2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ay ne güzel yazmışsın, teşekkür ederimben de düşünmemeye çalışıyorum ama aklıma gelince de korkuyorum tabii hayırlısıyla gelsin de bebişler hangi yolu seçerlerse artık

sut deniicem canim. sade gazozu bende iciyorum evet.
sabahlari kahvalti niyetine bir dilim ekmek yerine yogurt (quark) ile vla (bir cesit pudding) yemeye calisicam bakalim ne olacak.

buraya mesaji yazdiktan sonra istasyonda gunluk bisiklet kiralamak icin bisiklet garajina indim, mide yanmasi bulantiya dondu birden ve mide bulantisindan oksuruk tuttu, bogulacaktim, cop tenekesi ariyorum bi yandan da, bikac kadin yardima kostu iyi misin diye, cop tenekesi buldum kustum rahatladim. tabi yanisira muazzam rezil oldum hahah..garaj calisan adamlar su verdiler, ‘otur gel’ filan diye ilgilendiler sagolsunlar haha..neyse. pazartesilerinden bosuna nefret etmiyorum dimi ama.

odemdir canim iki gunde nasil 1 kilo alcan bazen bende de oluyor gecen hafta tartildigimda 56.6 cikmistim bugun tartildim 56.4 ciktim. doktorum tuzu azalt dedi bende oyle yaptim
Tuzlu nerdeyse hıc tuketmedım.
yanlız sade gazoz degıl sade maden suyu soda. Gazoz asıtlı ıcecek daha kotu yapar. Gecmıs olsun tekrar

Bende kaptım hemen 2 tane

bu cantalari gorunce ‘oh noooo’ oluyorum yaa hahaha..saka biyana gule gule kullan, aldiklarin cok cici (cantan da oyle aslinda).
hosuma giden bir iki model gordum canta da, azcik tuzlu olacak ama bi zahmet stilime uysun dimi ama. Efelihayat ciiim gri almicam cantayi gorursun! Hahah..

Bu çantalardan bende pek hoşlanmıyorum ama bol yer bol fonksiyon lazım bana. kizimda tarz herseydi ama bunda pratiklik kolaylık bol alan istiyorum

Çok güzeller. Bu çantayı internette gördüm herkes ıyi yorum yapmış sizce nasıl kullanışlı mı?
Ben aliexpresten getirttim bol alanı var kaliteli gibi ıslak mendil gözüne kadar düşünmüşler açıkçası şu anlık beğendim

sağol canım kahvaltıdan sonra yükseldi gene beyaz ekmekde mi yükseltiyor acaba tam buğday ekmeği yemem gerek sanırım
bilemiyorum ki canim.

Kızlar haftasonu ıkı gunde 1 kılo almısım kafayı yıcem abartı bısey yemedım. Hatta dun sadece kahvaltılık turu tekettım odem olabılır mı
sislik olabilir. meyve de cok tuketirseniz kilo fazla alirsiniz.

yagli ve kizartma yeme. baharatli aci vs tuketme. kuruyemis de yakar mumkunse uzak dur canim.

Bu ikisinden hangisi daha güzel karar veremiyorum bı türlü hep beyaz istiyodum ama diğeri de güzel Eki Görüntüle 2250193 Eki Görüntüle 2250194
ikisi de guzel cnm.

sabahtan beri siteye girince bizim topik ortalikta yoktu. daha yeni girebildim. tek bende mi sorun oldu acaba

Ben aliexpresten getirttim bol alanı var kaliteli gibi ıslak mendil gözüne kadar düşünmüşler açıkçası şu anlık beğendim
Canım linkini paylaşabilir misin çantanın merak ettim. Nasıl olsa vakit var getirtilebilir aliexpresten :)
Bu arada ben de Ateş ölçerimizi ordan getirttim geçen hafta elime ulaştı alından kulaktan ölçüm yapıyor ve biberondan mama sıcaklığını ölçüyor.

Tabi ki alta atıyorum 1 ayda geldi benimki
Benimde ateş olcere ihtiyacım var sen memnun kaldıysan senin aldigin linki yollar mısın

Sitede sorun.var canim R Rzg14
Kizlar sunu.begendim sizce.nasil 87 tl
canta alirken bence cantanin kendi agirligina dikkat edin. mutlaja sirtta da tasinsin. canta kendi agir olunca, bebekte kucaktaysa annenin vay haline. hem omuz cokuyor hem nefes daraliyor. ben decayhlonun cantalarindan en cok memnun kalmistim oglumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…