2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben de İnstagram da gördüm Yasin ve Esma-ül-Hüsna olarak bebeğin ismi ve desenli renki şekilde kaplatabiliyosun çok hoşuma gitti hem atılmazda yanınada Mevlüt şekeri yada lokum olabilir torbalara koyup vermek istiyorum ne kadar masraf çıkar onu hiç hesaplamadım tabi
Büyümixi bi araştırayım o zaman canım

Yasin kitabını bende düşündüm ama onu oğlumun sünnet inde dağıtırım diye düşünüyorum..allah nasip ederse dışarıda yemekli semazenli sonrasında ufak bir eğlence gibi niyetindeyim allah nasip ederse..bu sene olur diyordum ama araya doğum girdi artik sonraki yaza ins..buda erkek olursa ikisi birden kesilir hem

Yasin kitapları çok tutmaz diye düşünüyorum.netten bakmıştım bende tanesi 2.3 lira gibi bisey iyisini yaptırmaya kalksan en fazla 5 okur heralde..kişi sayısı da önemli tabi..benim oda kokuları tanesi 10 liraya geliyor 60 tane yaptıysam 600 tutacak..O yüzden bende kendim hazırlayım diyorum daha uygun gelir hem malzemelri araştırmadayım suan

AY evet sünnettede çok anlamlı olur ne güzel erkek anneleri sünnet de yapıyor o da çok tatlı bi duygu inşallah istediğin gibi olur canım

600 müüü cidden kendin yapman çok daha iyi olur öğrendiğinde burda da paylaş bize de fikir olur hem

Berbat bir gece geçirdim. Akşam 6 gibi karnımın sağ tarafına şiddetli bir ağrı girdi. 1-2 saat bekledim belki geçer diye ama iyice şiddetlendi. Eşim şehir dışında annem bende kalıyor ama kaza geçirdi kaburgası kırık ne yapacağımı şaşırdım. Görümcemleri aradım gelip aldılar hastaneye gittik eğitim araştırma iyi olur dediler detaylı bakılır. Allahım rezalet. Gördüklerime inanamadım. Tahlil verdim, serum taktılar sonra doğumhaneye yönlendirdiler. İçeri asla kimseyi almıyorlar tek giriyorsun. Öyle rezil bir yer ki. İnsana böcek muamelesi yapıyorlar. Sancısı var kadının doğumu gelmiş azarlıyor doğum böyle bişey ne bekliyordun bağırmakla olmaz vs neler diyolar. Küçücük bir oda ve muayene edecekleri herkese soyunup alttan muayene için hazırlanmalarını söylüyorlar. Küçücük perde yetmiyor herkes herkesi öylece görüyor. 1 buçuk saate yakın orda öylece dehşetle olanı biteni izledim. Iki tane Suriyeli vardı doğum için gelen öyle kötü davrandılar ki onlara size tarif bile edemem insanlığımdan utandım. Psikolojim yerle bir oldu muayene oldum doğumhaneden çıktığım an sinirlerim boşaldı başladım ağlamaya. Akşam 8de gittik hastaneye yaklaşık 1 saat önce geldik eve. Böbrekte taş yada kumdan şüphelendiler ama tahliller temiz çıktı bebekte gayet iyi ama ağrımın sebebini bilmiyorum bişey söylemediler. Zaten bende ağrıyı düşünecek hal de kalmadı. Hala ağrım var bakalım hayırlısı sabah ola hayrola.. İnşallah geçer.

Simdi bu çocuk okula baslayinca ders calistirabilmek icin benim de ders calismam gerekecek.
Akşam akşam aklıma gelen şeyler
....
anne olunca herseyini severek yaparsin
benimki simdi kendi istegi ile anaokuluna basladi. eve bir suru istekle yolluyor ogretmen. yapiyroum vallahi. hatta bu cuma yaslilar hastasi nene dede olacaklarmis. ona gore hazirlayin cocuklari dedi. sakal biyik vs yapacagim
yok cim adamdan kirpi yapma, labirent yapma vs vs... sevmem normalde el islerini ama insan anne olunca yapiyormus
Çok geçmiş olsun canım en kısa sürede iyileşirsin inşallahhh
saol cnm. bulanti da basladi. gece gece ayaktayim bakalim. bi bitseydi artik.

herseyi okuyrm ama bazilari aklimda kalmiyor. oglun 3-6 yas arasiysa sunnet bekleyecekti zaten cnm arada bebek cikmis buyumus olur benim kuzu da 5 olacak bu yil. kismetse 7 yasi bekleyecegiz bakalim.

gecmis olsun cnm. sabah doktorunla gorusursun. ne yazik ki kalabalik hastanelerde yasanan sorunlar ;(

Benim de

Kabus dolu bir gece olmus. Malesef merhamet, sevgi saygi, Allah korkusu kalmamis, ayrica herkesin birbrni oylece görmesi ne demek, sikayet etmek lazim boyle bir sacmaliga haklari yok. Canim cok gecmis olsun sana da annene de , esin de yaninda yok iyice hassassindir şu an. Ama bu gunler gececek üzülme bebegini dusun. .. Allah sifa versin. (Bana da)

Ah bu devlet hastanelerii korkunçç bilirim canımm.. ağrın bıçak saplanır gibi ve nefesini dahi kesicimiydi? İdrarda bişey çıkmamış olabilir kanal da olmyabilir. Benimde idrarım da bi belirti yok yanma yapamama gibi.. Genelde hamilelikte sağ böbrekte şişmeye bağlı ağrı oluyormuş, hele de bi taş varsa daha da şiddetleniyor ağrı.. en yakın zamanda bi ürolojiye git canım ultrasonla baksınlar idrara sıkışık git mesaneye de bakıyorlar taş yolda mı nerde diye.. çok geçmiş olsun

Kizlar günaydın herkese çok teşekkür ederim dün ağlayarak doktora sordum benim kadar lekelemesi kanaması olup doğum yapmis bebeği sağlıklı biri varmi dedim ohhooo cok dedi dün ultrasonda kızımın yuzu bize dönüktü gülüyordu ultrason fotoğrafını gören cok şaşırdı onun keyfi gayet yerinde dediler içim rahatladı biraz daha

Kuzum Allah sifa versin tez zamanda toparlarsiniz insallah Allah kolaylik versin gecmis.olsun
Herkese gunaydinnnnnn

canım sana da annene de çok geçmiş olsun.. bu zamanlarında yalnız olmk cok zor bilirim
yazdıklarını okuyunca oturdm bende ağladım.. Allah kalplerine merhamet ve vicdan versin.. sabrı, vicdanı olmayan böyle meslekleri para için seçmesin.

Benim bir arkadaşım hem yaşı vardı hem şeker hastasıydı 1 mol gebelik 1 düşük ve 1 dış gebelikten sonra hamile kaldı kanamalar vs üstüne tansiyon hastası oldu bir dünya ilaç içip iğne yaptırıyordu.. bebişini kucağına aldı 2 yaşında şmdi ve 2.ye hamile şimdi :) daha neler neler yaşayanlar da vardır eminim. sen yüreğini ferah tut, bebişinle konuş, güzel şeyler düşün, ağlama sakın maşallah bak onun keyfi de yerindeymiş

Geçmiş olsun
Hastaneler çoğunlukla böyle malesef. Halden anlayan kimse kalmamış. Allah akıl fikir merhamet versin inşallah

AY evet sünnettede çok anlamlı olur ne güzel erkek anneleri sünnet de yapıyor o da çok tatlı bi duygu inşallah istediğin gibi olur canım
Valla erkek annesiyim ama hic sunnet hevesim yok ya. Tibbi bir girisimi neden kutluyoruz onu da anlamadim. Cocugun acisindan bakiyorum olaya hic umursamadigi insanlar hic umursamadiklari bir olay icin oooooh sabahlar olmasin modunda dans ediyor. En son sunnete gittigimde cocuga sehzade kiyafeti giydirmisler 4 kisi omuzlarinda bir taht ile getirdiler. Dedim bugun sehzadesin yarin koltuga visne suyu doktun diye annen popona terlikle vuruyor sonra neden psikopat bir millet olduk. Bu vurma meselesi tamamen espri ama biraz oyle oluyor yani tabi bunlar benim psikopat dusuncelerim

ben mevlidini hafta ici evde yapmayi dusunuyorum sadece bayanlari cagiracagim okullar acilinca yapicam ki ayak altinda cok cocuk olmasin diye. Mevlidte dagitmalikta isimli çikolata ve sukulent cicek almayi dusunuyorum. Yasin kitabini anneanemin kirkinda dagitmak icin yaptirmistik dogru düzgün alan olmadi evde cok var deyipte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…