2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hahaha valla üzülüyor insan benimki de evde yapıyo içim gidiyor kızıyorum hatta yeter yeter senin ihtiyacın yok ki yapma diyorum o da göbeği salsın yaa eskiden ben inceydim yanında ama işler tersine döndü
Yemek konusunda sevdiği şeyleri yaparsan dayanamaz hain tüyolar

İnşallah iştahlı olurlar annesi.. Ama az yiyorsun iki bebişe yetişmen lazım benim kadar bile yemiyon

Gunaydinlarrrr...yildonumunuz kutlu olsun cnm

Canım valla bende seviniyorum aldım diye ama yüzüm şiş ona sinir olmuyo değilim o da çok uyumaktan oluyo sanırım
Uyu sen uyuu bol bol sonra çok uyumak istersinnbende şuan şöyle bir 9 a kadar uyanmadan uyusam diyorum ama nerde bizin velet erkenden kalkıyor doğduğundan beri de hep böyledir..görücem ben onu okula başlasın o zaman ben uyandırıcam zorla

çok enteresan bir hafta önce ankarada bir avm de vardı hatta bir kaç parça aldım acaba kapanıyor mu gidip hepsinden alayım

Günaydın güzel anneler bisey sorucam ben normalde devlete gidiyorum arada da özel e gidiyorum smdi ayrıntılı ultrason için özelden randevu aldım ama devletteki doktor da perinatoloji doktoru ayrıntılıya gitsem özel e gittigimi görürmü sizce ben söylemeyi düşünmüyorum cnku ozman ilgilenmiyorlar normldede fazla ilgilenmiyorlar ztn :)

Ben evde olduğum halde dört saatte bir acıkıyorum yani mutlaka bişey atmam lazım ağzıma yoksa başım dönüyor ya dışarı çıkınca hele kıtlıktan çıkmışa dönüyorum
Boyle giderse ben de meshur olucam bakmissiniz dr nowzaradan in yanindayim agir yasamlar da izlersiniz balon baligina da koptum ayrica

bu kdar kafanıza takmayın. şuan çok küçükler ve etkilenmiyorlar ilk hamileliğimde çok dikkat etmiştim. ama bebek büyüdüğünde zaten istesenizde yatamıyorsunuz. kendiniz rahatsız oluyorsunuz. şuan dönebiliyorsanız gerçekten dönebildiğiniz için ileride demek istediklerimi çok iyi anlayacaksınız. bunda gerçekten kasmıyorum

Tanıdığım tüm hamileler son aylarını bir kez daha sırt üstü yatabilmenin hayaliyle geçiyordu onu bildiğim için ben de yatabildiğim kadar uzun süre sırt üstü yüzüstü nasıl denk gelirse yatacağım

Merhaba 19+2 Tahminen 21/08/2019 doğum olacak Allahın izniyle
Bu hafta detaylı ultrason çektireceğim İstanbul avrupa tarafın da çektiren var mı? Fiyatlar nasıl

Ben medical park bahcelievlerde aytül corbaciogluna yaptiricam 600tl istiyorlar. Sigorta yarisi karsiliyor diye tercih ettik. Gaziosmanpasada bilge hastanesinde arkadasim 350ye yaptirmis. Yoksa oraya gidicektim.

Zaten bende kendimi öyle avutuyorum, ağrım varken uyuyayamaktan şikayet ediyordum şimdide çok uyuyorum yüzüm şişiyor diyorum insanoğlu nankör nankör birde çocuk varsa evde allah kolaylık versin gerçekten ama allah sabrını veriyor başına geldimi ben buna dayanamam şunu kaldıramam diye birşey olmuyor herşeyi yaşayıveriyosun anlamadan

Annem çok sıkıyor beni bu konuda sabah geliyor başıma sağına yatmışsın yine yüzüstü yatmışsın yine.. bu android telefonlara niye geçti ki bunlar diyorum bazen.. internetten izleyip izleyip başıma geliyor öyle yapma böyle yapma çok bunaltıcı oluyor gerçekten

De ki annecim beni gebeliğim in doğasıyla başbaşa bırak lütfen bak arkadaşlarımın annesi yapıyor mu hiç öyle şeyler

Ben medical park bahcelievlerde aytül corbaciogluna yaptiricam 600tl istiyorlar. Sigorta yarisi karsiliyor diye tercih ettik. Gaziosmanpasada bilge hastanesinde arkadasim 350ye yaptirmis. Yoksa oraya gidicektim.
Çok teşekkür ederim hemen bir araştırayım işin enteresan yanı Medicana Bahçelievlere gidiyorum doktorum orada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…