2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar lcw internet sitesinde ve trendyolda lcw da bu güne özel indirim varmış %20 bu sefer kendime aldım Hastanede elbise iyi olur dediler bir beden büyük aldım umarım o zaman hala onun içine girebilirim. Bir de bebek doğduğunda evde büsürrü kişi olucak böyle uzun pijamayla daha rahat ederim diye düşündüm bakalım iyi gelirler inşallah

Eklentiler

• FB32CE96-C381-4557-B71D-33F432ED959E.webp
    15 KB · Görüntüleme: 46
  • B75D85C1-383D-401B-891E-06A2A4476BBD.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 56
Ayyy cnm saol insanlarda strese sokmakta birebir aaa neden hissetmiyon gbi yaklaşıyor etrafında oyuzden onlara hiç bisy sormam burdan soruyorum cnm sağolsun arkadaşlar yanıtlıyor

Kızlar lcw’de indirim var. Bebekler için Kıyafet, nevresim, battaniye vs indirimde hep. Ben bu iki müslin battaniyeyi aldım. İkisi 30tlye geldi. Tanesi 15tl bu fiyata hiçbiryerde bulamayız. Bizimkiler yaz bebişi olacak unutmayın müslin çok yardımcı olur. Ben kıyafet anlamında bebeğe herşeyi aldığım için artık eşimle kendime aldım yazlık tişörtler onlarada bakabilirsiniz ihtiyacınız varsa

Canim gecen hafta trendyola bakmistim farkli markalarin vardi pijama ve lohusa takimlari. Ben bir de sey yapmayi dusunuyorum. Onu dugmeli kisa kollu yazlik pijama takimlari oluyor. Hani direk lohusa pijamasi olarak degilde sonradanda giyebilecegim biseyler olsun diye dusunuyorum. Rahat penye kumas L veya XL olarak bakacagim. Lcwde bi takimi gozume kestirdim mesela

ben de lcwdan bunu aldım. bu da muslin battaniye. seninkiler de çok güzel görsem bir tane daha alırdım :)

Valla için rahatladı cnm ya burda yazmaya korkuyordum herkez hissediyorsa bende mi sorun var dye çok şükür ben tek degilmisim ins bizde en kısa zamanda sert hareketleri hissederiz ins canm
bende yeni yeni bişeyler hissediyorum ama ne olduğunu tam anlayamamakla birlikte ıcımde bır can var onu hıssedıyorum kıloyla da ılgısı olduğunu soyluyorlar ben kıloluyum ondandır dıyorum, inşallah bizde tam manasıyla yasarız o güzel duyguyu

düşündüğün mantıklı bencede :) bugun bende pijamalara baktım bır arkadasım gecelik olandan da al sezeryan olursa lastıklı alt ust takım gıyemezsın dedı daha once sezeryan olan arkadaşlar bılgılendırse bıze oyle mı almalıyız acaba

Canım 1 tane gecelik lazim ilk ameliyattan çıkınca sonda falan oldugundan ama pijama lastiği sezeryan kesisinin üstüne geliyor sıkıntı olmuyor

Ben de aldım bu müslinlerden, dokusu filan çok hoş. Güzel günlerde kullanalım :)

Güzel haberlerini bekliyoruz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…