Yemek konusunda sevdiği şeyleri yaparsan dayanamaz hain tüyolarHahaha valla üzülüyor insan benimki de evde yapıyo içim gidiyor kızıyorum hatta yeter yeter senin ihtiyacın yok ki yapma diyorum o da göbeği salsın yaa eskiden ben inceydim yanında ama işler tersine döndü
Ins agustostan sonra giderler cnm simdilik hamileyiz deyip avunuyorum aynaya baktıkça:))Soğuk suyla falan da yıkıyorum ama gitmiyor yerleştii herhalde
İnşallah iştahlı olurlar annesi.. Ama az yiyorsun iki bebişe yetişmen lazım benim kadar bile yemiyonBen cok yiyemiyorum kahvaltı 11 gibi akşam yemeği 6 7 civarı birde meyve bir öğün de bana kalsa tek kahvaltı ile gunu bitiririm de esim sagolsun zorla yediriyor normalde de yemek yemeyi sevmem zorla yerim gene aynıyım ins bebisler sever de beni zorlamazlar :)
Yemek konusunda sevdiği şeyleri yaparsan dayanamaz hain tüyolar
Gunaydinlarrrr...yildonumunuz kutlu olsun cnmcumleten gunaydın arkadaslar,
calısan arkadaslarıma iyi mesailer diliyorum tgif tgif tgif, evdekilere sevgilerimi yolluyorum
bugun bizim evlilik yıldonumumuz, sabah beraber cıktık evden baktım unutmus gibi duruyor, hic oralı degil. insallah unutmamıstır. 10. yılımızı iki gun onceden kutlamıstık:) artık adamın üzerinde nasıl bir baskı kurduysam iki gun onceye kaydetmis, o saskınlıkla, hey allahım:)bu da boyle bir anımızdır. evdeki huzur, ask, kiminle evli oldugun muthis hayati bir sey! canım kocam. allah kimsenin agzının tadını bozmasın. amin.
aksam hem kızımın konseri vardı hem o kosturmada iki avm dolasayım deneyerek bakayım istedim ama yok anacım, canım cıktı. allah askına butun gebe pantolonları dar paca olmak zorunda mı? zaten iki magazada gebe bolumu var, biri lcw, digeri defacto. hm'in magazalarında satıs yokmus sinir oldum. deneme sansın yok. internetten alacaksın. defactonunkiler epey kalitesiz duruyordu, lcw'dakilerde dar paca allahım dar paca. vucudum zaten armut gibi oldu, cok yakıstıramıyorum. salopet ozenmistim; mubarek o da dar paca! elim bos dondum. tum bunları bir de 1,5 saate sıgdırdım, yoruldum tabi. haftasonu elbise bakacagım. gebe degilde normal kadın bolumunden. sizler nasıl yaptınız bu isi, baska marka var da ben mi bilmiyorum acaba?
öyle iste,
gunumuz guzel gecsin dilerim.
simdi dogru migrosun sitesine:) avent emzik ve biberonu bakalım uyguna bulabilecek miyim:)
Henüz çektirmedim ama fiyat bilgisi aldım bana yakın olan yerlerden 400 500 civarı cnmMerhaba 19+2 Tahminen 21/08/2019 doğum olacak Allahın izniyle
Bu hafta detaylı ultrason çektireceğim İstanbul avrupa tarafın da çektiren var mı? Fiyatlar nasıl
Uyu sen uyuu bol bol sonra çok uyumak istersinnCanım valla bende seviniyorum aldım diye ama yüzüm şiş ona sinir olmuyo değilim o da çok uyumaktan oluyo sanırım
çok enteresan bir hafta önce ankarada bir avm de vardı hatta bir kaç parça aldım acaba kapanıyor mu gidip hepsinden alayımbende bu haftaya kadar ofistekilere soyledigim icin artık gebe gibi giyineyim, yururken daha rahat davranayım istiyorum, mamafih pantolonum yok:) hadi bakalım, dogumdan sonra da fit anne grubu kurarız pembepatiks:) saglıklı olalaım da, veririz kiloları, dediydi dersin arkadasım.
amanın ne dedin duskapanı:)utandım valla:) tesekkur ederim. kalemim kadar hesabım kuvvetli olsaydı da alim ulema olsaydım keske. ama dogru yazmayı cok seviyorum, kendimi yazarak sagıyorum. dedigin sitelere bakayım hemen. baktım baktım hemen internet sitesinde stokta yok gozukuyor, ogle molasında cıkacagım en yakın markete bakalım.
evet snowmotion hakikaten cok tatlı ama su an bedenimi kestiremiyorum. ya 38 ya da 38,5 dan 40'ım sanırım:) birde kargo geliyor ya bir heyecan acıyorsun olmayınca iade et tekrar bekle, hic sevmiyorum oyle olunca. yok arkadasım hicbir magazasında yokmus.
tesekkurler mavilibalıkcıgım, hic bilmedigim bir model ve satıcıydı arasam bulamazdım. acayip cok satıcı var orada, insanın kafası karısıyor.
Boyle giderse ben de meshur olucam bakmissiniz dr nowzaradan in yanindayim agir yasamlar da izlersinizBen evde olduğum halde dört saatte bir acıkıyorum yani mutlaka bişey atmam lazım ağzıma yoksa başım dönüyor ya dışarı çıkınca hele kıtlıktan çıkmışa dönüyorum
bu kdar kafanıza takmayın. şuan çok küçükler ve etkilenmiyorlar ilk hamileliğimde çok dikkat etmiştim. ama bebek büyüdüğünde zaten istesenizde yatamıyorsunuz. kendiniz rahatsız oluyorsunuz. şuan dönebiliyorsanız gerçekten dönebildiğiniz için ileride demek istediklerimi çok iyi anlayacaksınız. bunda gerçekten kasmıyorumGünaydınlarrr şu yüz üstü ve sırt üstü uyuma alışkanlığım bitmiyor sabah yüz üstü yatmışım uyurken hanimefendinin tekmesiyle kalktim herhalde rahatsız oldudoktor 9 ay boyunca nasil yatmak istersen öyle yat dedi ama içim rahat etmiyor iste
Alemsiniz yaBoyle giderse ben de meshur olucam bakmissiniz dr nowzaradan in yanindayim agir yasamlar da izlersinizbalon baligina da koptum ayrica
Tanıdığım tüm hamileler son aylarını bir kez daha sırt üstü yatabilmenin hayaliyle geçiyordubu kdar kafanıza takmayın. şuan çok küçükler ve etkilenmiyorlar ilk hamileliğimde çok dikkat etmiştim. ama bebek büyüdüğünde zaten istesenizde yatamıyorsunuz. kendiniz rahatsız oluyorsunuz. şuan dönebiliyorsanız gerçekten dönebildiğiniz için ileride demek istediklerimi çok iyi anlayacaksınız. bunda gerçekten kasmıyorum
Merhaba 19+2 Tahminen 21/08/2019 doğum olacak Allahın izniyle
Bu hafta detaylı ultrason çektireceğim İstanbul avrupa tarafın da çektiren var mı? Fiyatlar nasıl
Ağır ağır gideriz artık doğuma napalım sonra spor rejim maratonuna katılıp incecik oluruz inşallahBoyle giderse ben de meshur olucam bakmissiniz dr nowzaradan in yanindayim agir yasamlar da izlersinizbalon baligina da koptum ayrica
Zaten bende kendimi öyle avutuyorum, ağrım varken uyuyayamaktan şikayet ediyordum şimdide çok uyuyorum yüzüm şişiyor diyorum insanoğlu nankör nankörUyu sen uyuu bol bol sonra çok uyumak istersinnbende şuan şöyle bir 9 a kadar uyanmadan uyusam diyorum ama nerde bizin velet erkenden kalkıyor doğduğundan beri de hep böyledir..görücem ben onu okula başlasın o zaman ben uyandırıcam zorla
Annem çok sıkıyor beni bu konuda sabah geliyor başıma sağına yatmışsın yine yüzüstü yatmışsın yine.. bu android telefonlara niye geçti ki bunlar diyorum bazen.. internetten izleyip izleyip başıma geliyor öyle yapma böyle yapma çok bunaltıcı oluyor gerçektenbu kdar kafanıza takmayın. şuan çok küçükler ve etkilenmiyorlar ilk hamileliğimde çok dikkat etmiştim. ama bebek büyüdüğünde zaten istesenizde yatamıyorsunuz. kendiniz rahatsız oluyorsunuz. şuan dönebiliyorsanız gerçekten dönebildiğiniz için ileride demek istediklerimi çok iyi anlayacaksınız. bunda gerçekten kasmıyorum
De ki annecim beni gebeliğim in doğasıyla başbaşa bırak lütfen bak arkadaşlarımın annesi yapıyor mu hiç öyle şeylerAnnem çok sıkıyor beni bu konuda sabah geliyor başıma sağına yatmışsın yine yüzüstü yatmışsın yine.. bu android telefonlara niye geçti ki bunlar diyorum bazen.. internetten izleyip izleyip başıma geliyor öyle yapma böyle yapma çok bunaltıcı oluyor gerçekten
Kutu üzerinde yazıyor canım, küçük olan 120ml, büyük olan 240mlCanim bu biberon olculeri nasil oluyor hic bilmiyorum.Bende alacağim bu markadan.
Çok teşekkür ederim hemen bir araştırayım işin enteresan yanı Medicana Bahçelievlere gidiyorum doktorum oradaBen medical park bahcelievlerde aytül corbaciogluna yaptiricam 600tl istiyorlar. Sigorta yarisi karsiliyor diye tercih ettik. Gaziosmanpasada bilge hastanesinde arkadasim 350ye yaptirmis. Yoksa oraya gidicektim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?