2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım valla bende seviniyorum aldım diye ama yüzüm şiş ona sinir olmuyo değilim o da çok uyumaktan oluyo sanırım

Gerçekten çok çabuk yoruluyor insan iyi beslen enerjini al elinin altında yiyecek bişeyler bulundur her ihtimale karşı

Merhaba 19+2 Tahminen 21/08/2019 doğum olacak Allahın izniyle
Bu hafta detaylı ultrason çektireceğim İstanbul avrupa tarafın da çektiren var mı? Fiyatlar nasıl
canim ben bayrampasa kolan hastanesinde çektirdim dun 440 tl ödedim. sadece persembe gunu icin randevu veriyorlar çünkü doktor sadece o gun geliyormus. telefonla arayip randevu aliyorsun. doktor cok iyiydi tavsiye ederim.

Günaydınlarrr şu yüz üstü ve sırt üstü uyuma alışkanlığım bitmiyor sabah yüz üstü yatmışım uyurken hanimefendinin tekmesiyle kalktim herhalde rahatsız oldu doktor 9 ay boyunca nasil yatmak istersen öyle yat dedi ama içim rahat etmiyor iste

Uyku hali elinde değilki o rahatsız, olunca seni uyandırır zaten korkma

Ben evde olduğum halde dört saatte bir acıkıyorum yani mutlaka bişey atmam lazım ağzıma yoksa başım dönüyor ya dışarı çıkınca hele kıtlıktan çıkmışa dönüyorum
Ben 11 buçuk gibi kahvaltı yapıyorum sonra 5 e doğru acıkıyorum o zaman da bi tost ayran yiyorum genelde sonra bir daha pek acıkmıyorum meyveydi kuruyemişti öyle..

Valla benimki incecik incecik onun yanında balon balığı gibi duruyorum herşeyi ben yiyorum herhalde kalmıyor ona
Eşimin kiloya takıntısı vardı spora başlıcam deyp durdu hatta ben hamile iken sen spora gidip kilo verirsn uzulrm dedim beni beklicek ki ben yapılı oldgm için hiç kilo versin istemyrm aslnda. Ben yanında zayıf olaym isterim hep

Canım valla bende seviniyorum aldım diye ama yüzüm şiş ona sinir olmuyo değilim o da çok uyumaktan oluyo sanırım
O şişlik bendede ve cnm kilo başlangıç kilom baz alınınca yarım kilo almışım ama yüzüm bnmde sis dediğin gibi belki de çok uyumaktan :)

Hahaha valla üzülüyor insan benimki de evde yapıyo içim gidiyor kızıyorum hatta yeter yeter senin ihtiyacın yok ki yapma diyorum o da göbeği salsın yaa eskiden ben inceydim yanında ama işler tersine döndü

Bencede mantıklı gitmesin spora şimdi o kadar kilo alıcan yanında zayıf zayıf olur mu öyle.. benim eşimde yok kilo aldım yok oram çıktı dedim artık susarmısın ben burda şiştim benim yanımda deme bari hem sen kilo falan veremezsin sonra beraber vericez dedim anca beraber kanca beraber lütfen

Benim yüzüm dışında her yerim şişmeye devam ediyor yemekten olsa gerek
Ben cok yiyemiyorum kahvaltı 11 gibi akşam yemeği 6 7 civarı birde meyve bir öğün de bana kalsa tek kahvaltı ile gunu bitiririm de esim sagolsun zorla yediriyor normalde de yemek yemeyi sevmem zorla yerim gene aynıyım ins bebisler sever de beni zorlamazlar :)

Hamile kafası aynı çalışıyor sanırım. biz evlendgmz 2017de 1. Yıl sonunda ben 17 eşim 15 kilo almisti ben suan tam 17 kilo verdim basa döndüm eşim almaya devam ohhh olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…