2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Mesleğin neydi canm bence kendi bildiğin gibi yap sonra pişman olma ilerde işine devam edersin yine bebeğinin ilklerini kimse kaçırmak istemez
Gazetecilik mezunuyum zaman mewhumu yok yani ve is acisindan da hep ozelde zaten calisiliyo cokta matah degil aslinda canim ama iste celiskiye dusuyor insan bakalim canim ne yaparim ne ederim sen ne is yapiyosun we calisiyomsn

Ewt gercekten haklisiniz iste insanin kafasi karisir ve celiskiye duser ya, benimki oyle bisey

Bugün 4. Gün gündüz hiç sıkıntı yok söylüyo cok şükür hiç kaçırmadı ama gece cesaret edemiyorum bezliyorim. Sabahta çok az ıslak oluyo 1 kere yapıyo sanırım. Gece hadi oğlum tuvalete gidelim diyorum ama gitmiyo ama ilk Gün e göre baya ıyi çok şükür. Dediğin gibi ilk gün kıyafet yetistiremedim dedim vazgecicem galiba ogrenemiycek. Iyi ki pes etmemişim

Keske bende yapabilsem ama benim oglum 26 aylik sanirim henuz erken olur aslinda yazin bezsiz olsa kendisi icinde iyi olur
Ben doğumdan önce hem de karnım büyümeden alıştırmak istedim sonra zor olur diye. Her çocuk farklı oluyo hazır olup olmadığını anlarsın aslında kakasını felan yaparken saklanıyo mu rahatsız oluyo mu mesela? Sinyal veriyolar aslında.

Ay ben baya sağlıksız besleniyorum ya canımın çektiği her şeyi yiyorum nerdeyse fast food da dahil ilkinde dikkat ediyodum da bunda saldım valla şimdi sizin yazıları görünce bi tırsmadım değil.

kizlar bende temmuza kadar calismayi planliyorum ins bi sıkıntı yasamam işyeri isveren cikisli yapacagindan işsizlik maasi alacagim 1 sene sonra tekrar calismayi düşünüyorum bebege de kaynanam bakacak zaten bizimle yasayacagindan içim rahat.

Çok güzeller güle güle giysin kuzucuk

Ay ben baya sağlıksız besleniyorum ya canımın çektiği her şeyi yiyorum nerdeyse fast food da dahil ilkinde dikkat ediyodum da bunda saldım valla şimdi sizin yazıları görünce bi tırsmadım değil.
Canım öyle düşünme saglksz beslendm diye ama artık yemeği şifa niyetine yeme olayını çözmek gerekiyor sanrm yoksa arada canimz saglksz şeyler cekeblr ama abartmmkta fayda var. Bir de her şeyin alterntfi var canım hamburger çekti al koymayı köfte yap benim gibi aylardır mutfağa grmdysn kasap bile içine her seyincekip şeklini bile verip satıyor hamburger ekmegi aldn mi tadından yenmz tabi bulantm olmayıp yiyeblmen de bir lütuf orası ayrı masallah diyelm.

Benimde tam bayramın 1. Gününe denk geliyor ama benim sezaryen olacağı için büyük ihtimal bayramdan bir kaç gün once alır diye düşünüyorum. Plânlı sezaryenin rahatlığı var üstümde.

Kızlar alınması gereken tümmm herrşeyin listesi olan var mı ya? Bizim ilk çocuk olacağından tecrübesiz kalmak istemiyoruz
Canim buraya sadece burun aspiratoru eklemeyi unutmuşum ben böyle bir liste hazirladim insallah isine yarar

Eklentiler

• 20190324_232518.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 86
Benimde tam bayramın 1. Gününe denk geliyor ama benim sezaryen olacağı için büyük ihtimal bayramdan bir kaç gün once alır diye düşünüyorum. Plânlı sezaryenin rahatlığı var üstümde.
Benim ilk doğumum olacağı için normal mi olacak sezeryan mi olacak o da belli değil Korkuyorum ama aklıma getirmemeye çalışıyorum Her şey olacağına varır ne de olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…