatak meselesine gelince okul zamanı oda yapacaksan şayet büyümix alabilirsin epey kullanışlı oluyor oğlumda aldım battal boyunu şuan tam 4 yaşında hala onda yatıyor..ufak tefek bi çocukta değildir yaşıtlarına gore daha büyük duruyor. Ama artık yaza yatağa çeviricem onu..Kızlar bende Mevlütte dağıtacağım hediyeliklere merak sardım ☺ Niyeyse bebek Mevlütleri her zaman bana çok huzur vermiştir bayılıyorum
bizim bi yer var burda tarihi bir mekan nişan söz içinde kiralanılıuor orda yapmayı düşünüyorum kısmet olursa.. ev de çok zahmetli oluyor bu tarz şeyler..
birde ben de çocuk odası yapmıyorum şimdilik ilerde düşünüyorum okul yaşına geldiğinde evimde müsait değil bunun İçin sanırım park yataklar mı iyi oluyor yoksa karyola tarzı beşikler mi? Çok bilgisizim valla yazdıklarınızı okuyup anlamaya çalışıyorum kendimce
Tam zamanıBenimde 20+4 günlükken yapılacak detayli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?