16haftada dr su tarihte yaptir dedigi icin ben o zaman almistim cnm. Netten bak bi. Deniz dr.un muayenelerine. İstedigin tarihler varsa ayarlarsin cnm. Ama arayip ayarla. Yarim saatlik detayli usg demen lazimmis. Tek bebek mi cift bebek mi soruyorlar. Fiyat ve zaman ayari icin.Kaç gün önceden randevu aldin canım ?benim haftaya kontrolum var cuma doktorda ok derse cumartesi de detaylı icin alayim diyorum çünkü sonraki hafta şehir dışında olacağım.
güzel haberlerle gel inşallah canımMerhaba kızlar, aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldinizBen de bugün tetanoz aşısını oldum sonunda. Korkuyordum ağrı yapmasından ama yaptırmasam içim rahat etmezdi. Bizim sağlık ocağında kalp atışı filan dinlemediler. Yakın zamanda kontrole gittn mi diye sordu sadece. Bu arada iğne hissedilmeyecek kadar ince ama ilacın dağıldığını hissettim ben o andan beri de aşıyı yaptığı yerin çevresi biraz acıyor ama çok değil. İnşallah artmaz ağrı.Yarın da detaylı ultrasonumuz var heyecanlıyım inşallah her şey yolundadır
Tamam canim saol verdiğin bilgiler için16haftada dr su tarihte yaptir dedigi icin ben o zaman almistim cnm. Netten bak bi. Deniz dr.un muayenelerine. İstedigin tarihler varsa ayarlarsin cnm. Ama arayip ayarla. Yarim saatlik detayli usg demen lazimmis. Tek bebek mi cift bebek mi soruyorlar. Fiyat ve zaman ayari icin.
Teşekkür ederimGunaydin. Biz agustos grubuyuz. Sizin sanirim eylul yada ekim anneleri grubu olmali.
mecburen bende dar paça aldım ki hiç sevmem. okadar mağaza gezdim. dar paça kot görünümlü bir tayt aldım ama çok rahat. ince hemde yaz için çok uygun. üzerine uzun tunik bakıcam. benimde basenlerim çıktı.cumleten gunaydın arkadaslar,
calısan arkadaslarıma iyi mesailer diliyorum tgif tgif tgif, evdekilere sevgilerimi yolluyorum
bugun bizim evlilik yıldonumumuz, sabah beraber cıktık evden baktım unutmus gibi duruyor, hic oralı degil. insallah unutmamıstır. 10. yılımızı iki gun onceden kutlamıstık:) artık adamın üzerinde nasıl bir baskı kurduysam iki gun onceye kaydetmis, o saskınlıkla, hey allahım:)bu da boyle bir anımızdır. evdeki huzur, ask, kiminle evli oldugun muthis hayati bir sey! canım kocam. allah kimsenin agzının tadını bozmasın. amin.
aksam hem kızımın konseri vardı hem o kosturmada iki avm dolasayım deneyerek bakayım istedim ama yok anacım, canım cıktı. allah askına butun gebe pantolonları dar paca olmak zorunda mı? zaten iki magazada gebe bolumu var, biri lcw, digeri defacto. hm'in magazalarında satıs yokmus sinir oldum. deneme sansın yok. internetten alacaksın. defactonunkiler epey kalitesiz duruyordu, lcw'dakilerde dar paca allahım dar paca. vucudum zaten armut gibi oldu, cok yakıstıramıyorum. salopet ozenmistim; mubarek o da dar paca! elim bos dondum. tum bunları bir de 1,5 saate sıgdırdım, yoruldum tabi. haftasonu elbise bakacagım. gebe degilde normal kadın bolumunden. sizler nasıl yaptınız bu isi, baska marka var da ben mi bilmiyorum acaba?
öyle iste,
gunumuz guzel gecsin dilerim.
simdi dogru migrosun sitesine:) avent emzik ve biberonu bakalım uyguna bulabilecek miyim:)
Korktuğum kadar değilmiş canım:) 1 dozun koruyuculuğu yok diye okumuştum. 2.yi yaptırmasak bunu boşuna yaptırmış olacağız, o yüzden yaptırmak lazımİlk akşam ben ikinciyi yaptırmam diye ağlamıştım. Ama şimdi acısı geçince yaptırırım diyorum bakalım senin nasıl olacak :)
20.hafta bitince gel demişti bana canım. Sen bir sağlık ocağına git istersen ben bir kez devlet hastanesine gittim, sistemlerine o zaman düşmüş olacak ki hemen aradılar hiç gitmesem haberleri olmayacaktı herhaldeTetenoz aşısi kacinci haftalarda yapılıyor? Beni hiç arayıp soran yok 18. Haftamdayim
İnşallah canım çok teşekkür ederimgüzel haberlerle gel inşallah canım
Ben geçen yıl bir ara 63’e çıkmıştım o ara aldığım pantolonları giyiyorum halâcumleten gunaydın arkadaslar,
calısan arkadaslarıma iyi mesailer diliyorum tgif tgif tgif, evdekilere sevgilerimi yolluyorum
bugun bizim evlilik yıldonumumuz, sabah beraber cıktık evden baktım unutmus gibi duruyor, hic oralı degil. insallah unutmamıstır. 10. yılımızı iki gun onceden kutlamıstık:) artık adamın üzerinde nasıl bir baskı kurduysam iki gun onceye kaydetmis, o saskınlıkla, hey allahım:)bu da boyle bir anımızdır. evdeki huzur, ask, kiminle evli oldugun muthis hayati bir sey! canım kocam. allah kimsenin agzının tadını bozmasın. amin.
aksam hem kızımın konseri vardı hem o kosturmada iki avm dolasayım deneyerek bakayım istedim ama yok anacım, canım cıktı. allah askına butun gebe pantolonları dar paca olmak zorunda mı? zaten iki magazada gebe bolumu var, biri lcw, digeri defacto. hm'in magazalarında satıs yokmus sinir oldum. deneme sansın yok. internetten alacaksın. defactonunkiler epey kalitesiz duruyordu, lcw'dakilerde dar paca allahım dar paca. vucudum zaten armut gibi oldu, cok yakıstıramıyorum. salopet ozenmistim; mubarek o da dar paca! elim bos dondum. tum bunları bir de 1,5 saate sıgdırdım, yoruldum tabi. haftasonu elbise bakacagım. gebe degilde normal kadın bolumunden. sizler nasıl yaptınız bu isi, baska marka var da ben mi bilmiyorum acaba?
öyle iste,
simdi dogru migrosun sitesine:) avent emzik ve biberonu bakalım uyguna bulabilecek miyim:)
inşallah canım. yine şimdi bir miktar iyiyiz. en azından düşerken kendini azcık kolluyor. ilk yürüyüşleri daha zordu. hem yarım yamalak yürüyor hemde yaramazlık yapıyor.Aynen canm benim oğlum da öyle sürekli aklında planlar.. Nereye koşsam nereye atlasam diye. Allah acılarını göstermesin inşAllah.
Baya bakındım ama net bir şey bulamadım ya kötü oldu gerçekten. Hazır bebek doğmadan Mayıs ayındakine girseydim keşke başvurular da bitti. Neyse hayırlısı,,
iyi olursam Kasım’da kini denerim artık.
hm nin gebe bölümü çok tatlı ya. ben iki tane üst aldım. başka mağazası yokmu acaba. internette Gebe trendyolda sık sık indirime giriyor.cumleten gunaydın arkadaslar,
öyle iste,
oyy güzel günlerde giysin miniş@Pineapple60 evet evet arkadasım onlardan.
@tutkuu85 onu mu alayım bunu mu alayım derken anında karar degistirdim, heree hoop evdeki kullanmadıgım cantama karar verdim. onu kullanacagım. almadım hicbirini.
mavilibalik iki tane aldım ayakkabılardan, ne tatlılar. tekrar tesekkurler
ayakkabılar: https://tr.aliexpress.com/item/Simf...327.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.4dc44c4duqhzP1
bebegime ilk alışveriş oldugu icin, yani babaannesinin hazırladıgı bohca haric. bu arada yazmalıyım: bursa'da adettir. bebege once don alınır, ''donansın'' derler. bende bu mantıkla kızım ve ogluma bittabi bu bebegime de once kitap aldım ilk alışveris.
alim ulema olsun insallah, cahil cuhela olmasın diye. amin.
bu da kitabın linki:https://tr.aliexpress.com/item/Bebe...671.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.4dc44c4duqhzP1
lcw sitesine uye oldum, ilk alışveriste kargo ucretsizmis arkadaslar. bilginiz olsun. kargoya verilen paraya hep uzulurum. guzel oldu para vermemek:)
hepinize guzel bir aksam diliyorum.
mecburen bende dar paça aldım ki hiç sevmem. okadar mağaza gezdim. dar paça kot görünümlü bir tayt aldım ama çok rahat. ince hemde yaz için çok uygun. üzerine uzun tunik bakıcam. benimde basenlerim çıktı.
kendimi çok bakımsız hissettim avmde gezerken. dilber hala gibi hissettim.
birde grip olunca saldım kendimi. ruj bile sürmüyorum hamile olduğumu öğrendiğimden beri. vucüdum ödem toplamış tuzu kestim tambuğday ekmeği yiyorum 1 haftada 1.5 kg vermişim ödem gitti sanırım. çok şükür.. doğumdan sonra fit görünmek istiyorum inşallah
Ben geçen yıl bir ara 63’e çıkmıştım o ara aldığım pantolonları giyiyorum halâşu an 60’ım daha o yüzden biraz daha götürür herhalde beni. Birkaç tane hamile pantolonu almıştım ama onlar da büyük geliyor pek giyemiyorum elbise konusunda hemfikirim. Elbise alıp yazın hep onları giymeyi düşünüyorum. Lyn devon ve Gör&Sin internet sitelerinde beğendiğim modeller var ama emin olamıyorum beden konusunda. Düşünme aşamasındayım şu an ve o avent biberonlardan bugün ben de alacağım Migros’tan Belirtmeden geçemeyeceğim yazdığın her şeyi keyifle okuyorum kitap çıkarsan da okunur yani
hm nin gebe bölümü çok tatlı ya. ben iki tane üst aldım. başka mağazası yokmu acaba. internette Gebe trendyolda sık sık indirime giriyor.
oyy güzel günlerde giysin miniş
Hamileliğim başından beri böyle olduğu İçin pek yok sanırım alıştım artıkBenimde öyle ya
Çok fazla geliyor. Buna çarede yok herhalde di mi
Eşimle göbek tokustryzkizlar hep kendi kilonuzdan bahsediyorsunuz eşiniz kac kilo aldi siz hamileyken, benimki 6 kilo aldi
beni solladi bakalim agustosa kadar kac kilo alacak
Valla benimki incecik incecik onun yanında balon balığı gibi duruyorumEşimle göbek tokustryzben kilo veriyorum hamile iken o benim yerime kilo aliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?