2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yarın oğlumun doğumgünü kızlar.. zaman nasıl çabuk geçiyor insan anlamıyor.tam 4 yaşında olacak allahın izniyle. Evde ufaktan bir doğum günü kutliycaz hevesle bekliyor yarın olsun da hediyelerim gelsin diye..Nasıl.mutlu ve heyecanlı şimdiden..4 yıl önce bugün son hazırlıklarımi yapıyordum oglumsuz gecirdigim son günümdü

Aralarinda 4.5 yas olucak.insallah nice.mutlu sağlıklı yillari.olsun kucuk prensin

Nice mutlu yıllara inşallah bu da tek kutladığı son doğum günü artık kardeşiyle kutlar paşa

Ağız bezi canım bir tık büyük küçük mendil gibi değil de 30*30 gibi. Evet yaz için mükemmel olacak. Banyodan sonra kurulamak için, ince rüzgarı kesmek için, güneşi sineği engellemek içi bir çok şeyde kullanılabiliyor. Bol bol alacağım inşallah

Biz hep kiz ismi düşündük ilk kiz olunca bu yuzden erkek ismine bi türlü karar veremiyoruz kararsız kalıyoruz :)
Kasık ağrıları normanmis bu dönemlerde ben her gittiğimde doktora soruyom hep norman bebek büyüdüğü için dedi bazende bebek hareket ettiği için baskı yapabiliyomus özellikle bizim gibi 2 ci ye hamilelere bol bol dinlenme oneriyor doktor ancak o zamn geçermiş mümkün oldukça dinlen dedi bana

18 haftalık olduk herkes bebeğini hissediyormu bi benmi hissetmiyorum yaa off bu durum canımı sıkmaya başladı ilk gebeligim bu arada onla alakalı olabilir sanirim
Tabiki ondan ilk gebelikte geç hissediyor insan 20. Hafta da hissediliyor genellikle.. Ama ben tecrübeli olmama rağmen hala ay bebek miydi gaz miydi diyorum arada ilkin insan kestiremiyor hareketleri bebek güçlenip tekmeleyince acayip hissedeceksin anlamaman mümkün olmayacak

18 haftalık olduk herkes bebeğini hissediyormu bi benmi hissetmiyorum yaa off bu durum canımı sıkmaya başladı ilk gebeligim bu arada onla alakalı olabilir sanirim
Bende hissetmiyorum ya çok takmaya başladım dayanamicam gene doktra gidicem galiba

Aralarinda 4.5 yas olucak.insallah nice.mutlu sağlıklı yillari.olsun kucuk prensin
Aynen allah nasip ederse tam zamanın da olacak..benim doğumum sezeryan olacağından tam anlamıyla toparlandigim da oğlumda okula başlayacak ana okulu na rahat olacak benim.icin

Ben ilk bebeğimi 20 haftadan sonra hissettim ilkte normanmis ikinci 16 da başladı ama ara ara hissediyorum şuan 19 hafta halen çok az hissediyorum

Ay valla cnm ya stres yapar oldum hissetmeyince
Bende hissetmiyorum ya çok takmaya başladım dayanamicam gene doktra gidicem galiba
Dün eşime dedim dr gitsekmi dedim neden dedi bebeği hissetmiyorum diye sacmalama dr 20den sonra hissedersin dedi dyo
Ben ilk bebeğimi 20 haftadan sonra hissettim ilkte normanmis ikinci 16 da başladı ama ara ara hissediyorum şuan 19 hafta halen çok az hissediyorum
Inş bende biran önce hissederim cnm yoksa paranoyak olacağım yaa

Canim neden stres yapiyosun 20. Haftan gelmeden bence strese dusme senin bagirsak hareketi sandigin sey bebisin tekmesi de olabilir ya da kalbim cok mu hizli atti benim o neydi falan diyodum sonra algilamaya basladim yani anlatmaya calistigim biz daha acemi oldugumuz icin algilamamiz da uzun suruyo sen merak etme annesi o gayet iyidir

Kizlar bu arada ben bebek olduktan sonra calisip calismama konusunda cok kararsizim yani demek istedigim atiyorum 1 yasini doldurduktan sonra da belki calismam ben bu bebegi cok istedim onu birakip ise gitmek dusuncesi bilesimdiden gozlerimi dolduruyo biliyorum buna karar vermek icin cok erken ama aklimi da kurcaliyor

Kendini tedirgin çok hissediyorsan sağlık ocaklarinda kalp atışını duyuyorlar ama cnm senin için erken bence 20 haftaya kadar sabret emin ol bebeğin keyfi yerinde sagligida yerinde

Aynen allah nasip ederse tam zamanın da olacak..benim doğumum sezeryan olacağından tam anlamıyla toparlandigim da oğlumda okula başlayacak ana okulu na rahat olacak benim.icin

Canım benim kızım da Şubat 2015 doğumlu. Ana okulu olayı beni çok düşündürüyor tam bebiş ler doğacak okula başlayacaklar. Yanlış anlar mı acaba diyorum. Bebek geldi beni okula yolluyorlar gibi düşünür mü ki. Şimdi oyun grubuna gidiyor öğretmeni yolla ama ilk bir ay bebek olmadan sen götürüp getir dedi. Bakalım nasıl olacak.

B n 17. Haftanın başında hissetmeye başladım şimdi güçlendi baya dışardan elleyince hala hissedilmiyor eşim farkedemiyo ama ben içimde çok net hissediyorum :) herkeste değişiyor merak etme hissedersin yakında sende

Ben 1 ay sonra işi bırakıp bı daha çalışmamayı düşünüyorum .)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…