2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar bebekten önce kendim için alışveriş yapıcam galiba pijama biriktirmem lazım ince yazlık rahat birşeyler bakıyorum. bulan olursa paylaşabilirmi bilgimiz olsun. hastane içinde şöyle birşey düşünüyorum inşallah

Bunlarda benim alışverişlerim bide solomombaby kangurum var. bi tane daha küçük çocuk olunca kanguru şart oldu

Eklentiler

• 20190325_103723.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 80
  • 20190325_103646.webp
    68 KB · Görüntüleme: 82
  • 20190325_103612.webp
    45,5 KB · Görüntüleme: 81
  • 20190325_120911.webp
    142,7 KB · Görüntüleme: 72
  • 20190325_103723.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 70
  • 20190325_103612.webp
    45,5 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar haftasonu ıkı gunde 1 kılo almısım kafayı yıcem abartı bısey yemedım. Hatta dun sadece kahvaltılık turu tekettım odem olabılır mı
odemdir canim iki gunde nasil 1 kilo alcan bazen bende de oluyor gecen hafta tartildigimda 56.6 cikmistim bugun tartildim 56.4 ciktim. doktorum tuzu azalt dedi bende oyle yaptim

Arkadaşlar az önce gözümün etrafında kırmızı nokta noktalar çıkmsti başlangıcı kas altlarımdan göz çukurumca yuvarlar şekilde sok oldum böyle bişey yaşayan var mi?

Valla için rahatladı cnm ya burda yazmaya korkuyordum herkez hissediyorsa bende mi sorun var dye çok şükür ben tek degilmisim ins bizde en kısa zamanda sert hareketleri hissederiz ins canm
Canım asıl ben hareket oldgnda ne tepki veririm ondan kokryrm biraz sanırım alslyr kontrollerde her şey iyiyse sorun yok bence birde annem beni aşırı hissetms resmen kolumu bacagimi fark ederms ilerleyen aylarda ama abim hep sag tarafında harektsz dururmus demem o ki çocuktan çocuğa bile fark eden biseymis. Aklıma takılan ne varsa ben yaziyrm burda sagolsn arkdslar hep cevaplyr onun için burdyz hemen yaz

kızlar bende ilk bebeğimi 21 haftama hissettim ki gözümle karnımın oynadığını gördüm demk daha önceki hisleri gaz hareketi zannetmişim
şimdi bi haftadır fln hiddeyorum ikinci olunca ayırt edebiliyorum
sizde en yakında hissedersiniz insallah

Ya bende bir normal doğum korkusu başladı anlatamam size şimdiden sezaryan olsun diye düşünüyorum sancıyla gitsem dahi sezaryan olsun diyeceğim gibi geliyor insallah geçer bu korku
oglumu normal istemedim. O donem baska problemlerim ortaya cikmisti ve artik vajinal muayeneden bile deli gibi korkuyordum. Pazartesi gunu doktora gittim persembe gunune sezeryan icin gun aldim. Bebegim bas asagi pozisyondayani normal dogurabilirim. Carsamba gecesi yattik yarin dogum var sabahtan. Bir anda karnima agri saplandi ama ay diye bagirdim dedim eger sancim baslarsa sabah kadar dogurmam insallah. Neyse sabah oldu 5 ocak ankaraya gece kar yagmis tum ara yollar tikali kar var hastaneye gittik. Direk nst cekip ameliyata hazirladilar kimse ultrason yapmadi. Ameliyatta doktor senin bebegin ters miydi dedi yooo dedim 20. Haftadan beri basasagi duruyor. Vallla ters geliyo ayaklarini ile doguyo dedi. Dogunca vay yaramaz ne yaptin sen kordonuna dedi. Bir guzelde dolamis kendine bu koca kafaliyi istesende normal doguramazdin dedi. Yani benim yaramaz o gece ciglik attigimda muhtemelen ters donuyordu. Kisaca bu isler nasip hele o gunler gelsin

Ben ilk üç aylık dönemde öyle çok kötüydüm, soğuk süt iyi geliyordu, ama fazla değil birkaç yudum kadar, fazlası da çok gaz yapıyor

Gerçi evet nasil gelecegine bebek karar veriyormus ama biraz okumak ve fazla sey bilmek bana iyi gelmiyor galiba korkum artıyor inşallah hepimizin en az aciyla atlatiriz

Gerçi evet nasil gelecegine bebek karar veriyormus ama biraz okumak ve fazla sey bilmek bana iyi gelmiyor galiba korkum artıyor inşallah hepimizin en az aciyla atlatiriz
Canim bn kimsenin dogum hikayesini okumuyorum dinlemiyorum doganin kanunu bu zaten bi sekilde bu cocuklar cikacak icimizden gozumu korkutmak istemiyorum Allah kerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…