2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Inş hepimizde kolaylıkla sağlıkla atlatalım

Sizler ne kadar ucuza buluyorsunuz böyle ben fiyat aldığım da en az 400 diyorlar
Evet fiyatlar çok yüksek gerçekten ya. Benim doktorun yönlendirmesiyle gitseydim en az 400-500 verecektim. Allah razı olsun ayarladı arkadaşım. Dün gittiğim devlette ki doktor herkese yapmıyoruz risklilere yapıyoruz demişti bana da. İnşAllah sen de uygun bir yer bulursun. Sen Bursa’da mıydın? Bursa da FSM de sonomar diye merkez var 250 ye yaptırmış arkadaşım

Bir de benim kedilerim strese girer evde yabanci olunca. Zaten tantana olacak dogum zamani, odasiydu aglamasiydi vs, hayvanlara yuklenmem.Gerekirse kiz arkadaslarim var, onlar kalır.
Ay iyi aklıma getirdin benim ev bahçeli, evde kedim var bahçede de köpeğim. Köpeğim bahçeye yeni geçti daha. Doğum zamanı 2ay önceden derim ben köpek evde diye. Valla kimse gelmez ohh

hadsiz iste...
Muhabbetiniz bol olsun hanimlar. detayli ultrason yaptiran arkadaşlar olmus. Kacinci haftalarda yaptirdiniz acaba? Herkes farkli birsey diyor kafam karisti benim
19+5te canim benim

İlk doğumdan çıkardığım dersler var benim de. Hastanede yanımda annem kalıcaktı kv tutturdu ben de kalıcam diye iyidir hoştur da gereksizdi kalması boşu boşuna sıkıştılar iki kişi kanepeye. Bu defa sadece annem kalıcak dedim. Doğuma gidiyoruz diye haber vermesin diye tembihledim eşime doğumdan önce kimseyi istemiyorum hastanede doğumdan sonra gelsinler. 40 gün olmasa bile ilk bir ay kimseyi kabul etmeyeceğim, ne düşünürlerse düşünsünler valla.
Doğum sonrası bambaşka bir psikolojiye ve bedene geçiş yapıyorsun. Bu süreçte ne kadar az insan o kadar iyi bence. Telaştan kalabalıktan uzak dingin bir süreç olmalı ve çevredekilerin bunu kendilerinin düşünmesi gerekli. Ben 40 ı çıkmayana gitmiyorum ve herkesten aynı anlayışı bekliyorum

Yok cnm ist dayım ben..Ben parasında falan değilim artik.hamile kaldığımdan beri zaten hep stresli moral bozuklu geçti.. biran önce zaman gelsinde yaptırayım onun derdindeyim..valla bi oh diyemedim doğumun yarısını yarıladık hala belirsizlikler insanı deli ediyor

İnşAllah artık sıkıntıların biter canm ya. Valla yolu yarıladık artık. Sağlıkla gelsinler kuzucuklar diğer herşeyin çaresi bulunur Allah’ın izniyle..

İnşAllah artık sıkıntıların biter canm ya. Valla yolu yarıladık artık. Sağlıkla gelsinler kuzucuklar diğer herşeyin çaresi bulunur Allah’ın izniyle..
Amin canım inşallah.. bir an önce artik ağustos gelse de yavaş yavaş sırasıyla allahın izniyle sağlıklı bir şekilde alsak kucagimiza

Simdi bu çocuk okula baslayinca ders calistirabilmek icin benim de ders calismam gerekecek.
Akşam akşam aklıma gelen şeyler
bana oldum.olasi okula başladı gi zaman zor gelir..halasına diyorum ki sen benimkilerin okul zamanı ilgilen onlarla bende senin okul zamanı na kadar ilgileneyim seninkilerle çünkü ona da küçüklük halleri zor.gelir..çocuğa bisey olacak korkusuyla fanusun içinde büyütür diye korkuyorum o derece yani dusun

saol canim. ishal devam bakalim. ilaci kullaniyorum. 3-5 gune gecmezse tekrar gel dedi.
amin canim.tesekkur ederim.

oglum da ben de tiksinmistim.
Çok geçmiş olsun canım en kısa sürede iyileşirsin inşallahhh

Hiçbir sebeb yok ağrımda vardoktor erken dogum mu diye bakti açilma yok incelme yok tedbir amaclı yatırıyor her seferinde
Bu bebişler şöyle bi sağlıkla doğsun da ele avuca gelsinlerde bak onların popişinden nasıl ısırıyorummm.. annelerine ne nazlandılar ne nazlandılar vallaa :)) çok geçmiş olsun canım olsun tedbir amaçlı da olsa yat daha iyi olur böyle böyle tamamlıcaz günlerimizi napalım

Kızlar bende Mevlütte dağıtacağım hediyeliklere merak sardım Niyeyse bebek Mevlütleri her zaman bana çok huzur vermiştir bayılıyorum

bizim bi yer var burda tarihi bir mekan nişan söz içinde kiralanılıuor orda yapmayı düşünüyorum kısmet olursa.. ev de çok zahmetli oluyor bu tarz şeyler..

birde ben de çocuk odası yapmıyorum şimdilik ilerde düşünüyorum okul yaşına geldiğinde evimde müsait değil bunun İçin sanırım park yataklar mı iyi oluyor yoksa karyola tarzı beşikler mi? Çok bilgisizim valla yazdıklarınızı okuyup anlamaya çalışıyorum kendimce

Mevlut süslerini bende şuan düşünenlerdenim..ilk baktigim şey o oldu.. sanırım ben oda kokusu dağıtıcam en azından işlerine yarar bisey olur bi arkadaş da gördüm cok-da sık duruyordu bi ara resim atarım.. yanina da mevlut şekeri olur diyorum şimdilik..yatak meselesine gelince okul zamanı oda yapacaksan şayet büyümix alabilirsin epey kullanışlı oluyor oğlumda aldım battal boyunu şuan tam 4 yaşında hala onda yatıyor..ufak tefek bi çocukta değildir yaşıtlarına gore daha büyük duruyor. Ama artık yaza yatağa çeviricem onu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…