2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Herkese Günaydınn :)
Ay ben baya sağlıksız besleniyorum ya canımın çektiği her şeyi yiyorum nerdeyse fast food da dahil ilkinde dikkat ediyodum da bunda saldım valla şimdi sizin yazıları görünce bi tırsmadım değil.
yaa ben de senin gibiyim. ilkinde çok dikkat ediyordum. hamileliğin ortalarında bir kere canım kola çekmişti bir kere içmiştim. onun dışında o kadar dikkat ediyordum ki. pizza bile yiyeceksem vejeteryan pizza yiyordum :) ama şimdi öyle mi ilk üç ay arada yarım bardak soğuk kola içiyordum su içemeyince o kadar iyi geliyordu ki.dediğin gibi fast food bile yiyorum.sanırım ikinci de insan rahatlıyor tabi bunları yapmasak daha iyi de işte
Benim ilk doğumum olacağı için normal mi olacak sezeryan mi olacak o da belli değil Korkuyorum ama aklıma getirmemeye çalışıyorum Her şey olacağına varır ne de olsa
her bebek kendi doğumunu seçermiş :) kızımda bir yerlerde okumuştum :) kızımda illa ki normal olacak dedim. hatta epidural bile istemiyorum dedim o kadar gözümü karartmıştım yani :) 37. haftada çatı muayenesinde doktor çatı darlığı sebebiyle sezeryan dedi ben hala hiç mi normal olmaz diye soruyordum o da bebek ya da senin için sıkıntılı olur diyince vazgeçtim. salı günü sezeryana karar verdik ama kızım pazar akşamı gelmeye karar verdi suyum geldi hastaneye gittiğimde 3 cm açılmam bile vardı ama daha önceden sezeryan olacağını konuştuğumuz için yine de sezeryan oldu biraz uzun oldu ama o şimdiden düşünme, korkma bol bol yürüyüş yap doğumun nasıl olacağı sona doğru belli olur zaten

Gazetecilik mezunuyum zaman mewhumu yok yani ve is acisindan da hep ozelde zaten calisiliyo cokta matah degil aslinda canim ama iste celiskiye dusuyor insan bakalim canim ne yaparim ne ederim sen ne is yapiyosun we calisiyomsn
Ben aşçı olarak çalışıyorum bı yerde eşimde baştan beri bırak diyo ben izne kadar çalışmak istiyorum ama sonra en azından bebek büyüyene kadar düşünmüyorum çalışmayı

Arkadaslar dogum.parası hakkinda bilgisi olan varsa anlatabilir mi mesela ben parayi aljp birakmak istiyorum isi ne yapmam lazim sureler nedir
Canım sen işten çıkmadın mı doğum iznine bitip parayı alana kadar işten çıkışın olmaması lazım sonra çıkış yaptırırsan sorun olmaz

Benimde tam bayramın 1. Gününe denk geliyor ama benim sezaryen olacağı için büyük ihtimal bayramdan bir kaç gün once alır diye düşünüyorum. Plânlı sezaryenin rahatlığı var üstümde.
Merhaba benımde aynı tarih doğum nasipse ama sezeryan yada normal doğum 2.çoçuğunuz mu ondan mı sezeryan dediniz tarihimiz çok sıkıntılı ama o tarihte olmaz belki allah bilir

Inşallah canım bende cesaret edebilirsem bezlemeyim bu gece. Bu sabah kuru kalktı mesela. Dediğin gibi yapıyorum bende uyuduktan sonra bezledim hep ama sabah farkediyo tabi

Merhaba benımde aynı tarih doğum nasipse ama sezeryan yada normal doğum 2.çoçuğunuz mu ondan mı sezeryan dediniz tarihimiz çok sıkıntılı ama o tarihte olmaz belki allah bilir
Evet ilki mecburen sezaryen oldu. Buda öyle olucak ins. Ben memleketimde yapicam doğumu daha ordaki doktora gitmedim bakalım ne diyecek ama benim tahminim bu yönde bayramdan bi kaç gün once alır diye düşünüyorum.

Canım sen işten çıkmadın mı doğum iznine bitip parayı alana kadar işten çıkışın olmaması lazım sonra çıkış yaptırırsan sorun olmaz
Ciktim da baska yere basladim.sirf bunun.icin para için ama.burasida dayanilir gibi değil

Ya bende bir normal doğum korkusu başladı anlatamam size şimdiden sezaryan olsun diye düşünüyorum sancıyla gitsem dahi sezaryan olsun diyeceğim gibi geliyor insallah geçer bu korku

Rica ederim canım haftalik ne alacağımın listeside var o listeye göre 35. Haftada herşeyim tamam oluyor istersen o listeyide atabilirim ben kendine göre düzenlersin
Ne g
Gunaydinlaaar ultrason icinde saglikli sonuclar dilerim.. perinatolog demissin acaba hangi hastanede yaptiracaksin canim

Hanimlar gunaydinlar,

Mide yanmasi illeti ile basim dertte. Gecen hafta doktoruma bahsettim, Rennie lerle bastiriyorum dedim, gunde en fazla uc adet aldigimi soyledim bazen (genelde 1 veya 2); doktorum cok icmememi, asil hamileligin daha sonraki aylarinda bebek ‘yukselince’ daha beter olacagini soyledi. Yuksek yatmaya calis filan dedi.
Yiyebilecegim/icecebilecegim zararsiz seyler varmi, gecen vanilya puddingi dedi bi is arkadasim, onu deniiycem. Baska fikirleri olan? Delirtecek beni bu yanma nerdeyse.

Ilk 4 ay cok cektım dıyebılır hıc ılac almadm bana sade soda ıyı geldı. Bırde yaglı agıryemeklerden kahveden asıtlı yıyeceklerden portakal mandalına bunlar tetıklıyor. Cok kotu bırsey cam seker yatarken ıyı oluyordu kesıyordu. Ac gezıyordum ınan yemek yeyıp mıden yanacak dıye cogu gece ac yattım.sut ıyı gelır derler bırde

Evet ilki mecburen sezaryen oldu. Buda öyle olucak ins. Ben memleketimde yapicam doğumu daha ordaki doktora gitmedim bakalım ne diyecek ama benim tahminim bu yönde bayramdan bi kaç gün once alır diye düşünüyorum.
evet muhtemelen öyle olur hayırlısı ile kucaklarımıza alalım inşallah hepimiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…