2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Vallahi ben de ne yapacagimi bilemiyorum simdi bosa mi okudun vs dieyecekler ama cocugu birakmak icimden de gelmez kendimi biliyorum bakalim zaman ne gosterecek
Ben de el.kadar cocugu birakmak.icime sinmiyor.simdiden.erken ama 1 yas ideal.sanki

Bir karin agrisi vuruyor bir bel ağrısı gaz mi mide mi kasik mi anlamıyorum bir ağrı var ama nerden geliyor anlamadim normal bu haftalarda diye cok üstüne düşmüyorum yatıyorum sürekli insallah normaldir
Ben de ayni nedenden cuma gunu doktora geldim idrar tahlili istedi enfeksiyon olabilir dedi bakalim beterinden saklasin Allah

Ben de ayni nedenden cuma gunu doktora geldim idrar tahlili istedi enfeksiyon olabilir dedi bakalim beterinden saklasin Allah
Bende çarşamba hastaneye yattığmda baktı enfeksiyon çıkmadı yatınca geçiyor ama ayaga kalkip biraz yürüsem agri başlıyor herhalde hareketsizlikten haftaya gebe okuluna başlamayı düşündüm birazda olsa pilatesle falan belki agrilar azalir

İnsallah canim Allah saglik versin ben de pzt cikacak sonuc bakalim sanmiyorum kotu bisey olsun yine de bi baksinlar bakalim

Çalışıp çalışmamak sizin tercihiniz olmalı, bir annenin evladını kendi yetiştirmek istemesinden daha doğal ne olabilirki. Kimsenin ne dediğini umursamayın bence. Bakarsınız ilerde kendinizi hazır hissederseniz dönersiniz yeniden işe, istemezseniz hiç bir zaman dönmezsiniz.

Benim oğlum henüz bir kardeşi olacağını bilmiyor..ve aynı zaman da yaz bittiğinde okula başlayacağını da bildiğinden farklı düşüneceğini sanmıyorum zaten çok hevesli okula gitmeye..okul açıldığında da bende kendimi epey toparlamış olduğumdan kardeşiyle beraber getirir götürürüz artiik

Ne zaman söyleyeceksiniz

Vallahi ben de ne yapacagimi bilemiyorum simdi bosa mi okudun vs dieyecekler ama cocugu birakmak icimden de gelmez kendimi biliyorum bakalim zaman ne gosterecek
Mesleğin neydi canm bence kendi bildiğin gibi yap sonra pişman olma ilerde işine devam edersin yine bebeğinin ilklerini kimse kaçırmak istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…