2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kaç gün önceden randevu aldin canım ?benim haftaya kontrolum var cuma doktorda ok derse cumartesi de detaylı icin alayim diyorum çünkü sonraki hafta şehir dışında olacağım.
16haftada dr su tarihte yaptir dedigi icin ben o zaman almistim cnm. Netten bak bi. Deniz dr.un muayenelerine. İstedigin tarihler varsa ayarlarsin cnm. Ama arayip ayarla. Yarim saatlik detayli usg demen lazimmis. Tek bebek mi cift bebek mi soruyorlar. Fiyat ve zaman ayari icin.

güzel haberlerle gel inşallah canım

cumleten gunaydın arkadaslar,

calısan arkadaslarıma iyi mesailer diliyorum tgif tgif tgif, evdekilere sevgilerimi yolluyorum

bugun bizim evlilik yıldonumumuz, sabah beraber cıktık evden baktım unutmus gibi duruyor, hic oralı degil. insallah unutmamıstır. 10. yılımızı iki gun onceden kutlamıstık:) artık adamın üzerinde nasıl bir baskı kurduysam iki gun onceye kaydetmis, o saskınlıkla, hey allahım:)bu da boyle bir anımızdır. evdeki huzur, ask, kiminle evli oldugun muthis hayati bir sey! canım kocam. allah kimsenin agzının tadını bozmasın. amin.

aksam hem kızımın konseri vardı hem o kosturmada iki avm dolasayım deneyerek bakayım istedim ama yok anacım, canım cıktı. allah askına butun gebe pantolonları dar paca olmak zorunda mı? zaten iki magazada gebe bolumu var, biri lcw, digeri defacto. hm'in magazalarında satıs yokmus sinir oldum. deneme sansın yok. internetten alacaksın. defactonunkiler epey kalitesiz duruyordu, lcw'dakilerde dar paca allahım dar paca. vucudum zaten armut gibi oldu, cok yakıstıramıyorum. salopet ozenmistim; mubarek o da dar paca! elim bos dondum. tum bunları bir de 1,5 saate sıgdırdım, yoruldum tabi. haftasonu elbise bakacagım. gebe degilde normal kadın bolumunden. sizler nasıl yaptınız bu isi, baska marka var da ben mi bilmiyorum acaba?

öyle iste,
gunumuz guzel gecsin dilerim.

simdi dogru migrosun sitesine:) avent emzik ve biberonu bakalım uyguna bulabilecek miyim:)

Tamam canim saol verdiğin bilgiler için

mecburen bende dar paça aldım ki hiç sevmem. okadar mağaza gezdim. dar paça kot görünümlü bir tayt aldım ama çok rahat. ince hemde yaz için çok uygun. üzerine uzun tunik bakıcam. benimde basenlerim çıktı.
kendimi çok bakımsız hissettim avmde gezerken. dilber hala gibi hissettim .
birde grip olunca saldım kendimi. ruj bile sürmüyorum hamile olduğumu öğrendiğimden beri. vucüdum ödem toplamış tuzu kestim tambuğday ekmeği yiyorum 1 haftada 1.5 kg vermişim ödem gitti sanırım. çok şükür.. doğumdan sonra fit görünmek istiyorum inşallah

İlk akşam ben ikinciyi yaptırmam diye ağlamıştım. Ama şimdi acısı geçince yaptırırım diyorum bakalım senin nasıl olacak :)
Korktuğum kadar değilmiş canım:) 1 dozun koruyuculuğu yok diye okumuştum. 2.yi yaptırmasak bunu boşuna yaptırmış olacağız, o yüzden yaptırmak lazım ikinciyi de yaptırınca artık tecrübelerimizi paylaşırız yine
Tetenoz aşısi kacinci haftalarda yapılıyor? Beni hiç arayıp soran yok 18. Haftamdayim
20.hafta bitince gel demişti bana canım. Sen bir sağlık ocağına git istersen ben bir kez devlet hastanesine gittim, sistemlerine o zaman düşmüş olacak ki hemen aradılar hiç gitmesem haberleri olmayacaktı herhalde
güzel haberlerle gel inşallah canım
İnşallah canım çok teşekkür ederim

Ben geçen yıl bir ara 63’e çıkmıştım o ara aldığım pantolonları giyiyorum halâ şu an 60’ım daha o yüzden biraz daha götürür herhalde beni. Birkaç tane hamile pantolonu almıştım ama onlar da büyük geliyor pek giyemiyorum elbise konusunda hemfikirim. Elbise alıp yazın hep onları giymeyi düşünüyorum. Lyn devon ve Gör&Sin internet sitelerinde beğendiğim modeller var ama emin olamıyorum beden konusunda. Düşünme aşamasındayım şu an ve o avent biberonlardan bugün ben de alacağım Migros’tan Belirtmeden geçemeyeceğim yazdığın her şeyi keyifle okuyorum kitap çıkarsan da okunur yani

inşallah canım. yine şimdi bir miktar iyiyiz. en azından düşerken kendini azcık kolluyor. ilk yürüyüşleri daha zordu. hem yarım yamalak yürüyor hemde yaramazlık yapıyor.

hm nin gebe bölümü çok tatlı ya. ben iki tane üst aldım. başka mağazası yokmu acaba. internette Gebe trendyolda sık sık indirime giriyor.

oyy güzel günlerde giysin miniş

bende bu haftaya kadar ofistekilere soyledigim icin artık gebe gibi giyineyim, yururken daha rahat davranayım istiyorum, mamafih pantolonum yok:) hadi bakalım, dogumdan sonra da fit anne grubu kurarız pembepatiks:) saglıklı olalaım da, veririz kiloları, dediydi dersin arkadasım.

amanın ne dedin duskapanı:)utandım valla:) tesekkur ederim. kalemim kadar hesabım kuvvetli olsaydı da alim ulema olsaydım keske. ama dogru yazmayı cok seviyorum, kendimi yazarak sagıyorum. dedigin sitelere bakayım hemen. baktım baktım hemen internet sitesinde stokta yok gozukuyor, ogle molasında cıkacagım en yakın markete bakalım.

hm nin gebe bölümü çok tatlı ya. ben iki tane üst aldım. başka mağazası yokmu acaba. internette Gebe trendyolda sık sık indirime giriyor.

evet snowmotion hakikaten cok tatlı ama su an bedenimi kestiremiyorum. ya 38 ya da 38,5 dan 40'ım sanırım:) birde kargo geliyor ya bir heyecan acıyorsun olmayınca iade et tekrar bekle, hic sevmiyorum oyle olunca. yok arkadasım hicbir magazasında yokmus.

oyy güzel günlerde giysin miniş

tesekkurler mavilibalıkcıgım, hic bilmedigim bir model ve satıcıydı arasam bulamazdım. acayip cok satıcı var orada, insanın kafası karısıyor.

Günaydın kızlarr ❤ Bende bugün alışverişe çıkıcam hafta sonu İçin gezme planlarımız var evde bi şekilde idare ediyorum ama dışarıda artık biraz daha bakımlı şık olmak istiyorum. Kuzenimin nişanı var onun İçin elbise bakıcam birde bi kaç günlük bişeyler bakıcam Lcw den tayt almıştım çok memnun kaldım bi kaç tane daha alıcam onlardan bir de Salopet istiyorum eşimle hayalimizdi bak sen de böyle giyiceksin derdi sevgiliyken ben normalde de dar paça giydiğim için benim için sıkıntı olmuyor hatta daha çok hoşuma gidiyor

Bu Migros’taki indirime bende bakıcam. Yalnız farkettim de bugün bir çok yere gidicem demişim ama bunları nasıl yapıcam bakalım gönül istiyor ordan oraya ama inşallah hastanelerde bitmez yine günümüz

Günaydın kızlar bnm eşim zaten kilolu ve baya göbekli bana bi yetişemedin deyip dalga geçiyor kendiyle daha kilo fln almasın valla obeze doğru kayıyor ztn bn 61 e düşmüştüm bir ara şimdi 64 oldum diye çok mutlu oldum valla heralde kilo aldım diye sevinende bir ben varımdır tabi ins bundan sonra çok almiyim de genede :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…