2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
guzel dileklerini yazan tum arkadaslarima tesekkur ederim ...
hazir cikmisken hastane cikis seti, 2tanede ayaksiz alt aldim. minnaciklar yahu.
Ankaradaki arkadaslar... Antaresin en alt katinda e bebek var. yaninda hemen hamile giyim yeri buldum. ilk kez gittimde oraya. pijama takimlari var. uygunlar da. aklinizda olsun.

Kızlar bizde oğluşumun odasına karar verdik çok kullanışlı geldi ilerdede rahatlıklıkla kullanabilir iki tane komidini oluyo rengi falan çok hoşuma gitti
guzel gunlerde kullanjn canim.
Kizlar 0-3 aylik kacar tanr pijama takimi alacaksiniz acaba fikri olan varmi
ben tamamladim gibi cnm. 1 tane 10lu hastane cikisi. 2 tane 2li alt ust takim. 4 tane ic dis alti olan 5li zibin takim. birkac tane de suslu dis giyim.
Gözün aydın darısı başıma kaç dk sürdü canım muayene
cnm 30dk suren. bebek hareket etmezse 10dk dedi dr. benim kiz hiccccc durmadi. 20dk surdu. ama o renkli boyutlu halini gostermedi dr. fotolar hep bizim dr.larinki gibi siyah beyaz. cd verdi bir de...

ben ilkini 8+1 de ikinciyi 8+3te kaybettim ne yazikki.

oglumda hem aspirin hem 0.4 claxane hem.progestan kullandim aspirini 35+5te. igneyi 38+1 de biraktim. 38+3te de sezeryanla dogurdum

bu minnosta da aspirinle kanama arttigi icin sadece 0.4 enox la devam ediyorum. 6-16 haftalar arasi surekli proluton depot igne oldum. ayrica progestan hap kullandim...
bunlarin hepsini sakin caninizi birseye sıkmayin diye yazdim
Allahin izniyle alacagiz minisleri.

İnşallah canım, çok teşekkür ederim benim de geçti ağrı hissetmiyorum şimdi, korkacak bir şey yokmuş

Karnımdaki iğne morluklarını görünce düşündüm de acımaz herhalde

aklinizda olsun mor yerin uzerine tekrar yapmayin igne. ilacin emilimini azaltiyormus morluklar. faydasi azaliyormus. ben kol bacak karin. hangisi mor degilse oraya yapiyorum.

Aynen canm benim oğlum da öyle sürekli aklında planlar.. Nereye koşsam nereye atlasam diye. Allah acılarını göstermesin inşAllah.
2018 2. Sınavından sonra 5 yıl.gecerli sistemn degstigi sinavdn sonra. 2017 kapsamıyor canım
Baya bakındım ama net bir şey bulamadım ya kötü oldu gerçekten. Hazır bebek doğmadan Mayıs ayındakine girseydim keşke başvurular da bitti. Neyse hayırlısı,,
iyi olursam Kasım’da kini denerim artık.

aklinizda olsun mor yerin uzerine tekrar yapmayin igne. ilacin emilimini azaltiyormus morluklar. faydasi azaliyormus. ben kol bacak karin. hangisi mor degilse oraya yapiyorum.
Mor yerin üzerine yapmıyorum ama önceki yaptığım yere denk gelirse beni benden alıyorMor yere yapmak zaten yürek ister yaa

Çokk geçmiş olsun benim ilki 3 aylıktı çok zor oldu ikinci küçüktü ikinci de iğne ve ilaç kullandığım halde kaybettim iyi dilekleriniz için teşekkür ederim inşallah Rabbim bize de nasip eder o miss kokulularımızı

Migros indiriminden aldıklarım❤ Avent biberon ve emziklerini duymayan yoktur. Biberonları özellikle cam tercih ettim. Toplam 70tllik bir indirim oldu. Hepsi 90tl plastik olanlarda mevcuttu aynı markanın daha da ucuzlardı. uzun zamandır avent indirimi bekliyordum tüm sitelerde mağazalarda. %40 görünce kaçırmayayım dedim. Kullanan herkes memnun sizede tavsiye olsun kızlar

Canım mayistkne başvurdm ben grcgm ama 20dakika da bir wc gidiyrm o zamana kadar devam ederse boşuna grcm sınava rapor alnyr ama ugrasmsm raporla da. Yanı demem o ki üzülme sonrakine girersn bebeklern şansına belki bu sefer 90 alablrz

Maşallah canım çok tatlı yazmışsın. Sağlıkla kucağına al inşallah

gun icinde kosturmam coktu diye parca parca yazabildim. bu detayli usg yi yapan dr ile aklima takilam bisileri de konustuk.

oglumda karnim daha yukaridaydi sanki. bu kez daha asagida kasiklarima baski yapiyor
bazen nefesimi kesiyor dedim. ikinci gebelik oldugundan karin daha asagida olur dedi.

ben normal dogumu cok istesem de ilki sezeryan diye sezeryan dedi. ssvd tavsiye etmeme sebepleri de sezeryan dolayisiyla icerde olan dikislerimmis.

hersey yolunda giderse sezeryanda 39haftayi gecirmiyoruz dedi. benim de 10agustos kurban bayrami tam 39haftam. dolayisiyla birkac gun oncesi olurmus. yani bayrama kizimla giriyorum kismetse

Gecmis olsun canim Allah bebegini sana bagislasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…