guzel gunlerde kullanjn canim.Kızlar bizde oğluşumun odasına karar verdik çok kullanışlı geldi ilerdede rahatlıklıkla kullanabilir iki tane komidini oluyo rengi falan çok hoşuma gitti
ben tamamladim gibi cnm. 1 tane 10lu hastane cikisi. 2 tane 2li alt ust takim. 4 tane ic dis alti olan 5li zibin takim. birkac tane de suslu dis giyim.Kizlar 0-3 aylik kacar tanr pijama takimi alacaksiniz acaba fikri olan varmi
cnm 30dk suren. bebek hareket etmezse 10dk dedi dr. benim kiz hiccccc durmadi. 20dk surdu. ama o renkli boyutlu halini gostermedi dr. fotolar hep bizim dr.larinki gibi siyah beyaz. cd verdi bir de...Gözün aydın darısı başıma kaç dk sürdü canım muayene
ben ilkini 8+1 de ikinciyi 8+3te kaybettim ne yazikki.Kızlar benim 3. gebeliğim bir kürtaj ve bir düşüğüm oldu enox 06 lık kan sulandırıcı kullanıyorum aynı zamanda progestan ve coraspinde var. Anlayacağınız yok yok.. Merak ettiğiniz bir şey olursa aklım yettiğince seve seve yardımcı olurum bilginize
İnşallah canım, çok teşekkür ederimAğrı yapsa da çok zorlamıyor benim üç gün oldu olalı aşıyı nerdeyse tamam geçti ağrısı biraz dokununca iğne yeri acıyor o kadar oda ben biraz narinim ondan da olabilir :) inşallah yarında güzel haberler ile gelirsin :)
Karnımdaki iğne morluklarını görünce düşündüm de acımaz herhalde
Benim şafak da 142:) ben işten çıkınca sağlık ocağında kolumdan yaptırmayı düşünüyorum her gün yürüyüş yaparken yaptırırım göbekten olmaz zaten büyüdükçe doktor da öyle söylemişti
Avent var mi.migrosta tesekkler bu arada tatlimKızlar migros indirimii❤ Philips avent markasından eksiklerimizi almış eşim, gelince atarım fotoları. Eksikleriniz varsa kaçırmayın. Bezlerde de varmış indirimEki Görüntüle 2251685
Evet var canım eşim almışAvent var mi.migrosta tesekkler bu arada tatlim
tesekkurler cnm biberonlara bakacagimKızlar migros indirimii❤ Philips avent markasından eksiklerimizi almış eşim, gelince atarım fotoları. Eksikleriniz varsa kaçırmayın. Bezlerde de varmış indirimEki Görüntüle 2251685
Aynen canm benim oğlum da öyle sürekli aklında planlar.. Nereye koşsam nereye atlasam diye. Allah acılarını göstermesin inşAllah.erkek çocukları gerçekten yaramaz ya hastanede oğlumla yaşıt bir kız çocuğu annesinin yanında oturuyordu akıllı akıllı ya dedim benim oğlum olsaydı şimdiye 5-6 kere koridorda koşturmuştu. 3 kez asansöre binelim diye beni sürüklemişti. en az 2-3 kerede düşme tehlikesi yaşamıştık. inşallah kızım akıllı bir çocuk olur
Baya bakındım ama net bir şey bulamadım ya kötü oldu gerçekten. Hazır bebek doğmadan Mayıs ayındakine girseydim keşke başvurular da bitti. Neyse hayırlısı,,2018 2. Sınavından sonra 5 yıl.gecerli sistemn degstigi sinavdn sonra. 2017 kapsamıyor canım
Mor yerin üzerine yapmıyorum ama önceki yaptığım yere denk gelirse beni benden alıyoraklinizda olsun mor yerin uzerine tekrar yapmayin igne. ilacin emilimini azaltiyormus morluklar. faydasi azaliyormus. ben kol bacak karin. hangisi mor degilse oraya yapiyorum.
Çokk geçmiş olsun benim ilki 3 aylıktı çok zor oldu ikinci küçüktü ikinci de iğne ve ilaç kullandığım halde kaybettim iyi dilekleriniz için teşekkür ederim inşallah Rabbim bize de nasip eder o miss kokulularımızıben ilkini 8+1 de ikinciyi 8+3te kaybettim ne yazikki.
oglumda hem aspirin hem 0.4 claxane hem.progestan kullandimaspirini 35+5te. igneyi 38+1 de biraktim. 38+3te de sezeryanla dogurdum
bu minnosta da aspirinle kanama arttigi icin sadece 0.4 enox la devam ediyorum. 6-16 haftalar arasi surekli proluton depot igne oldum. ayrica progestan hap kullandim...
bunlarin hepsini sakin caninizi birseye sıkmayin diye yazdim
Allahin izniyle alacagiz minisleri.
Canım mayistkne başvurdm ben grcgm ama 20dakika da bir wc gidiyrm o zamana kadar devam ederse boşuna grcm sınava rapor alnyr ama ugrasmsm raporla da. Yanı demem o ki üzülme sonrakine girersn bebeklern şansına belki bu sefer 90 alablrzAynen canm benim oğlum da öyle sürekli aklında planlar.. Nereye koşsam nereye atlasam diye. Allah acılarını göstermesin inşAllah.
Baya bakındım ama net bir şey bulamadım ya kötü oldu gerçekten. Hazır bebek doğmadan Mayıs ayındakine girseydim keşke başvurular da bitti. Neyse hayırlısı,,
iyi olursam Kasım’da kini denerim artık.
Maşallah canım çok tatlı yazmışsın. Sağlıkla kucağına al inşallahteyzelerim;
anneme birkac kez malum olması icin içini hoppp ettirmistim, lakin kafası cok karısık bu aralar. soyleyin lutfen benimle konusmaya devam etsin, sesi cooook ise yarıyor:) elimden gelenin en iyisini yapmaya calısıyorum icerde. tıpkı ablam abim annem ve babam gibi,
ve ben evin kucuk kızı olacagım:) bir sevindiler bizimkiler bu duruma bir sevindiler, benimde hosuma gitti tabi bu kadar mutlu etmek onları:) abim hala tek erkek oldugu, ablam nihayet bir kızkardese kavustugu, babam ikinciye bir kız babası olacagı ve ah annem, canım annem. bende seni seviyorum annecim.
imza : kız bebek bilgevisne.
Benim esimde 6 kilo aldi basabas gidiyoruzkizlar hep kendi kilonuzdan bahsediyorsunuz eşiniz kac kilo aldi siz hamileyken, benimki 6 kilo aldi
beni solladi bakalim agustosa kadar kac kilo alacak
ben ilkini 8+1 de ikinciyi 8+3te kaybettim ne yazikki.
oglumda hem aspirin hem 0.4 claxane hem.progestan kullandimaspirini 35+5te. igneyi 38+1 de biraktim. 38+3te de sezeryanla dogurdum
bu minnosta da aspirinle kanama arttigi icin sadece 0.4 enox la devam ediyorum. 6-16 haftalar arasi surekli proluton depot igne oldum. ayric
Gecmis olsun canim Allah bebegini sana bagislasinÇokk geçmiş olsun benim ilki 3 aylıktı çok zor oldu ikinci küçüktü ikinci de iğne ve ilaç kullandığım halde kaybettim iyi dilekleriniz için teşekkür ederim inşallah Rabbim bize de nasip eder o miss kokulularımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?